Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

msj kutun dolu cunku:)msj gonderılemıo:)mellerle ılgılı msj atmıstın ya cnm bana,nc melmıydı senınkı??degıstırebılırz ıstersen

yok cnm ya hepi topu 5,6 msj vardı dolu olmasına imkan yok....neyse sende ne vardı ki?bende nc mel var

Son düzenleme:
bende cor mel var canım,albümde fotolarına bakabılırsın,goz rengımı fazla actı,eskı serı cor mel,acık renk olandan

cnm bende de aynısından var:)))keşke başka bişey olsaydı ama ben çok memnunum cor mellerden hem pupillerde daralmış super duruyor bence...koyulaşmasını istiyorsun anladığım kadarıyla..nemlendirici içeriği yüksek olan bir solusyon dene istersen...

:))sansa bak,koyulastırıcı solusyonla kahveye donerse:))ben yesıl tonlarında ıstıyorum,cok acık yesılle bal rengı arası bır renk cor meller,yenı serı cor mel almam lazımmıs :)),

canım ten rengin nasıl açıkmı koyumu saçların ne renk?

Ten rengim beyaza yakın süt gibi değilim ama beyazım. saçlarım tarçın bakır. kaşlarımı da ona göre boyuyorum. gözlerimde koyu kahverengi. Ne renk önerirsin bana? ben quartzo düşünüyorum aslında ama karar veremiyorum

merhabalar
solotica kullananlar sauflon kullanıyor solüsyon olarak sanırım çoğunlukla. ben solocareden sonra bi deneyeyim dedim ama olmadı bana. bi kutusunu zor bitirdim diğeri de hediyeydi yanında duruyor açmadım bile. satmak da istemiyorum hediyesiydi sonuçta. lens kullanan da tanıdığım yok pek. işinize yararsa yollayayım birinize zebil olcak yoksa. :)

Cristalim geldi kızlarrr iceminte göre daha az opak ve yeşilimsi.Ev içinde grimsi güneş gelince aqua yeşil ve sarı ışıkta yeşilimsi oldu.İcemintin pupili daha küçüktü ve daha beyaz boyamalıydı.Fotolar akşama inşallah cepten çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…