- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.321
muhteşemmmm ötesi olmuş yaaaaa nasıl tatlı bir renkkkk
mrhaba bnde bu lenslerden almak istiyorum ama ne kadar doğal olur bilemiyorum. kumraldan beyaza kaçan tenim var saçlarımıda bakır boyuyorum. gözlerim koyu kahve hangi rengi önerirsiniz acaba çok kararsız kaldımda.
lenslerinizin hepsi çok tatlı güle güle kullanın
ben hala sadece cor mel'e sahibim yaşayıp gidiyoruz işte bebeyimle ihih.
brchngr hem renk çok güzel hem de haresiama biri beni aydınlatırsa çok sevinirim: şu charmdaki hare olayını anlayamadım bi türlü. kalınlığı biri göz çapıyla diğeri taban renkle alakalı diyor. bazısında hare renkli kısımdan bile büyük nerdeyse, bazısında da çok tatlı ince brchngr gibi. neye göre oluyor bu
kızlar şimdi lens satıcısı olduğum için yanlış anlaşılmasın diye yazamıyorum ama o ikinci el lenslerin ne zaman açıldığını ben bile bilemiyorum tespit etmek imkansız ya öyle bildiğim tanıdığım insanlar varki benden geçen sene almış süresi bitmiş lensin 1 ay kullanıldı yok denemek için takıldı yazıp satışa çıkarıp satıyorlar üzgünüm ama çöpe atılacak lensi satanlar var o yüzden yeni olduğuna emin olmadığınız lensleri almayın birde her vetmandan aldım diyene inanmayın bana sorun ben kimin adına gönderdiysem hepsinin kargo dekontları duruyor ne zaman aldıgını anında söylerim[/QUOT
arzu abla suan agrı yaPMIO rahat gayet ılk gun sıseden cıkarıp taktıgım ıcın oldu galıba kendı basımda agrıodu,sana adını yazsam bana soyleyebılırmısın aldıgı gunu,vetmana sorabılırsın dedı zaten:))
hangi tonlarda düşünüyorsun ?
quartzo düşünüyorum yada esmeralda ama çok açık gelirse diyede korkuyorum ben şeffaf lens kullanıyorum bu lenslerin kullanım süresi ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?