Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman10 cnm banada yardımcı olur musun solotica quartzo almak istiyorum nasıl sipariş verebilirim fiyatları nasıl ve ödemeyi nasıl yapabilirim cnm

özelden mesaj gönderdim canım ptt kargo ile lensleri alırken kapıda postacıya ödeme yapabiliyorsunuz:)ayrıca kadınlar klübü üyelerine indirimde yapıyorum:)

kötü haber ise sanırım charm crystal bu seneki yenilik değilmiş yıkıldım

Browni üzülme yeni çıkan lenslere bir çok kişi çok sevinecek aslında soloticanın büyük bir bombası oo

kızlaaar topaziolarım geldi allahım bayıldım resmennnn :) cuk oturdu bunlar bana ya çok sevdim sedoshum dediğin gibi çakıyo ama yinede çok tatlıııı şimdide quartzoları sattıktan sonra ocre alıcam hazel amber rengi bi renk istiyorum ayy çok mutluyummmm

cnm güle güle kullan resim de isteriz bu arada quartzoları kaça satıyorsun ve kullanılmış mı?

kızlar sevgili mavimanın icemintlerini ondan satın aldım sağolsun çok çok çok ilgili ve çok sıcak davrandı.Hepinizi çok seviyorum ben sevgi pıtırcığı oldum.Mavima herşey için çok minnettarım sanaaaaa

ya asii88 lensler süper olmuş.ben charme aldığımda bendeki boyamadandı demek ki cok yapay bi renkti.sen de süper.son kullanma tarihi kaç 2015 mi??yeni seri mi??bide bu fotodaki far rengin ne??cok güzel duruyo far var dimi gözlerinde?eger varsa marka ve numarasını verebilir misin?

Lensimin batması geçti sonunda 6 saat souflonda kaldı bugün batmadıMoralim yerine geldiyanlız cristal koyu veya bronz tende daha hoş oluyor...beyaz olunca biraz soluk duruyor onu farkettim:86:

Anneler günü nedeniyle 2 hafta boyunca solotica lenslerde indirim yaptım bilginiz olsun nc serisi 175 hıdrocharm serisi 170 tl hıdrocor serisi 150 tl kampanyam stoklara bağlı arkadaşlar fırsatı kaçırmayınn..

Anneler günü nedeniyle 2 hafta boyunca solotica lenslerde indirim yaptım bilginiz olsun nc serisi 175 hıdrocharm serisi 170 tl hıdrocor serisi 150 tl kampanyam stoklara bağlı arkadaşlar fırsatı kaçırmayınn..

Hidrosummer gloss serisi kıskanıp üzülür ama

az önce kapı çaldı kim o dedim karşıdaki ses 'kargo' dedi.ben lensleri yarın bekliyordum bu neyin kargosuydu şimdi böyle?adam 3 katı çıkarken ben adamı kapıda beklerken 300 kat çıkmasını bekliyor gibi bekledim.kimliğimi gösterdim bişeyler imzaladım ve kargomu elime aldım.u la laaaaaaaaaaaaa.!!!!ondan sonra bir baktım kargo babamdan geliyor evrak yollaycaktı bana onu yollamış meğerse...ağlıcam nasıl heyecanlanmıştım

Selamlar,

KK üyeliğim bugün aktif hale geldi. Yani, herkese merhaba :82:

Memnunum zira şu Solotica hadisesi beni benden aldı. Bugün tüm gün Youtube'da NC-HC-HC2 arasında gittim geldim. Gözlerim koyu kahve ve NC Mel'de karar kıldım gibi. Ama mümkünü yok emmin olamıyorum.

Yaklaık 5 sene önce bir süre Freshlook hareli mavi kullandım ve hiç memnun kalmadım. Haddinden fazla damarlıydı, gözümde patladı resmen renk. Gözlerimle ilgili bir sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığımı soranlar haricinde çok beğenenlerde oldu elbette ama sanırım en büyük konu kişinin kendi yaşadığı tatmin.

%100 doğal gözükmesini beklemiyorum tabi ama doğala en yakın olsun istiyorum. Buğday tenliyim ve gözlerim iri. Bir de, bu başlıklarda biraz dolandım ama gözümden kaçmış da olabilir; Solotica'ya ait özel bir lens suyu var mı? Şu an piyasada olan lens suları kafi geliyor mu?

Tecrübelerinize dayanarak hangi Solotica rengini ve grubunu seçmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…