Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ilk önce çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için..bende burada olmaktan çok mutluyum..
valla ben dediğim gibi guartzoya bayıldım ama fikirlere açığım dediğim gibi..
çok aşırı belli olmasından ziyade doğal ama çarpıcı olsun istiyorum...
neler önerirsiniz mesela guratzo haricinde..tercihim genel anlamda mavi tonlarındaa

ÖZLEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM difol lennnnnnn

kokumumu alıyosunnnn senn lenslendinn ben ilkkini takmadan ikincisiniz alamazsınn vallaa keserimmm

cnmm mel yakışır sanaa veyaaa nasıl bir mavi istiyorsun bilmiyorum ama quartzo bir serisi dah mavi bir seri daha yeşil tonajta kızlar daha iyi sölerler ben tam bilmiyorum hengi seriler.

hoşgeldin bu arada....

özelmcim , quartzo çok sevilen bir ton,topazio mavi ama doğal denilemez,çarpıcı olduğu kesin:)
grafite ıce mavi tonlar barındırılar ama çarpıcı sayılmazlar yeterince..çok koyu gözlü olsaydın cor ıce olabilirdi avatarımdaki gibi doğal ama çarpıcı bir ton...

hmm:44:valla aslında hepsi güzel yaa,kararsız kaldım gibi ama yinede aklım guartzoda..bu arada sanada acaip yakışıyor lenslerinn maşallah

Merhaba Özlem hosgeldin :)

Quartzo yakisir hic süphen olmasin, yakismayani görmedim ben henüz

Teknologcum nerde kaldi senin quartzolar yaaa meraktan öliciiiiiiim :84:

ben çok beğendim erkekte olsa bencee farketmez erkek kadınn sonuçta kendine yakıştırmışsaaa ters gelmez bana..ben çook beğendim arkadşaında lensleri...

Merhaba Özlem hosgeldin :)

Quartzo yakisir hic süphen olmasin, yakismayani görmedim ben henüz

Teknologcum nerde kaldi senin quartzolar yaaa meraktan öliciiiiiiim :84:

pinax yavrum sormaa posta çek hesabındamı ne bir sorun çıkmışş bugün gönderecekti gönderemedi çarşambaya kaldı bende çatladımm ikiye ayrıldım hattaaa

Son düzenleme:
lens seçiminde yardımcı olabilmemiz için ,lensten beklentilerin neler ,doğal mı,fazla belirgin olmayan mı seversin ,yoksa tersi durumdan hoşlanırsın bunlar önemli :)[/QUOTE]

benim icin renkten cok dogal görünmesi pört durmasin burdayim die bagirmasin yeter..

ben çok beğendim erkekte olsa bencee farketmez erkek kadınn sonuçta kendine yakıştırmışsaaa ters gelmez bana..ben çook beğendim arkadşaında lensleri...

Kiz bende begendim hos durdu cocukta kendi de begendi zaten güle güle kullansin artik ne diyelim

pinax yavrum sormaa posta çek hesabındamı ne bir sorun çıkmışş bugün gönderecekti gönderemedi çarşambaya kaldı bende çatladımm ikiye ayrıldım hattaaa

Olsun bitanem gec olsun güc olmasin sunun surasinda carsambaya ne kaldi ki cok sexi duracakmis gibime geliyo quartzolar sende

Son düzenleme:
Kiz bende begendim hos durdu cocukta kendi de begendi zaten güle güle kullansin artik ne diyelim

Olsun bitanem gec olsun güc olmasin sunun surasinda carsambaya ne kaldi ki cok sexi duracakmis gibime geliyo quartzolar sende

inşalah cnmm heycan yaptım zaten sormaa

seni yakalamışken sorayım
eski seri ve yeni seri quartzolar arasındaki fark ne canımm sen kullanıcı olarak bilyorsundurr..
özlemide bilgilendirmiş olalımm...

seni yakalamışken sorayım
eski seri ve yeni seri quartzolar arasındaki fark ne canımm sen kullanıcı olarak bilyorsundurr..
özlemide bilgilendirmiş olalımm...

