Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bır salaklık yapıp lenslerle yaklasık 3-4 saat uyuyakalmısım gozumu actıgımda her taraf dumanlı we hıcbısı goremıyordum :)))))) komık gelır bana suan ama cok korktum dr umu aradım buyuk bır hata yaptıgmı yıllık lenslerle uyudugum ıcın gozumde hawasızlıkdan odem oldugnu we bır sure lens takmamam gerektıgını soyleyerekten benı yarın klınıge cagırdı :))))) sız sız olun lenslernızle uyumayın sakın (dr tawsıyesı uzerıne yazıyorum) :))

Özelden göndermistim bende simdi emailimi ... neyse halletmissin sen nasil oldu birden?

Süper olmus cok cok cok begendim!!!! yakiyooo resmen bakislar Kirpiklerininde masallahi var nazar degmesin tü tü tü .... Güle güle kullan

:)) biraz karıştırdım buldum...teşekkür ederim pinarx:) çok beğendm quartzoyu...ama biraz yeşillik ağır olsun isterdim..nyse yinede çok güzel bi renk tavsiye edyorum herkese..

Sayin Sedosh gecmis olsun en kisa surede iyilesir gozlerin insallah

Anlamadım ben nedir bu talihsizlik charme melde olmamıştıkeşke nazar olsaAOSEPT nasıl kullanılıyor sonrasında hemen göze takılmıyormuş:26:Yarın All in one ve Aosept alıcam

Anlamadım ben nedir bu talihsizlik charme melde olmamıştıkeşke nazar olsaAOSEPT nasıl kullanılıyor sonrasında hemen göze takılmıyormuş:26:Yarın All in one ve Aosept alıcam

aosept ben kullandım cnm koyarken lenslerını aoseptle yıka ılk sonra koy yoksa lensın ustunde solusyon kalırsa kopurur we taşar sureklı kaptan... cıkardıgındada solusyonunla yıkayp tak

Aosept kullanıcaksan dikkatli olman gerekiyor şeker...eski solusyonum...en az 6 saat solusyonda kalması gerek,lens kabıda çok değişik..yoksa gözlerini cayır cayır yakar...hidrojen peroksit içerir

berry benmde quartzoların teki batma yapıyor bende mi sorun var diye eşime rica ettim taktı ondada batma yaptı teki inş geçer:18:

İlk günde hafif batmıştı dün 1 saat takabildim neden acaba aosept kullanıcam da lens yeni ne birikti üstünde anlamadım hemen kaç kere yıkadım nafileyine batıyor bugün All in one light alıcam bakalım :26:Ama moralim bozuldu

öncelikle geçmiş olsun nanymchpee..umarım paranı geri alabilirsin..bence yabancı sitelerden alışveriş ederken paypal kullanmaya özen göster..çünkü sıkıntılı durumlarda sen sadece sorununu anlatıyorsun, paypal paranı sorgusuz iade ediyor ve firmayla kendisi uğraşıyor, ya da senin onayını almadan para firmanın hesabına geçmiyor..yani paranı koruyan bir aracı görevi görüyor..şahsen ben Türk sitelerindeki alışverişlerimi bile paypal üzerinden yapıyorum..çünkü sanal alışveriş riskli mevzu..bizi uyardığın için de teşekkürler ve tekrar geçmiş olsun :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…