- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.301
siera çok doğallar ,çok yakışmış gözlerine
çok doğal canım kendi gözün gibi
kızlar lensler guzel ama takınca gozumde agrı yapıo,sızdede oluomuydu ılk gunlerde..dıger lenslerım tarıhı bıtmeye yakın agrı yapıodu
kızlar lensler guzel ama takınca gozumde agrı yapıo,sızdede oluomuydu ılk gunlerde..dıger lenslerım tarıhı bıtmeye yakın agrı yapıodu
Canım sen lenslerimi 2. el aldım demiştin. Aldığın kişi süresi bitmiş lensleri satmış olmasın sakın. Arzu hanıma bir danış istersen o daha iyi bilir herhalde :44:
yepisyeni cristallerimi mel veya ocreyle değişmek istiyorum düşünen yokmu kızlar :84:
Kızlar crystal satmak isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir mi?
arkadaşlar brezilyadan lens getirten varmı aranızda kaç gunde geliyor? ve urün takıbını nerden yapıyosunuz?pttye mi gelio türkiyede evde bulamazlarsa?
sadece onlarmı kızlar ben magıc top.la bile yanyana koyamıyorum soloticayı damar damar olmayan feci doğal ve fiyat olarak alabildiğimiz tek lens yeni renk çıkacak galiba demişti arzu abla merak içinde bekliyore
ben baska bi arkadasa aldırıcam ondan sordum kaç gunde gelio die..bide evde bulamazlarsa pttdenmi alıosunuz??bide kargo takibi yapıomusunuz?
Canım sen lenslerimi 2. el aldım demiştin. Aldığın kişi süresi bitmiş lensleri satmış olmasın sakın. Arzu hanıma bir danış istersen o daha iyi bilir herhalde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?