Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar lensler guzel ama takınca gozumde agrı yapıo,sızdede oluomuydu ılk gunlerde..dıger lenslerım tarıhı bıtmeye yakın agrı yapıodu

kızlar lensler guzel ama takınca gozumde agrı yapıo,sızdede oluomuydu ılk gunlerde..dıger lenslerım tarıhı bıtmeye yakın agrı yapıodu

dediğin gibi ancak tarihi bitmeye yakın ağrı oluyo gözlerin yorgundur canım belki lensle ilgisi yoktur uykusuz falan kaldıysan yada bazen pc.de fazla vakit geçirincede ağrıyo benimkiler sende de öle olmuştur yeni lenste olduğunu hiç duymadım

Canım sen lenslerimi 2. el aldım demiştin. Aldığın kişi süresi bitmiş lensleri satmış olmasın sakın. Arzu hanıma bir danış istersen o daha iyi bilir herhalde :44:

selamlar kknın gözleri lenslide, lenssiz de güzel değerli üyeleri ben de lens almak istiyorum sürekli forumuda okuyordum zaten bugün karar verdim bi tane daha solotica edinmeye daha önce esmeralda aldım ama bi kere taktım attım kenara duruyolar kzu kuzu çünkü cırt durdu benden uzaktan tatlı canlı bi yeşil çok tatlı ama yakından helede erkek arkdaşım hiç begenmemişti kedi gözü gibi olmuş lütfen takma demişti nese artık yok karışamaz ama topazioyu çok istiyorum yinede önerilerinize kulak vericem tenim bugday ama şuan çok bronz gözlerim koyu kahve iddalı bi renk istiyorum ama çakan bi renkte olmucak ayy anlatamadım işte uzun lafın kısası mavi ağırlıklı bi lens istiyorum topazioyaya aşığım ama doğallıgından şüphem var tereddütteyim.. şimdiden önerilerinize teşekkür ediyorm

arkadaşlar brezilyadan lens getirten varmı aranızda kaç gunde geliyor? ve urün takıbını nerden yapıyosunuz?pttye mi gelio türkiyede evde bulamazlarsa?

arkadaşlar brezilyadan lens getirten varmı aranızda kaç gunde geliyor? ve urün takıbını nerden yapıyosunuz?pttye mi gelio türkiyede evde bulamazlarsa?

Canım sitede vetman10 diye bir bayan var. O almak isteyenler için getirtiyor. Burda kendisinden çok alan var. Şikayeti olanıda hiç görmedim. Bende önümüzdeki ay kendisinden alıcam. Kendisiyle bir konuş istersen. Şöylede bir başlığı var. http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/437828-vetman10-brezilya-solotica-lensleri.html

agrı gozumden kaynaklanıomus 2.gun gectı agrım,aöma dısarda cor mellerın rengı cok acık ,hafıf sarıya calan bı yesıl,nasıl koyultabılırm rengını,yesıle dondurebılırım kızlar,yalnız dogallık on numara herkes kendı gozun yesılmıs zaten dedı:))

ben baska bi arkadasa aldırıcam ondan sordum kaç gunde gelio die..bide evde bulamazlarsa pttdenmi alıosunuz??bide kargo takibi yapıomusunuz?

sadece onlarmı kızlar ben magıc top.la bile yanyana koyamıyorum soloticayı damar damar olmayan feci doğal ve fiyat olarak alabildiğimiz tek lens yeni renk çıkacak galiba demişti arzu abla merak içinde bekliyore

yeni birşeyler var kızlar nisanda çıkacakkk ama sürprizzzz

Son düzenleme:
ben baska bi arkadasa aldırıcam ondan sordum kaç gunde gelio die..bide evde bulamazlarsa pttdenmi alıosunuz??bide kargo takibi yapıomusunuz?

canım şimdi ptt kargo ile kapıdan ödemeli gönderiyoruz yada ptt şubesine lensleri oradan ödemeyi yapıp aşabiliyorsunuz canım:)kargo takip no veriyoruz netten takip edebiliyorsunuz canım:)

Son düzenleme:
Canım sen lenslerimi 2. el aldım demiştin. Aldığın kişi süresi bitmiş lensleri satmış olmasın sakın. Arzu hanıma bir danış istersen o daha iyi bilir herhalde :44:

kızlar şimdi lens satıcısı olduğum için yanlış anlaşılmasın diye yazamıyorum ama o ikinci el lenslerin ne zaman açıldığını ben bile bilemiyorum tespit etmek imkansız ya öyle bildiğim tanıdığım insanlar varki benden geçen sene almış süresi bitmiş lensin 1 ay kullanıldı yok denemek için takıldı yazıp satışa çıkarıp satıyorlar üzgünüm ama çöpe atılacak lensi satanlar var o yüzden yeni olduğuna emin olmadığınız lensleri almayın birde her vetmandan aldım diyene inanmayın bana sorun ben kimin adına gönderdiysem hepsinin kargo dekontları duruyor ne zaman aldıgını anında söylerim

yaa burda lens satcısı varmşş kızlar ben de uzun zamandr kullanyrm ama solotca falan çok okudum burda bu markayı burdaki optklerde bulamadm freshlook kullanyrm onda da fazla renk yok hep anı rengini alıyrm bu satcı arkadasla nasıl irtbata gecicez fiatı ne nasl oluyo yardm please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…