- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.541
bi araştırıyım ben bunu) dakikasını 1 tl den bulamazsın ya :)) gerçi Tr fiyatlarını bilmiyorum ama burda biraz daha pahalı... Şimdi bide ne çıkmış biliomusun, tüm vücudunu püskürtme sistemiyle boyuyolar ama boya çıkmayan boya 2-3 hafta kaliyomuş. Dünya mankenleri bu sistemle bronzlasiyolarmis. UV ışınlardan etkilenmeden. Ama ben yapan bi yer bulamadım buralarda! Amanin konuyu saptirdik lenslere dönelim :)
benim kardeşim bilkentte biryere gidiyordu ismini bilmiyorumm...
ama 15 dakikası 10tl bişeydi artık solaryum pahalı bişey deill...
bende düşünüyorumm çünkü bu araaa omuzlarım sivilcelendi hayatımda hiç kullarımda sivilce çıkmazdı solaryum bu konuda biraz yardımcı oluyormuşş..çocuklardan vakit bulursam giderimm
Tek lensi gözüne sürekli batan oldumu kızlar
mel ve quartzo arasında kaldım
fiyat aralığı nedir bu lenslerin ve nerde bulabilirim lens olarak ya freshlook ya da elegance kataloğu çıkarıyorlar bana
2seansta oluyorsa süper :) 2haftada bir girebilirim açılmamak için o da güzel...sevdim bunu yakında girerim...bide ankarada dksı 1tlden yapan bi yer bilen warsa çok çok memnun olucam:)
cnm ben bahçelide biyere gidiyordum makinaları fln da gayet iyiydi.15 dksı 25 lira flndı çok pahalı değil bence.fazla ucuz bi yeri de tercih etme derim bi kez ucuz diye bilinmedik biryere gitmiştim makinasındaki tüpler eskiymiş sanırım ve sırtımda 3 tane boru izi çıktıresmen o tüplerin izleri çıkmıştı tam bir felaketti ankara bahçelideki yeri tavsiye ederim burdan isim verebiliomuyum bilmiyorum ama istersen özel msjla atıyım sana adını
o pahalı cnm ya ..
valla ben de düşünüyorum gitmeyi yazdan önce ama dediğim gibi ucuz biyer tercih etceksen de bayaa bi araştır derim.şakaya gelmio bu işler allah korusun bi zarar görebilirsin bileki solaryum çok çok zararlı ama napalım gidiyoruz işte :26: daha önce gittinmi hiç?gittiysen nerdeydi memnun kaldınmı?
benim kardeşim bilkentte biryere gidiyordu ismini bilmiyorumm...
ama 15 dakikası 10tl bişeydi artık solaryum pahalı bişey deill...
bende düşünüyorumm çünkü bu araaa omuzlarım sivilcelendi hayatımda hiç kullarımda sivilce çıkmazdı solaryum bu konuda biraz yardımcı oluyormuşş..çocuklardan vakit bulursam giderimm
teknolog kardeşnin gittiği solaryumcuyu öğrenebilirmisin rica etsem.....çok uzun zman önce gitmediyse fiyatlar aynıysa yani oraya gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?