Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

heleki ıce.larla feci vamp olursun nilim bak bak doyulmaz sana ama koyu kızıl olmasın mat olmasın daha doğrusu yüz hatlarında keskin belirgin elmacık kemikleri falan tam senlik bi renk aslında kızıl

nil belki biliyorsundur ama ben yine söleyeyeim dedimm..

saç deneyebilrisin kızıl kendinde nasıl duruyor diyeee.

taaz diye bir site var ordan denemeler yapabilirsinn..... olabilir tenin götürrü bencede bende kızılım bu arada

heleki ıce.larla feci vamp olursun nilim bak bak doyulmaz sana ama koyu kızıl olmasın mat olmasın daha doğrusu yüz hatlarında keskin belirgin elmacık kemikleri falan tam senlik bi renk aslında kızıl
tşk ederim . vamp görünmekten hoşlanmıyorum işin aslı..
ama kyaz geldi değişiklik istiyorum, çok uzun zamandır koyu kumral saçlarım,artık farklı bir tona boyamak istiyorum ama çok açık bir kzııl olmaz zaten zemin tonum açık değil:)yüz hatlarım çok keskin haklısın,dikkatli seçmem gerekiyor tonu bu yüzden

teknolog ; o siteyi çok beceremiyorum ve çok gerçekçi olmuyor yaa canım ..tşk ederim

Son düzenleme:

ama şuda var yazın malum çok duş alıyoruz ve terliyoruz kızıl fazla akıyor diye biliyorum saçımızda çabuk uzuyo yazın dip boya süreni kısaltabilir bu durum bende hürrem rengine döneyim diyorum ne dersiniz kızlar ve nilim

evet bunu düşündüm ,ama göz aldım
ben hürrem tonunu çok beğeniyorum açıkçası:)

evet bunu düşündüm ,ama göz aldım
ben hürrem tonunu çok beğeniyorum açıkçası:)

iyice heveslendim şimdi zaten şu anki tonumla uçurumlar yok gibi çok uğraşmıcak sanırım kuaför bal sarı şu an ilk boyamada tutar değilmi bide çıtçıt alcam hürrem rengi kaç tane alsam yeter acaba

hımm..son bi sorum olucak..solo care soft, solo care aqua..ikisinden hangisi peki..vallahi ilk kez lens kullanıcam, pek bişi bilmiyorum kusura bakmayın.. :)

bende aqua kullandım .. soft u bilmiyorum

olur o halde..kaç tane olması önemi yok gramı önemli saçın gürse ise saçının formuna uygun gramajda almalısın
ne kadar az olursa sayı o kadar iyi ama 4 ten fazla olmamalı bence,yarım ay da olabilir..

Son düzenleme:

belki aralara balyaj düşünsen, tok bir tonda ama çok açık değil ama biraz yumuşatır sanıyorum, yaza da yakışır:128:

bende 5 tane düşünmüştüm 2 alta 2 yanlara 1 de alta taktıklarımın biraz üstüne toplayınca kısalı uzunlu durup çok bağırmasın diye yarım ay nasıl hiç bilmiyorum canım ya

teşekkür ederim nil :) buarada çıtçıt ben de kullandım biara,,saçın tonunu tutturduğunda süper görünüyor..fakat yazın çok sıcakta pek çekilmiyor açıkçası..bence havalar serinken al, keyifini çıkar :))

kızlar ıkı tanesı flaslı dıger ıkısı flassız ,cor mel..özelden msj atamıyorum ,burdan yayınladım fotoları

Eklentiler

• $DSC00988.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSC00995.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSC00994.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC00989.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 39

nilcim eger cıtcıt dusunuosan bende ıkı tane 55 cmlık 17 cm genıslıgınde gercek sac var ozel boyamalı,2sını 100e almıstım 70e satıyorum sacımı uzadı artık kullanmıyorum,istersen bana ulas canm:))

yok canım ben düşünmüyorum ,yosun alacakmış

çıtçıt alacak olan benim tatlım nilcan değil doğru sölüyosun çok sıcakta açık bırakırsan çekilmez de ben çok aşırı uzun almıcam bide at kuyruğu yapmak için istiyorum açıkken çok belli oluyo bana göre yani ben hemen anlıyorum ek saç olduğunu yarın boyatıyorum hürrem rengine hadi hayırlısı resim eklerim bakarsınız kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…