- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.461
ilk önce çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için..bende burada olmaktan çok mutluyum..
valla ben dediğim gibi guartzoya bayıldım ama fikirlere açığım dediğim gibi..
çok aşırı belli olmasından ziyade doğal ama çarpıcı olsun istiyorum...
neler önerirsiniz mesela guratzo haricinde..tercihim genel anlamda mavi tonlarındaa
ÖZLEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM difol lennnnnnn
kokumumu alıyosunnnn senn lenslendinn ben ilkkini takmadan ikincisiniz alamazsınn vallaa keserimmm
cnmm mel yakışır sanaa veyaaa nasıl bir mavi istiyorsun bilmiyorum ama quartzo bir serisi dah mavi bir seri daha yeşil tonajta kızlar daha iyi sölerler ben tam bilmiyorum hengi seriler.
hoşgeldin bu arada....
özelmcim , quartzo çok sevilen bir ton,topazio mavi ama doğal denilemez,çarpıcı olduğu kesin:)
grafite ıce mavi tonlar barındırılar ama çarpıcı sayılmazlar yeterince..çok koyu gözlü olsaydın cor ıce olabilirdi avatarımdaki gibi doğal ama çarpıcı bir ton...
Zevk meselesi tabi.... ama ben yakistirdim ona.... yüzünüde tüm olarak eklemek istemiyorum buraya. Bütün olarak fena durmadi, gayet dogal durdu. Gerci bana lens takan erkek genelde itici gelir ama bilmeyen bi kisi uzaktan farketmez diye düsünüyorum.
Merhaba Özlem hosgeldin :)
Quartzo yakisir hic süphen olmasin, yakismayani görmedim ben henüz
Teknologcum nerde kaldi senin quartzolar yaaameraktan öliciiiiiiim :84:
ben çok beğendim erkekte olsa bencee farketmez erkek kadınn sonuçta kendine yakıştırmışsaaa ters gelmez bana..ben çook beğendim arkadşaında lensleri...
pinax yavrum sormaa posta çek hesabındamı ne bir sorun çıkmışş bugün gönderecekti gönderemedi çarşambaya kaldı bende çatladımm ikiye ayrıldım hattaaa
Kiz bende begendim hos durdu cocuktakendi de begendi zaten güle güle kullansin artik ne diyelim
Olsun bitanem gec olsun güc olmasinsunun surasinda carsambaya ne kaldi ki cok sexi duracakmis gibime geliyo quartzolar sende
seni yakalamışken sorayım
eski seri ve yeni seri quartzolar arasındaki fark ne canımm sen kullanıcı olarak bilyorsundurr..
özlemide bilgilendirmiş olalımm...
nıye anıden topazıo ıstedın canım :))
gleniacım sen o quartzoları sakın açma ben geri alır başka renkle değiştirir herşey yaparım sen üzülme elindekileri kullan şimdilik :)bende seçenek sonsuz biliyorsun :))
quartzoların yerine seç begen başka bir renk göndereyimm aşk olsun ne üzülüyorsun crystal istemiyormuydun sen zaten:)
asii88 in hıdrocharm melleri kızlar mel başlığına yükledim orta kahve gözde tuba büyüküstünün göz rengi:)
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...anin-efsane-rengi-mel-rengi.html#post19008306
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?