- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.281
canım o dediğin açıyor deniliyor son bilgi bu en azından,değişiklik yok ise :)
bu arada hayırlısı olsun
kızlar yeri değil ama siz anlarsınız derdimi
saçlarımı boyamak istiyorum kızıl düşünüyorum,sizce bana tenime kızıl yakışır mı?
bu arada hayırlısı olsun
saçlarımı boyamak istiyorum kızıl düşünüyorum,sizce bana tenime kızıl yakışır mı?
tşk ederim . vamp görünmekten hoşlanmıyorum işin aslı..heleki ıce.larla feci vamp olursun nilim bak bak doyulmaz sana ama koyu kızıl olmasın mat olmasın daha doğrusu yüz hatlarında keskin belirgin elmacık kemikleri falantam senlik bi renk aslında kızıl
tşk ederim . vamp görünmekten hoşlanmıyorum işin aslı..
ama kyaz geldi değişiklik istiyorum, çok uzun zamandır koyu kumral saçlarım,artık farklı bir tona boyamak istiyorum ama çok açık bir kzııl olmaz zaten zemin tonum açık değil:)yüz hatlarım çok keskin haklısın,dikkatli seçmem gerekiyor tonu bu yüzden
teknolog ; o siteyi çok beceremiyorum ve çok gerçekçi olmuyor yaa canım ..tşk ederim
evet bunu düşündüm ,ama göz aldımama şuda var yazın malum çok duş alıyoruz ve terliyoruz kızıl fazla akıyor diye biliyorum saçımızda çabuk uzuyo yazın dip boya süreni kısaltabilir bu durum bende hürrem rengine döneyim diyorum ne dersiniz kızlar ve nilim
rica ederim canım arzu ablada onu öneriyo o yüzden bende onu kullanıyorum
hımm..son bi sorum olucak..solo care soft, solo care aqua..ikisinden hangisi peki..vallahi ilk kez lens kullanıcam, pek bişi bilmiyorum kusura bakmayın.. :)
evet bunu düşündüm ,ama göz aldım
ben hürrem tonunu çok beğeniyorum açıkçası:)
hımm..son bi sorum olucak..solo care soft, solo care aqua..ikisinden hangisi peki..vallahi ilk kez lens kullanıcam, pek bişi bilmiyorum kusura bakmayın.. :)
olur o halde..kaç tane olması önemi yok gramı önemli saçın gürse ise saçının formuna uygun gramajda almalısıniyice heveslendim şimdi zaten şu anki tonumla uçurumlar yok gibi çok uğraşmıcak sanırım kuaför bal sarı şu an ilk boyamada tutar değilmi bide çıtçıt alcam hürrem rengikaç tane alsam yeter acaba
bu arada hayırlısı olsun
solo care aqua canım estağfurullah bizde böyle doğmadık :)
bende aqua kullandım .. soft u bilmiyorum
olur o halde..kaç tane olması önemi yok gramı önemli saçın gürse ise saçının formuna uygun gramajda almalısın
ne kadar az olursa sayı o kadar iyi ama 4 ten fazla olmamalı bence,yarım ay da olabilir..
teşekkür ederim nil :) buarada çıtçıt ben de kullandım biara,,saçın tonunu tutturduğunda süper görünüyor..fakat yazın çok sıcakta pek çekilmiyor açıkçası..bence havalar serinken al, keyifini çıkar :))
yok canım ben düşünmüyorum ,yosun alacakmışnilcim eger cıtcıt dusunuosan bende ıkı tane 55 cmlık 17 cm genıslıgınde gercek sac var ozel boyamalı,2sını 100e almıstım 70e satıyorum sacımı uzadı artık kullanmıyorum,istersen bana ulas canm:))
teşekkür ederim nil :) buarada çıtçıt ben de kullandım biara,,saçın tonunu tutturduğunda süper görünüyor..fakat yazın çok sıcakta pek çekilmiyor açıkçası..bence havalar serinken al, keyifini çıkar :))
kızlar ıkı tanesı flaslı dıger ıkısı flassız ,cor mel..özelden msj atamıyorum ,burdan yayınladım fotoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?