- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.381
cor ıce canım..
siera cristaller koyu yeşil durmuyor ,aksine açık yeşil duruyorlarhatta sen albümüme baktığında bunlar açık ben koyu yeşil istiyorum diyordun..cristal melin tüm serilerinden açık olur...benim siyah gözümde de su yeşili halindeler..
concordia başlat dan veya kontrol panelinden olabilir yarın sabahı iple çekiyorummmm
berycim crystallerini gönderdim bakalım istediğin seriden umarım begenirsin
Eki Görüntüle 188104 cor azullarım geldi çok beğenmedim rengi fazla parlak çok doğal değil solusyonla açmayı düşünüorum.düşünen arkadaşlar için foto...grafıtteden daha gusel rengi ama çok doğal değil
bettybluee güzel günlerde kullan
Pinaxcimda ve kardesinde crystal harikaaa durmus.. Bayildim.. Sierada da cor meller muthis. Gule gule kullanin kizlar. Daha onceki sayfalara bakmaya korkuyorum valla wish listim uzayip gider :))
teknolog..güle güle kullan quartzolarını..benimkiler halen yolda..sen daha önce resim koyabiliceksin sanırım..eminim süper durucak.. :))mell arkadaşımız vardı reklam yapıyorr diye yasaklanmışş......
oda qıartzolarını satıyordu yazmıştıda bende onları aldımm pazartesi gönderecekk bakalım nasıl duracakkk çok merak ediyorumm...
ocre quartzo icemint derken aldık quartzoları
tenim normal saçlar kızıl bakalaım nasıl bişey ortaya çıkacak hımm gözleirmde orta kahvee
quartzoları açma istersen galenia..topaziolarda senin aklın belli :)) çok takmıycaksan boşuna son kullanma tarihinden yeme derim..kullanasın gelince açarsın.. :)zlar benim quartzolarda bugün geldi açmadım öylece duruyorlar topazioları alayım ona göre açıcam ay çok dengesizim kullanmasam mı falan gelip gidiolar bana :26: bi gelsin topaziolarım ona göre karar vereyim :)
sistemde sorun var heralde:) eski hiç bi mesajımı göremiyorum ben de?fgnce,mesaj kutun dolmus bosaltırmısın,mesajım gıtmıoda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?