Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

herkese çok teşekkür ederim didemcim hoşgeldin canımyeni seri bende su yeşili aqua arası oldu:86:kızım biraz mavimsi dedi:97:ama mintten daha saydam ve haresi çok daha doğal

herkese çok teşekkür ederim didemcim hoşgeldin canımyeni seri bende su yeşili aqua arası oldu:86:kızım biraz mavimsi dedi:97:ama mintten daha saydam ve haresi çok daha doğal

gercekten cok hos bı yesıl olmus,acık olmasına ragmen cok cok hoss:)eskı serıler boyle durmuodu sankı yada senın gozunde boyle renk almıs ama on numara olömus:)

kızlar hepinizin lensleri çok güzel ve çok yakışmış size uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı...benim en sevdiğim renk mel rengi 3 gün önce aldım bende arzu abladan tam istediğim gibi bir renk oldu bayıldım normal gün ışığında yemyeşil ışıkta ve flaşlı çekimde bal rengi gibi oluyor ama yalnız bir sorunum var sağ gözümdeki lens kayma yapıyor ve tam oturmuyor gözüme sol gözümdeki lenste hiç bir sorun yok tam oturdu gözüme ama sağdaki moralimi bozdu biraz arzu abla geçer dedi bakalım inş geçer biraz canım sıkıldı buna ( msjım yetersiz olduğu için foto ekleyemiyorum arzu abla benim yerime ekleyecekti...

İdgülcüm vetmandan aldım tavsiye ederim çok ilgilendi sağolsun sieracım lensler 5 de geldi resimmleri acele çektim yarın makyajım dağılmamış çeketim

canım beyaszan aslında çok quartzo önermiyorum bence ıce olur grafite olur daha çok yakışır diye düşünüyorum crystal olabilir ıce güzel olur ama cor ıce ne dersin?

sıfırmı almıştın galeniacım

evet canı ama kötü bişi oldu yada benim için kötü arkadaşım paralentesten solotica aldı bende begenip quartzo taktım ben ona kendi takamadığı için başı döndü midesi bulandı kendini yerde buldu bende anlamadım yooook takamam ben bunları dedi al senin olsun dedi evde var benim yeni aldım dedim para değilde rica karşılığında anlaştık verdi iki tane quartzom var ağlıcam şimdi ki daha bugün aldım açmadım bile napıcam ben ya

slm kızlar.bende nc ocre var ama bide nc mel ya da charme mel almayı düsünüyorum.yeni seri charme ve nc mellerin rengi nasıl?hiç resim ekleyen de olmamış.vetman nc ocreleri senden almıştım smdi de mel alıcam.yeni seriden olan bu mellerin resimlerini ekler misin??

quartzoları açma istersen galenia..topaziolarda senin aklın belli :)) çok takmıycaksan boşuna son kullanma tarihinden yeme derim..kullanasın gelince açarsın.. :)

evet canım aklım topaziolarda :) ama şimdi quartzomda var hemde açmadan benim olmuş oldular diğer quartzoları napıcam hiç açılmamış bana bugün gelenleri hiç bi fikrim yok arzu ablaya tekrar yollayamam çok ayıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…