- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.501
Albümüne yükleyebiliyomusun cnsl? Ykleyemiyosan bana gönderebilirsin, ben yüklerim senin icin)
kızlar bır salaklık yapıp lenslerle yaklasık 3-4 saat uyuyakalmısım gozumu actıgımda her taraf dumanlı we hıcbısı goremıyordum :)))))) komık gelır bana suan ama cok korktumdr umu aradım buyuk bır hata yaptıgmı yıllık lenslerle uyudugum ıcın gozumde hawasızlıkdan odem oldugnu we bır sure lens takmamam gerektıgını soyleyerekten benı yarın klınıge cagırdı :))))) sız sız olun lenslernızle uyumayın sakın (dr tawsıyesı uzerıne yazıyorum) :))
Şansızlıkmı kara talihi cristallerden biri batıyorne şanssızmışım nedendir acaba
Sayin Sedosh gecmis olsun en kisa surede iyilesir gozlerin insallah
Eki Görüntüle 189343 Eki Görüntüle 189342 Eki Görüntüle 189341 Eki Görüntüle 189340
eklemeye calıştım umarım olmuştur
Anlamadım ben nedir bu talihsizlik charme melde olmamıştıkeşke nazar olsa AOSEPT nasıl kullanılıyor sonrasında hemen göze takılmıyormuş:26:Yarın All in one ve Aosept alıcam
canım süperrr olmuşş renk cuk oturmuş gözlerine çok güzel maşallahh...
güle güle kullan.....
çok teşekkürler:)
Anlamadım ben nedir bu talihsizlik charme melde olmamıştıkeşke nazar olsa AOSEPT nasıl kullanılıyor sonrasında hemen göze takılmıyormuş:26:Yarın All in one ve Aosept alıcam
Şansızlıkmı kara talihi cristallerden biri batıyorne şanssızmışım nedendir acaba
Eki Görüntüle 189343 Eki Görüntüle 189342 Eki Görüntüle 189341 Eki Görüntüle 189340
eklemeye calıştım umarım olmuştur
berry benmde quartzoların teki batma yapıyor bende mi sorun var diye eşime rica ettim taktı ondada batma yaptı teki inş geçer:18:
kizlar solotica'larimi siparis verdigim site , dolandirici cikti yaklasik 2 hafta once siparis verdigim site, parayi kredi kartindan hemen aldi, bankadan online baktigimda,islemin hemen gerceklestigini gordum ama gel gor ki, shipping e-mailini 2 hafta boyunca alamayinca, biraz suphelendim ve firmaya e-mail attim, biraz tehdit ettim, siparis e-mailini gondermezlerse, siparisi iptal edecegimi soyledim , yine mail alamadim, bir sonraki mailimde dava etmekle tehdit ettim, yine mail alamadim, bunun uzerine banka ile gorustum odeme yapmamalari gerektigini sanirim dolandirildimi anlattim,..
banka, ilgili sirkete benim adima bi dava acmis durumda su anda, tabi eger muhattap alabileceklerini bulabilirlerse, neyse kissadan hisse 300.00 $ icerdeyim, paramin gelecegi de kesin degil ama yanlarina kalmamali.. gordugum akdariyla lenslerle ilgilenen baya kalabalik bir guruhuz, sizin de haberiniz olsun istedim, cunku bu lensin siparisi ve spihhingini yapan cok sayida online site yok, denk gelirseniz arastirma yaparken haberiniz olsun bu site, insanlari dolandirmaya yoneliktir sitede bu
LensNatural.com Solotica Online Store: Buy Hidrocor, Natural Colors & Hidrocharme Contact Lenses
herkese soloticali gunlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?