- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.361
profil resmindeki soloticanın hangi rengi canım çok hoş olmuşevet bunu düşündüm ,ama göz aldım
ben hürrem tonunu çok beğeniyorum açıkçası:)
siera şu anda cristal icedan sonra gözü ençok açan lens daha öncede söyledim bir kişideki lense göre değerlendirmemek lazımcor melle cristal çok yakın wrlens blogda karşılaştırmalı fotolar var
Kısacası bir kişide lensi beğenip almayın sorun soruşturun videolarını izleyin
Nc mel uygun olabilir ancak onuda koyu bulabilirsin nacizane tavsiyem cor meli opti freede beklet
Slmlar :)
kizlar yine ne cok yazmissiniz masallah, cok gerilere gidemedim. Brchgr lenslerin cok tatli olmus canim güle güle kullan :)
Berrycim cristal aliyomussun hayirli olsun simdiden :) cok seviceksin inan.
Teknologcummmmmmmmmm inanmiyorum sonunda demek aldin quartzoyu) yasasin cok merak ediyorum ama bi yandan cok yakisacagini tahmin ediyorum
Bütün lenslenen arkadaslar, güle güle kullanin cicilerinizi
canım saolll bakalaımm cumaya kadar gelir heralde umarım tahminimiz doğru çıkar güzel olurr..öperimm meleğinle seni...resim eklerimm profileee...
Güzel olucak merak etme sen
Sabirsizlikla bekliyorum resimlerini
inşallah canımm...
crsitallerinde süper durmuş net olmamasına rağmen:))
kardeinde ne çok benziyor sana sen sölemesen sen sandımm...
ondada çok güzel durmuşş ama sizdee yaşil ağırlıklı duruyorr çok güzell..
bakalım quartzolar bende nasıl durccak....gerçi serisini bilmiyorum eski seri yeşil ağırlıklıydı sanırımm....
birde alan arkadaşta kayma ve batma yapmışş bir kere takabilmiş umarım aynı sorunlar olmaz bendedeee
sieracım cor en opak olan ve açık sonra nc geliyor diyorlar ama bence charme daha açık.
Sağol pinaxcım sendeki gibi durmaz ama Burcunun dediğine göre mint bende harika durmuş cristali al diye çok ısrar etti:97:
kızlar şimdi lens satıcısı olduğum için yanlış anlaşılmasın diye yazamıyorum ama o ikinci el lenslerin ne zaman açıldığını ben bile bilemiyorum tespit etmek imkansız ya öyle bildiğim tanıdığım insanlar varki benden geçen sene almış süresi bitmiş lensin 1 ay kullanıldı yok denemek için takıldı yazıp satışa çıkarıp satıyorlar üzgünüm ama çöpe atılacak lensi satanlar var o yüzden yeni olduğuna emin olmadığınız lensleri almayın birde her vetmandan aldım diyene inanmayın bana sorun ben kimin adına gönderdiysem hepsinin kargo dekontları duruyor ne zaman aldıgını anında söylerim[/QUOT
arzu abla suan agrı yaPMIO rahat gayet ılk gun sıseden cıkarıp taktıgım ıcın oldu galıba kendı basımda agrıodu,sana adını yazsam bana soyleyebılırmısın aldıgı gunu,vetmana sorabılırsın dedı zaten:))
sana lensi ben sattım canım, benim mesajlarımı da kontrol edebilirsin.. arzu da teyit edecektir zaten..
sana lensi ben sattım canım, benim mesajlarımı da kontrol edebilirsin.. arzu da teyit edecektir zaten..
ilk gun agrı yaptıgı için sormustum,şişeden cıkarır cıkarmaz takınca heyecanla:)2.gun gectı zaten ,demıstım sızede,arzu ablada sızın dedıgınız dedı ocak sonu almıssınız,lens gayet guzel kullanılmamıs bellı cokda dogal ama ahh acık renngiii:)))nc mel almam lazımmıs gozunde olmayınca anlayamıo ınsan ıste
profil resmindeki soloticanın hangi rengi canım çok hoş olmuş
cristal nılde koyu yesıl durmustu,eskı serı olmasa yenı serı corlar koyu yesılmıs zateb,eskı serı oldugu ııcn acık renk cıktı benımkısı ilk gun ne kadar sevınmıstım cok dogal durdu vs dıe ama gozum alısamadı hala,eskı lensım cok yesıldı sanırım bundan,nc mel bulablırsem takas edıcem yada cor mellerı satıcam ..bakalım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?