- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.341
canım bende charme melin haresi bildiğin simsiyah duruyordu , ama verde marine de hare hiç göze batmıyor sanırım renk melden daha koyu olduğu için. nc de hare charme a oranla çok çok az.
canım bende charme melin haresi bildiğin simsiyah duruyordu , ama verde marine de hare hiç göze batmıyor sanırım renk melden daha koyu olduğu için. nc de hare charme a oranla çok çok az.
arzu abla suan agrı yaPMIO rahat gayet ılk gun sıseden cıkarıp taktıgım ıcın oldu galıba kendı basımda agrıodu,sana adını yazsam bana soyleyebılırmısın aldıgı gunu,vetmana sorabılırsın dedı zaten:))
benim gözlerim koyu kahve siyaha yakın quartzo kötü durur mu sizce? birde normal şeffaf lenslerde BC:8.60 kullanıyordum bunda bir sıkıntı olur mu o konuda?
canim cok yakismis cok begendimcanım benim gözlerim siyah quartzo aldım yeni albümde resimlerim var bak beğenirsen siyah gözde öyle duruyor quartzo
Teknologcum güle güle kullan foto beklerizYakışıcak bence :81:
saol berry
kafama takıldı ama bulanık görüyorum yazmışş bir mesajında birdeee kayma yapıyor demiş aynısı bend eolurmuki kafam karıştıı
VEtmancım senden haber bekliyorum:97:
benim gözlerim koyu kahve siyaha yakın quartzo kötü durur mu sizce? birde normal şeffaf lenslerde BC:8.60 kullanıyordum bunda bir sıkıntı olur mu o konuda?
cnm ben ilk taktığımda aman Allahım dedim hem bulanık görüyodum hem kayıyodu dedim yok olmıcak heralde.makyajsız resimlerimdede görürsün kayma var 1 gün sabrettim çıkarmadım 5-6 saat sonra gözümde olduğunu bile unuttum hiç kaymada kalmadı makyajlı resimlerimde bulanıklıkta yok kaymada yok niye bilmiyorum lens gözüme alıştı heralde.şuan ne kayma var ne de bulanıklık çok rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?