Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

birsey sorucam benm 6aylık lenslerim vardı 4 kere kullandım bayadır kullanmadım 6ayı geçtı kullanım süresi ama 4 kere taktım tekrar taksam bişe olurmu

lenslerinizin hepsi çok tatlı güle güle kullanın
ben hala sadece cor mel'e sahibim yaşayıp gidiyoruz işte bebeyimle ihih.
brchngr hem renk çok güzel hem de haresi ama biri beni aydınlatırsa çok sevinirim: şu charmdaki hare olayını anlayamadım bi türlü. kalınlığı biri göz çapıyla diğeri taban renkle alakalı diyor. bazısında hare renkli kısımdan bile büyük nerdeyse, bazısında da çok tatlı ince brchngr gibi. neye göre oluyor bu

valla bende çözemedim grafiteninki belli belirsizdi azul simsiyahtı,mel tam siyah gibi durmuyor bende.Bazısı kalın bazısı ince bence lensin renge göre ve göz çapınla ilgili:95:

charme serisi lenslerin haresi gözümün akına doğru taşıyor kötü bi görüntü oluşturuyor. ama nc serisinde de aynı sorunu yaşar mıyım? kullananlar yardımcı olabilirler mi. cor serisinde taşma gibi bi sıkıntım olmamıştı gerçi onda da kayma oluyordu.

cor gözüme en iyi oturandı valla nc taşınca daha kötü duruyor çizgi çizgi.banada charme az da olsa büyük ama hiç göze batmıyor ncden ürküyorum:18:

kızlar merhaba bende de yeni aldıgım esmeraldalar var iki defa taktım düşünen olursa özel mesaj atabilirsiniz uygun fiyata veririm çok güzel bi renk ama quartzo alıyorum ama hiç bi sorunu yok arzu abla aldıgım tarihide biliyo çok olmadı yani almak isteyen olursa özel mesaj atabilir yada ice veya topazioyayla takasta edebiliriz...

mrhaba bnde bu lenslerden almak istiyorum ama ne kadar doğal olur bilemiyorum. kumraldan beyaza kaçan tenim var saçlarımıda bakır boyuyorum. gözlerim koyu kahve hangi rengi önerirsiniz acaba çok kararsız kaldımda.

derdimi anlatamadım bitürlü arkadaşlar brezilyadan lens kaç gunde türkiyeye geliyor lütfen biri soylesin..ben türkiyeden sipariş vermedim oyuzden burdaki satıcılardan alamıorum...BREZİLYADAN KAÇ GUNDE TÜRKİYEYE ULAŞIYOR..?

cnsl06 1 ayı bile bulabilir. Hızlı - takipli kargo ile almadıysan 15 iş günü beklemen gerekiyor.

birde siz nerden sipariş veriyorsunuz ve kullanım süresi ne kadar ve numaralı bulabilir miyim? özel msj atsanızda olur. teşekkür ederim

mrhaba bnde bu lenslerden almak istiyorum ama ne kadar doğal olur bilemiyorum. kumraldan beyaza kaçan tenim var saçlarımıda bakır boyuyorum. gözlerim koyu kahve hangi rengi önerirsiniz acaba çok kararsız kaldımda.

hangi tonlarda düşünüyorsun ?

canım bende charme melin haresi bildiğin simsiyah duruyordu , ama verde marine de hare hiç göze batmıyor sanırım renk melden daha koyu olduğu için. nc de hare charme a oranla çok çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…