- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.441
evet canım aklım topaziolarda :)ama şimdi quartzomda var hemde açmadan benim olmuş oldular diğer quartzoları napıcam hiç açılmamış bana bugün gelenleri hiç bi fikrim yok arzu ablaya tekrar yollayamam çok ayıp olur
Pinaxcimda ve kardesinde crystal harikaaa durmus.. Bayildim.. Sierada da cor meller muthis. Gule gule kullanin kizlar. Daha onceki sayfalara bakmaya korkuyorum valla wish listim uzayip gider :))
Haklısın pinaxım herkesin cristali olmalı ben mavi istyince olmadı artık cristalle takılıcam yarın kızımın veli toplantısında takarım yorumları söylerim size.Birtek aklım charme verde marinede kaldı:86:
selam canlar.tüm güzelligine düskün bakimli hatunlar selam olsun..
buda benim lens hikayem :) ..üniverste yillarinda mistgrey die 3 aylik bi lens almisdim okadar dogal ve güzel durduki nazara geldi heral 1 kez takmadan arkadas kapagini acayim derken yirtti..ikinci lens olayim hastanede calisirken gri aldim aslinda ben buz mavisi bi renk istiodum..gri siritti tabi..en son turkuaz yesil kullandim 2 senelikdi o cok dogaldi..soloticayi deniycem..ben bugday tenli kahve gözlüyüm..genelde buz mavisi gözler ilgimi cekio neleri tavsiye edersiniz..
ice cok guzel bence denemelısın mavı gri olarak bence en guzel o ... benım albumde resımler var ıstersen bakabılırısn...
ha birde ice dogal duruyomu cnm
MERHABALAR,UZUN ZAMANDIR SİZLERİ TAKİP EDİYORUM..MAŞALLAH LENSLER SÜPER,VE SİZLEREDE ÇOK YAKIŞMIŞ..aslında ben şu an freshlook gri kullanıyorum ama aklım soloticalarda,en kısa zamanda ediniceğim ve guartzo tercihim..
ama fikrinizi almak isterim sizce yakışırmı,yada başka fikriniz varmı..
foto ekliyorum..gözümde freshlook gri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?