Bendekiler eski seri canim, eski seri yesil agirlikliymis.... yeni seri daha cok mavimsiymis. Ben bende ki quartzo renginden gayet memnunum icinde hem mavi yansimalar hemde yesil-gri yansimalar var. Bu arada cristal de quartzo ya cok cok benziyo ama cok daha dogal tabiki. Quartzo nun yeri ayri ama onu da cok seviyorum ben

kizlar solotica'larimi siparis verdigim site , dolandirici cikti yaklasik 2 hafta once siparis verdigim site, parayi kredi kartindan hemen aldi, bankadan online baktigimda,islemin hemen gerceklestigini gordum ama gel gor ki, shipping e-mailini 2 hafta boyunca alamayinca, biraz suphelendim ve firmaya e-mail attim, biraz tehdit ettim, siparis e-mailini gondermezlerse, siparisi iptal edecegimi soyledim , yine mail alamadim, bir sonraki mailimde dava etmekle tehdit ettim, yine mail alamadim, bunun uzerine banka ile gorustum odeme yapmamalari gerektigini sanirim dolandirildimi anlattim,..

banka, ilgili sirkete benim adima bi dava acmis durumda su anda, tabi eger muhattap alabileceklerini bulabilirlerse, neyse kissadan hisse 300.00 $ icerdeyim, paramin gelecegi de kesin degil ama yanlarina kalmamali.. gordugum akdariyla lenslerle ilgilenen baya kalabalik bir guruhuz, sizin de haberiniz olsun istedim, cunku bu lensin siparisi ve spihhingini yapan cok sayida online site yok, denk gelirseniz arastirma yaparken haberiniz olsun bu site, insanlari dolandirmaya yoneliktir sitede bu

LensNatural.com Solotica Online Store: Buy Hidrocor, Natural Colors & Hidrocharme Contact Lenses
herkese soloticali gunlerr

Son düzenleme:
Gecmis olsun nanymchmpee üzüldüm senin icin, :26: 300 $ da az bi para degil yani. Keske bildigimiz sayfalardan birinden alsaydin, bu verdigin sayfayi hic duymadim daha önce. Umarim sorun cabucak halledilir.

canim tesekkur ederim, halletmeye calisiyoruz..

ben arastirmasini yaparken toplam 4-5 site uzerinde durmustum, hepsi hakkinda da musteri yorumlarini okumustum, cogunda gelen lenslerin orjinal solotica olmadigi, yahut cok uzun zamanda ellerine ulastigi, geri gondermek istediklerinde firmalarin sorun cikardigi gibi yorumlar vardi, bu site hakkinda yorum bulamayinca, sitenin yeni oldugunu dusunup,sevinmistim, isguzarlik etmisim..

ama kimsenin haksiz kazanc elde etmesini istemiyorum, para nihayetinde gokten yagmiyor, neden insanlarin parasi gasp edilsin degil mi?

Baktim siteye cnm, diger sitelere nazaran cokta pahaliymis ayrica. Charm serisi 124 $ + shipping....

Bu topikte sordaydin keske siparisini vermeden önce...neyse olan olmus artik... insallah parani geri alirsin. Okuyan herkesi de uyarmis oldun sagol ))

nıye anıden topazıo ıstedın canım :))

yok hayatım aslında istemedim esmeraldalrla takas oldu şansıma yeni bi topazio denk geldi quartzoyu sipariş ettikten sonra onlarıda işte dün aldım arkadaşımda lens işini beceremeyince aldıgı quartzoları bana verdi onun dün sabah geldi kendime denedim sorun yok sonra dezenfekte edip ona takayım dedim takamadık çok hareket ettirdi gözünü sonrada senin olsun dedi zaten taksitle almıştı iki quartzom oldu napcam onu hiç açmayıp bunların süresi bitince mi kullansam :26:

gleniacım sen o quartzoları sakın açma ben geri alır başka renkle değiştirir herşey yaparım sen üzülme elindekileri kullan şimdilik :)bende seçenek sonsuz biliyorsun :))
quartzoların yerine seç begen başka bir renk göndereyimm aşk olsun ne üzülüyorsun crystal istemiyormuydun sen zaten:)

asii88 in hıdrocharm melleri kızlar mel başlığına yükledim orta kahve gözde tuba büyüküstünün göz rengi:)

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...anin-efsane-rengi-mel-rengi.html#post19008306

wala ne yapıcam bilemedim tüm istediğim renkler elimde olmadı ocreye bakıcam çok güzel bi renkti yada elimden çıkartıcam arzu abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…