Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum


oakdar cok lens fotosuna baktımkı,karıstıroyrum galiba:))
 
cor azullarım geldi çok beğenmedim rengi fazla parlak çok doğal değil solusyonla açmayı düşünüorum.düşünen arkadaşlar için foto...grafıtteden daha gusel rengi ama çok doğal değil
 
Merhaba kızlar.. Hepiniz soloticalarinizi guzel gunlerde kullanin. Hemen kacirdigim herseyi okuycaam. Ben yeni hidrocharme mel aldim. Okadar degismiski.. Hare neredeyse yok gibi inanin. Hic belirgin durmadi ve renk cok fazla koyu. Koyu bir yesil durdu gozumde. 2016 son kullanma tarihi. Yine de sevdim ama beklentilerimi karsilamadi. Icemint gibi acik renkleri tercih ediyorum sanirim artik. Simdi cor ice ya da cristal siparis edicem ama kararsizim. Aslinda 2016 olan cor melleri de cok merak ediyorum..
 
bettybluee canim cor azullarini gule gule kullan.. Begenmemene uzuldum. Yalniz ben de hep cor azullarimin rengi degisir dogallasir diye bekledim ama maalesef hic bir degisim olmadi. ( Hala benim gozlerimde sanki fosforlu gibi parliyorlar :))
 
Pinaxcimda ve kardesinde crystal harikaaa durmus.. Bayildim.. Sierada da cor meller muthis. Gule gule kullanin kizlar. Daha onceki sayfalara bakmaya korkuyorum valla wish listim uzayip gider :))
 
arzu abla nisan 2011 yazıyo yeni renk için iyi hoşta mayıs 2 ye girdik gene bizi oyalıyo bu solotica bide o resimdeki renk cor verde hemen hemen umarım verdenin tonlarında bi yeşil çıkarmazlar senin bi bilgin varmı bilirsen sen bilirsin bitek
 
sierra cor meller sana çok ama çok yakışmış bence hiçbir yere göndrme tak vallahi:)
Bety blues cor azullar gayet güzel durmuş ben çok begendim tenine yüzüne canlı renkler gidiyor senin her ne kadar sen canlı renkleri sevmesende:)
Pinax crystller o kadar şeffaf lenslerki doğal taban çok etkiliyor demekki kardeşinin gözleri oldukça yeşil ben ilk bakışta esmeralda sanmıştım:)
Bu arada brchnrc canımcım marineler çok çok güzel benden açık senin tabanın kesinlikle harikaa:)
 
Son düzenleme:
teknolog..güle güle kullan quartzolarını..benimkiler halen yolda..sen daha önce resim koyabiliceksin sanırım..eminim süper durucak.. :))
 
Son düzenleme:
zlar benim quartzolarda bugün geldi açmadım öylece duruyorlar topazioları alayım ona göre açıcam ay çok dengesizim kullanmasam mı falan gelip gidiolar bana :26: bi gelsin topaziolarım ona göre karar vereyim :)
 
zlar benim quartzolarda bugün geldi açmadım öylece duruyorlar topazioları alayım ona göre açıcam ay çok dengesizim kullanmasam mı falan gelip gidiolar bana :26: bi gelsin topaziolarım ona göre karar vereyim :)
quartzoları açma istersen galenia..topaziolarda senin aklın belli :)) çok takmıycaksan boşuna son kullanma tarihinden yeme derim..kullanasın gelince açarsın.. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…