Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Görmemişin lensi olmuş gibi oldu ama lensin farklı ışıklarda nasıl göründüğüne inanamıyorum nc bana tam oturmasada bu renk yakıştı artık sürekli makyaj denerim

Pinaxcimda ve kardesinde crystal harikaaa durmus.. Bayildim.. Sierada da cor meller muthis. Gule gule kullanin kizlar. Daha onceki sayfalara bakmaya korkuyorum valla wish listim uzayip gider :))

Didemcim nerelerdesin canim üyeligini iptal ettirdin sandim bi ara :) hosgeldin kendi konuna
Berry canimmmm muhtesem olmus amaaa yaaa sana demistim cok yakiscek diye güle güle kullan cnm nazar degmesin

Cristal = must have

Haklısın pinaxım herkesin cristali olmalı ben mavi istyince olmadı artık cristalle takılıcam yarın kızımın veli toplantısında takarım yorumları söylerim size.Birtek aklım charme verde marinede kaldı:86:

Ayy nolur gülmeyin :))) lensi alan arkadasim erkek :78: kaslarinin kusuruna bakmayin

Kendi gözleri orta kahve... Telefonla cektim, ancak bu kadar oldu.

berry31 cristaller süper durmuş güle güle kullan ,

pinax nc ice hiç bakmadığım bir renkti ama süper durmuş çok açmış belki tabanda açıktır ben çok yakıştırdım.

Yosun19 sana öm atamıyorumekleme talebini kabul ettim.

Zevk meselesi tabi.... ama ben yakistirdim ona.... yüzünüde tüm olarak eklemek istemiyorum buraya. Bütün olarak fena durmadi, gayet dogal durdu. Gerci bana lens takan erkek genelde itici gelir ama bilmeyen bi kisi uzaktan farketmez diye düsünüyorum.

selam canlar.tüm güzelligine düskün bakimli hatunlar selam olsun..

buda benim lens hikayem :) ..üniverste yillarinda mistgrey die 3 aylik bi lens almisdim okadar dogal ve güzel durduki nazara geldi heral 1 kez takmadan arkadas kapagini acayim derken yirtti..ikinci lens olayim hastanede calisirken gri aldim aslinda ben buz mavisi bi renk istiodum..gri siritti tabi..en son turkuaz yesil kullandim 2 senelikdi o cok dogaldi..soloticayi deniycem..ben bugday tenli kahve gözlüyüm..genelde buz mavisi gözler ilgimi cekio neleri tavsiye edersiniz..

ice cok guzel bence denemelısın mavı gri olarak bence en guzel o ... benım albumde resımler var ıstersen bakabılırısn...

MERHABALAR,UZUN ZAMANDIR SİZLERİ TAKİP EDİYORUM..MAŞALLAH LENSLER SÜPER,VE SİZLEREDE ÇOK YAKIŞMIŞ..aslında ben şu an freshlook gri kullanıyorum ama aklım soloticalarda,en kısa zamanda ediniceğim ve guartzo tercihim..
ama fikrinizi almak isterim sizce yakışırmı,yada başka fikriniz varmı..
foto ekliyorum..gözümde freshlook gri var...

Son düzenleme:

bence cok yakısırrr yuzun cok guzel freshlooklr bıle guzel olmus

özlem'cim hoşgeldin ,seni burada görmek ne güzell:)
güzel yüzüne herşey yakışır senin
lens seçiminde yardımcı olabilmemiz için ,lensten beklentilerin neler ,doğal mı,fazla belirgin olmayan mı seversin ,yoksa tersi durumdan hoşlanırsın bunlar önemli :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…