Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cristal nılde koyu yesıl durmustu,eskı serı olmasa yenı serı corlar koyu yesılmıs zateb,eskı serı oldugu ııcn acık renk cıktı benımkısıilk gun ne kadar sevınmıstım cok dogal durdu vs dıe ama gozum alısamadı hala,eskı lensım cok yesıldı sanırım bundan,nc mel bulablırsem takas edıcem yada cor mellerı satıcam ..bakalım canm

bu solotica lensler keşke Türkiye'de her optikçide yaygın olarak satılsa...Herkes alabilse...Fiyatları da biraz düşse... Türkiye'de çok kısa sürede yaygınlaşır bence. Ben mel rengini çok beğeniyorum, fiyatı düştüğü zaman almayı düşünüyorum

siera şu anda cristal icedan sonra gözü ençok açan lens daha öncede söyledim bir kişideki lense göre değerlendirmemek lazımcor melle cristal çok yakın wrlens blogda karşılaştırmalı fotolar var
Kısacası bir kişide lensi beğenip almayın sorun soruşturun videolarını izleyin
Nc mel uygun olabilir ancak onuda koyu bulabilirsin nacizane tavsiyem cor meli opti freede beklet

Slmlar :)

kizlar yine ne cok yazmissiniz masallah, cok gerilere gidemedim. Brchgr lenslerin cok tatli olmus canim güle güle kullan :)

Berrycim cristal aliyomussun hayirli olsun simdiden :) cok seviceksin inan.

Teknologcummmmmmmmmm inanmiyorum sonunda demek aldin quartzoyu ) yasasin cok merak ediyorum ama bi yandan cok yakisacagini tahmin ediyorum

Bütün lenslenen arkadaslar, güle güle kullanin cicilerinizi

Cristalleri güneste cektim sizin icin fotolar cok net olmadi, idare ediverin ... araba hareket halindeyken cektim :)

Kardesimde denedim cristali bende durdugundan farkli durdu... onun gözü benden acik nerdeyse yesil sayilabilir. Teni beyaz

Son düzenleme:

cok ton farkı varmı nc melle cor mel arasındA?

canım saolll bakalaımm cumaya kadar gelir heralde umarım tahminimiz doğru çıkar güzel olurr ..öperimm meleğinle seni...resim eklerimm profileee...

Güzel olucak merak etme sen

Sabirsizlikla bekliyorum resimlerini

inşallah canımm...

crsitallerinde süper durmuş net olmamasına rağmen:))
kardeinde ne çok benziyor sana sen sölemesen sen sandımm...

ondada çok güzel durmuşş ama sizdee yaşil ağırlıklı duruyorr çok güzell..
bakalım quartzolar bende nasıl durccak....gerçi serisini bilmiyorum eski seri yeşil ağırlıklıydı sanırımm....

birde alan arkadaşta kayma ve batma yapmışş bir kere takabilmiş umarım aynı sorunlar olmaz bendedeee

Sagol canim :))

kardesimde daha yesil durdu, cünkü kendi gözü ela-yesil. Pek benzemeyiz aslinda ama ) göz kismimiz benziyo demek ki :) Charm ice i da taktim ona hic begenmedi hemen cikardi. Ama cristale bayildi oda alcakmis simdi :)

Bu arada cristalleri alirken, arkadasin birine de nc ice almistik... onunda resmini ekliycem yakinda... gözünün resmini cekmeye tenezül ederse merak edenler icin.

sieracım cor en opak olan ve açık sonra nc geliyor diyorlar ama bence charme daha açık.
Sağol pinaxcım sendeki gibi durmaz ama Burcunun dediğine göre mint bende harika durmuş cristali al diye çok ısrar etti:97:

sieracım cor en opak olan ve açık sonra nc geliyor diyorlar ama bence charme daha açık.
Sağol pinaxcım sendeki gibi durmaz ama Burcunun dediğine göre mint bende harika durmuş cristali al diye çok ısrar etti:97:

Niye durmazmis cokta güzel durur eminim. ben cok sevdim cnm ya, sende dogali cok sevdigin icin sende cok seviceksin gibime geliyo.

Yazinin boyutunu biraz büyült istersen canim... kör oldum okuycam diye :86:

nc iceı da çok merak ediyorum:97:sanırım bir problem var ayarlarda her seferinde büyütmem gerekiyor yoksa minicik çıkıyor yaardımmmm

Son düzenleme:

kızlar bunu utanarak söylüyorum ama birz teknoloji özürlüyüm de pc den nasıl foto cekiliyor pcnın kamerasıyla bana bi anlattın denedım denedim olmadı ..foto koymak istiyorum bari dedim öyle yapmaya çalışayım ama beceremedim

profil resmindeki soloticanın hangi rengi canım çok hoş olmuş

cor ıce canım..

siera cristaller koyu yeşil durmuyor ,aksine açık yeşil duruyorlarhatta sen albümüme baktığında bunlar açık ben koyu yeşil istiyorum diyordun..cristal melin tüm serilerinden açık olur...benim siyah gözümde de su yeşili halindeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…