Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnsl06 cnm gördüğüm en güzel quartzoları taşıyan kişi sensin mükemmel olmuş hemşerim :) ankaradayım bende..

cok güzel olmus renk super,ılk defa quartzo bırınde daha dogal geldı bana,fotolarda daha cok bellı oluo ustelık,quartzo bence solotıcanın en guzel renklerınden bırı ama dogal gelmıo pek,belkıde fotolarda oyledır ıblmıyorum

cnsl06, hakikaten çok güzel ve doğal durmuş..bende böyle duracağını bilsem koliyle alırım valla :))

cnsl06 cnm gördüğüm en güzel quartzoları taşıyan kişi sensin mükemmel olmuş hemşerim :) ankaradayım bende..

teşekkürler hemşerim:).biraz bombeli duruo ama olsun okadar..solaryuma girmeyi dusunuorum daha guzel dursun diye:)) sende ne renk war?

zemın ne renktı bu arada

cnm bence doğal duruo okadar abes durmuyo diye duşunuorum...ben bide belli olan bi renk istemiştim o yuzden bunu sectim..buğdy,esmer tenlilerde süper duruo..heleki yazın,yanık tenle nasıl duracağını hayal bile edemiorum:))adriana limanın göz rengi die aldım ben bunu..onun göz rengi çok iyi çunku.. işte bombeli durmasa daha iyi olacaktı ama olsun daha önce kullandıgım lensler daha kötüydü damarlı falan..en azından bunda damar yok:) bundan sonra soloticadan baska lens almam:)

teşekkürler hemşerim:).biraz bombeli duruo ama olsun okadar..solaryuma girmeyi dusunuorum daha guzel dursun diye:)) sende ne renk war?

cnm yandna resim eklesen nasıl bonbeli duruyorr daha önce öle bariz bonbeli diyen olmadı bildiğim akdar göz yapına alışıp bonbesi düzelebilir belki...

Cnsl solaryuma da girersen tadindan yenmez quartzolarin )

Ben giremiyorum artık bebeğe zararı olur diye ( rengim çok açıldı. Yaz gelsede kararsak biraz ya

cnm yandna resim eklesen nasıl bonbeli duruyorr daha önce öle bariz bonbeli diyen olmadı bildiğim akdar göz yapına alışıp bonbesi düzelebilir belki...

okadar abartı bişi yok ama biraz bombe var..belki zmanla alışır gözüm..bide rengi açık oldugu için oyle geldi bana sanırım....lens takmak zorundayım..en doğal olanı da buymuş:) keşke 4sene önce keşfetseymişim:)

Cnsl solaryuma da girersen tadindan yenmez quartzolarin )

Ben giremiyorum artık bebeğe zararı olur diye ( rengim çok açıldı. Yaz gelsede kararsak biraz ya

solaryumlu quartzoları da koyarım girince:)) daha önce hiç solaryuma gitmedim..kaç seansta bariz belli olur acaba buğday tenliyim.. bide onun kremleri varya onları sürmeden iyi olurmukii? çok cabuk açılıomu ten acaba?

canımm lens takmak ozeunda yım demişsin derecelimi gözün???
benimde daimi gözlük reçetem varr hala almadımm...lensler gelince rahat edersem dereceli sipariş etmeyei düşünüyorumm...

birde takanlara sorum olsunn.....kensler gözümüzde maximum kaç saat kalabiliyorrrr???

Son düzenleme:

evet cnm miyop gözüm..ben soloticaları dun taktım ilkdefa 3te taktım öğlen 9da çıkardım bi problem yoktu..ama numaraszlar daha farklı olabilir belki rahatsız edebilir...f

solotıca kesınlıkle en dogalı,quartzoda sende deıgım gıbı cokk hos olmus,fotolardakınden daha dogaldır zaten flas yakın cekım vs daha cok bellı edıo lens kendını,sende yesılımsı durmsu quartzo genelde mavı tonalrında oluo resımlerden gorduugm kadarıyla,gule gule kullan:))

Benim tenimde buğdaydan biraz açık normalde, ben ilk iki seansta ( seans başı 12-15 dakika) bronzlaşıyorum :)) çabuk aliyo tenim rengi. Ama hafta da bir kereden fazla yapma sakın, cildin kurur. Ben krem falan kullanmiyorum girmeden önce... Çıktıktan sonra nemlendirici bir vücut losyonu kullanabilirsin. Evet canım ten malesef çabuk açılıyo... Ben iki hafta da bir yapiyodum iyi oluyodu... Çok sık yapipta pancar gibi olan tenleri beğenmiyorum ama

2seansta oluyorsa süper :) 2haftada bir girebilirim açılmamak için o da güzel...sevdim bunu yakında girerim...bide ankarada dksı 1tlden yapan bi yer bilen warsa çok çok memnun olucam:)

teşekkür ederim

2seansta oluyorsa süper :) 2haftada bir girebilirim açılmamak için o da güzel...sevdim bunu yakında girerim...bide ankarada dksı 1tlden yapan bi yer bilen warsa çok çok memnun olucam:)

) dakikasını 1 tl den bulamazsın ya :)) gerçi Tr fiyatlarını bilmiyorum ama burda biraz daha pahalı... Şimdi bide ne çıkmış biliomusun, tüm vücudunu püskürtme sistemiyle boyuyolar ama boya çıkmayan boya 2-3 hafta kaliyomuş. Dünya mankenleri bu sistemle bronzlasiyolarmis. UV ışınlardan etkilenmeden. Ama ben yapan bi yer bulamadım buralarda! Amanin konuyu saptirdik lenslere dönelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…