- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.481
yanlış söylemişim benim cristaller 2015 miş kızlar
Baush&Lomb Natural Look serisinden gray yada light green almayı düşünüyorum .. gözlerim koyu kahve
fotograftakinden farklı olmaz dimi :26:
canım fotodakınden cok farklı oluo,ama lıght green yıllarca kullandım cok carpıcı guzel bı rengı var ama cok dogal dıl ,benım gozler orta kahve bendekı durusu
canım fotodakınden cok farklı oluo,ama lıght green yıllarca kullandım cok carpıcı guzel bı rengı var ama cok dogal dıl ,benım gozler orta kahve bendekı durusu
siera sanırımm flashtan dolayı süper durmuşş...ama gün ışığındaa nasıl görünüyor bilemem tabiii ama bu fotoda süpe r görünüyorr...
Baush&Lomb Natural Look serisinden gray yada light green almayı düşünüyorum .. gözlerim koyu kahve
Eki Görüntüle 189277 Siera için bu da camın önünde
Eki Görüntüle 188640 aynı anda 2 resmi cepten ekleyemiorum ne yazıkki
Quartzonun fotosunu görmek isteyen warsa soylesin:) ben foto koyamıorum şuan ..koyabilen varsa yollıyım koysun:)
Eki Görüntüle 189243 Eki Görüntüle 189244 pazartesi gunu wetmandan aldığım cor azullarımın rrengi hiç doğal gelmedi galıba mellerimi kullanıcam ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabılırler:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?