Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

benim kardeşim bilkentte biryere gidiyordu ismini bilmiyorumm...
ama 15 dakikası 10tl bişeydi artık solaryum pahalı bişey deill...

bende düşünüyorumm çünkü bu araaa omuzlarım sivilcelendi hayatımda hiç kullarımda sivilce çıkmazdı solaryum bu konuda biraz yardımcı oluyormuşş..çocuklardan vakit bulursam giderimm

bi araştırıyım ben bunu

Git canım git quartzolarinlada güzel olarr:98:

Tek lensi gözüne sürekli batan oldumu kızlar

Canım benim başka marka bir lensimde bu sorun olmuştu. Aldığım yere götürmüştüm ve biyere incelemeye göndermişlerdi. Hatalı lensmiş ve 1 hafta sonra yeni bir lens gönderdiler. Onda sorun yaşamamıştım. Belki seninkindede böle bi sorun vardır. :44:

mel ve quartzo arasında kaldım
fiyat aralığı nedir bu lenslerin ve nerde bulabilirim lens olarak ya freshlook ya da elegance kataloğu çıkarıyorlar bana

kızlar ya bende quartzoları satmaya karar verdim ilgilenen yok mu iki tane quartzom var. yada onları açmadım ileriki tarihlerde kullanabilirim dimi ? yani bu quartzolarımın süresi bitince resim ekleyemedim aslında çok tatlı durdular

mel ve quartzo arasında kaldım
fiyat aralığı nedir bu lenslerin ve nerde bulabilirim lens olarak ya freshlook ya da elegance kataloğu çıkarıyorlar bana

Canım bu sitede vetman10 diye bir bayan var o almak isteyenler için yurt dışından getiriyor. Bu başlıktakilerin çoğuda o bayandan almışlar. İstersen özel mesaj at. Merak ettiklerin hakkında sana bilgi verecektir. :)

Souflona koydum lensimi bakalım.İcemintle karşılaştırdık sonuçlar
1.icemint daha mavimsi ve OPAK
2.Cristal daha yeşilimsi ve gözle daha iyi kaynaşıyor göz tabanınızın rengine göre değişiyor.
3.Cristalin haresi daha belirgin ve güzel.
4.Cor tarafı için icemint daha açık.
5.Nc tarafı için Cristal daha açık.

2seansta oluyorsa süper :) 2haftada bir girebilirim açılmamak için o da güzel...sevdim bunu yakında girerim...bide ankarada dksı 1tlden yapan bi yer bilen warsa çok çok memnun olucam:)

cnm ben bahçelide biyere gidiyordum makinaları fln da gayet iyiydi.15 dksı 25 lira flndı çok pahalı değil bence.fazla ucuz bi yeri de tercih etme derim bi kez ucuz diye bilinmedik biryere gitmiştim makinasındaki tüpler eskiymiş sanırım ve sırtımda 3 tane boru izi çıktı resmen o tüplerin izleri çıkmıştı tam bir felaketti ankara bahçelideki yeri tavsiye ederim burdan isim verebiliomuyum bilmiyorum ama istersen özel msjla atıyım sana adını

o pahalı cnm ya ..

o pahalı cnm ya ..

valla ben de düşünüyorum gitmeyi yazdan önce ama dediğim gibi ucuz biyer tercih etceksen de bayaa bi araştır derim.şakaya gelmio bu işler allah korusun bi zarar görebilirsin bile ki solaryum çok çok zararlı ama napalım gidiyoruz işte :26: daha önce gittinmi hiç?gittiysen nerdeydi memnun kaldınmı?

kızlar bende uzun zamandır lens konusunu araştırıyorum sayenizde bu konuda bayağı fikir sahibi oldum:) bende solotica lens almak istiyorum fakat nereden alabilirim bilmiyorum. bursa da oturuyorum burada heryere sordum neredeyse fakat hiçbir yerde solotica bulamadım. kredi kartım olmadığı için internetten sipariş veremiyorum sizler nasıl alıyorsunuz arkadaşlar yardımcı olur musunuz şimdiden çok teşekkür ediyorum

vetman10 cnm banada yardımcı olur musun solotica quartzo almak istiyorum nasıl sipariş verebilirim fiyatları nasıl ve ödemeyi nasıl yapabilirim cnm

daha önce hiç gitmedim solaryuma...ilk defa denicem..

teknolog kardeşnin gittiği solaryumcuyu öğrenebilirmisin rica etsem.....çok uzun zman önce gitmediyse fiyatlar aynıysa yani oraya gidebilirim

cnmm bilkentteki sports international mış ama gitmeden bilgi al ok fiatlardan tam emin deilim mesaj attım fiat sormadım kardeşimee..ama biz geçen yaz ben kuaförde beklerken o gidip gelmişti 10 tl demişti yanlışlık olmasın ....

kızlarrrrrrr solotica nın resmi sitesinde hala abril 2011 yazıyor mayıs bitecek hala duyurmadılar şu yeni lenslerini meraktan çatlıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…