Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar quartzo lensim geldii çok beğendim b ayıldımmm süper bi renk yaa...hiçbi sorunda cıkmadı batma kayma vs en cok korktugum sey oydu..fotograf koyamıorum sanırım mesaj limiti var nasıl koyabilirim fotograf?

Baush&Lomb Natural Look serisinden gray yada light green almayı düşünüyorum .. gözlerim koyu kahve

fotograftakinden farklı olmaz dimi :26:

canım fotodakınden cok farklı oluo,ama lıght green yıllarca kullandım cok carpıcı guzel bı rengı var ama cok dogal dıl ,benım gozler orta kahve bendekı durusu

Eklentiler

• $DSC00195.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 48
canım fotodakınden cok farklı oluo,ama lıght green yıllarca kullandım cok carpıcı guzel bı rengı var ama cok dogal dıl ,benım gozler orta kahve bendekı durusu

siera sanırımm flashtan dolayı süper durmuşş...ama gün ışığındaa nasıl görünüyor bilemem tabiii ama bu fotoda süpe r görünüyorr...

siera sanırımm flashtan dolayı süper durmuşş...ama gün ışığındaa nasıl görünüyor bilemem tabiii ama bu fotoda süpe r görünüyorr...

cnm flastan dolayı daha parlak tabı ama cok guzel bır renk,bu renkten daha koyu duruyor ,damarlarını kafaya takmazsan ,bu serıden alcaksan kesınlıkle lıght green al derım,grıyı dusunme bıle

Baush&Lomb Natural Look serisinden gray yada light green almayı düşünüyorum .. gözlerim koyu kahve

cnm ben B&L light green de gray de kullandım fotolardakinden çok farklı duruo bende resmen koyu yeşil durmuştu gözlerim orta kahve hatta açık bile sayılabilir.uzaktan fln güzel duruo B&L ama yakından tam bir felaket insanların gözünün içine bakıp konuşamıodum çok yapay ve damarlı.ben B&L hiç tavsiye etmiyorum açıkçası

pazartesi gunu wetmandan aldığım cor azullarımın rrengi hiç doğal gelmedi galıba mellerimi kullanıcam ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabılırler:78::78::78:

Quartzonun fotosunu görmek isteyen warsa soylesin:) ben foto koyamıorum şuan ..koyabilen varsa yollıyım koysun:)

Burası SOLOTICA lens kullanan ya da düşünenlerin sayfası...

Solotica ile tanıştıktan sonra diğer lenslerin fotolarına bile tahammül edemiyorum:)))

Son düzenleme:

Neden begenmedin Betty bence hic azul gibi durmamis bu daha cok ice gibi durmus sende. Ben yakistirdim sana Bide söyle koyu bi makyajla falan dene eminim gözüne daha hos görünecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…