Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evt çok güzelmiş kararsızım çok napsam bilemedim. numaralının gelmesi uzun sürer sanırım numarasız mı alsam ki?

canım bende charme melin haresi bildiğin simsiyah duruyordu , ama verde marine de hare hiç göze batmıyor sanırım renk melden daha koyu olduğu için. nc de hare charme a oranla çok çok az.

en iyisi nc aslında ama sorun göz çapı. çizgi çizgi duruşu korkulu rüyam. yoksa gözleri cor gibi olan kişi çok azdır, ince bir hare en ideali, -çizgisiz- senin charme'ların gibi duracağını bilsem koşa koşa charme ice alırım
koyuluğundan da olabilir, ya da sevgili berry31'in dediği gibi hare boyutları bile değişiklik gösteriyodur belki, solotica'dan beklenir

arzu abla suan agrı yaPMIO rahat gayet ılk gun sıseden cıkarıp taktıgım ıcın oldu galıba kendı basımda agrıodu,sana adını yazsam bana soyleyebılırmısın aldıgı gunu,vetmana sorabılırsın dedı zaten:))[/QUOTE]

söylerim canım keşke bana almadan önce sorsaydın çok iyi olurdu neyse eğer batma devam ederse aosept plus diye bir solusyon var onunla dezenfekte edebilirsin canım lenslerini batmayıda geçiriyor

söylerim canım keşke bana almadan önce sorsaydın çok iyi olurdu neyse eğer batma devam ederse aosept plus diye bir solusyon var onunla dezenfekte edebilirsin canım lenslerini batmayıda geçiriyor[/QUOTE]
sagol arzu abla,lens batmıo agrıda yapmıo suan,sadece rengi acık geldi ((ben yesil istiodum ela gibi oldu,aslında rengı cokhos begenıldı ama ben yesıl ıstıodum

benim gözlerim koyu kahve siyaha yakın quartzo kötü durur mu sizce? birde normal şeffaf lenslerde BC:8.60 kullanıyordum bunda bir sıkıntı olur mu o konuda?

benim gözlerim koyu kahve siyaha yakın quartzo kötü durur mu sizce? birde normal şeffaf lenslerde BC:8.60 kullanıyordum bunda bir sıkıntı olur mu o konuda?

canım benim gözlerim siyah quartzo aldım yeni albümde resimlerim var bak beğenirsen siyah gözde öyle duruyor quartzo

mell arkadaşımız vardı reklam yapıyorr diye yasaklanmışş......
oda qıartzolarını satıyordu yazmıştıda bende onları aldımm pazartesi gönderecekk bakalım nasıl duracakkk çok merak ediyorumm...

ocre quartzo icemint derken aldık quartzoları

tenim normal saçlar kızıl bakalaım nasıl bişey ortaya çıkacak hımm gözleirmde orta kahvee

Son düzenleme:
saol berry

kafama takıldı ama bulanık görüyorum yazmışş bir mesajında birdeee kayma yapıyor demiş aynısı bend eolurmuki kafam karıştıı

cnm ben ilk taktığımda aman Allahım dedim hem bulanık görüyodum hem kayıyodu dedim yok olmıcak heralde.makyajsız resimlerimdede görürsün kayma var 1 gün sabrettim çıkarmadım 5-6 saat sonra gözümde olduğunu bile unuttum hiç kaymada kalmadı makyajlı resimlerimde bulanıklıkta yok kaymada yok niye bilmiyorum lens gözüme alıştı heralde.şuan ne kayma var ne de bulanıklık çok rahatlar

saol canım içim rahatladı mell de bir kere takıp renginnide beğenmemiş kayma da yapıyormuş bulanık görmedee canım sıkılmıştı saoll

mzy seninkilerde muhteşem durmuş çok beğendim evet baktım barizz kayma ve taşma varr..oturması süper olmuşş demek göze göre kaynama yapıyorrrr

kızlar cor mel lerimi nc mel yada cristalle degistirmek istiyorum,ınanılmaz dogallar ama cok actı gozumun rengını ben bu kadar acık yesıl sevmıyorum( eskı serı 09 2015,)lensler ocak 24 te alınmıs dıası buyuk geldıgı ıcın alan kısı kullanamamıs,bende 2 kere taktım sadecekullanılmıs lens kendını bellı eder gercekten kullanılmamıs,taktıgınızda anlıcaksınız,şişesınde gonderıcem,yada aldıgım fıyata 80e satıcam,ilgilenenler bana ulassın

kızlar cor mel lerimi nc mel yada cristalle degistirmek istiyorum,ınanılmaz dogallar ama cok actı gozumun rengını ben bu kadar acık yesıl sevmıyorum( eskı serı 09 2015,)lensler ocak 24 te alınmıs dıası buyuk geldıgı ıcın alan kısı kullanamamıs,bende 2 kere taktım sadecekullanılmıs lens kendını bellı eder gercekten kullanılmamıs,taktıgınızda anlıcaksınız,şişesınde gonderıcem,yada aldıgım fıyata 80e satıcam,ilgilenenler bana ulassın

Eklentiler

• $DSC00946-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC00995.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSC00948.webp
    992 bayt · Görüntüleme: 47
siera anlamadım cor meli açık bulduysan cristal daha açık:44:nc mel de yeşilimsi sen hem doğal hemde koyu yeşil istiyorsan cor verde al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…