- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.581
Selamlar,
KK üyeliğim bugün aktif hale geldi. Yani, herkese merhaba :82:
Memnunum zira şu Solotica hadisesi beni benden aldı. Bugün tüm gün Youtube'da NC-HC-HC2 arasında gittim geldim. Gözlerim koyu kahve ve NC Mel'de karar kıldım gibi. Ama mümkünü yok emmin olamıyorum.
Yaklaık 5 sene önce bir süre Freshlook hareli mavi kullandım ve hiç memnun kalmadım. Haddinden fazla damarlıydı, gözümde patladı resmen renk. Gözlerimle ilgili bir sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığımı soranlar haricinde çok beğenenlerde oldu elbette ama sanırım en büyük konu kişinin kendi yaşadığı tatmin.
%100 doğal gözükmesini beklemiyorum tabi ama doğala en yakın olsun istiyorum. Buğday tenliyim ve gözlerim iri. Bir de, bu başlıklarda biraz dolandım ama gözümden kaçmış da olabilir; Solotica'ya ait özel bir lens suyu var mı? Şu an piyasada olan lens suları kafi geliyor mu?
Tecrübelerinize dayanarak hangi Solotica rengini ve grubunu seçmeliyim?
mezura bende çok koyu kahve gözlüyüm benim albümümde faydalanabilirsin dilersen
nc mel benim ilk lensimdi m ben mel yeşilini sevemeyen biriyim,ve benim nc mel'im eski seri ,geçen yıl almıştım ben... yeşil olarak severek cristali kullanıyorum ben
selam... mel dusundugne gore sanırım yesıl yada ela gıbı renkler ıstıyorsun ... bende quartzo topazıo charm ıce we cor ıce war albumde resımlerme bakabılırsın... lens suyu olarak renu we solo care kullanıyorum... charm serısının haresı kalın rahatsız olmazsan we hare sewıyorsan guzel ama bence bana goe en dogal cor serısı.. mel hakkında yorum yapamaycaım hıc kullanmadım cunku
Eki Görüntüle 191019
Eki Görüntüle 191020
Eki Görüntüle 191021
Makyajın kusuruna bakmayın:78:Lensin yapısı daha iyi farkedilmesi için makro ve flaşız cam önünde çekildi.
Eki Görüntüle 191019
Eki Görüntüle 191020
Eki Görüntüle 191021
Makyajın kusuruna bakmayın:78:Lensin yapısı daha iyi farkedilmesi için makro ve flaşız cam önünde çekildi.
bazı fotolarda taşma var ancak her geçen gün lens gözüme daha iyi oturuyor,taşma azaldı.Tavsiyeye gelince minick bir taşma bazısında göze batarken bazısının canını sıkmayabilir.Ben yorumsuzum bu konuda
Eki Görüntüle 191073
Yeni bir foto daha:78:
Teşekkür. Dikkate alacağım.
Böyle yeşilimsi olsun ama ela gözüksün ve dahi mavi griye çalsın istiyorum
Evet.
Olacak olan olur. Sağol Sedosh.
Berrycim crystal cok yakismis gule gule kullan canim...
Sedoshcum canim gecmis olsun ben de gecenlerde lensle uyudum uyandigimda hicbir sey gormuyordum ama bir iki saat icinde hersey normale dondu.. arasira yapiyorum bunu ben:) cok zararliymis.. korluge bile sebep olabilirmis drum oyle diyordu...
Bu arada Sedoshcum charm ice bende bazen yesilimsi duruyor biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?