Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

selam... mel dusundugne gore sanırım yesıl yada ela gıbı renkler ıstıyorsun ... bende quartzo topazıo charm ıce we cor ıce war albumde resımlerme bakabılırsın... lens suyu olarak renu we solo care kullanıyorum... charm serısının haresı kalın rahatsız olmazsan we hare sewıyorsan guzel ama bence bana goe en dogal cor serısı.. mel hakkında yorum yapamaycaım hıc kullanmadım cunku

mezura bende çok koyu kahve gözlüyüm benim albümümde faydalanabilirsin dilersen
nc mel benim ilk lensimdi m ben mel yeşilini sevemeyen biriyim,ve benim nc mel'im eski seri ,geçen yıl almıştım ben... yeşil olarak severek cristali kullanıyorum ben

Teşekkür. Dikkate alacağım.

Böyle yeşilimsi olsun ama ela gözüksün ve dahi mavi griye çalsın istiyorum
Evet.

Olacak olan olur. Sağol Sedosh.

Şu an albümlere bakamıyorum yeni olduğumçün. Bebeyiz.

Ama aklımda olsun. Bakacağım mutlaka, sağol Nil.

cor meller solduuro bence yuzu,benım fotolarada bakabılırsın canm cor mel dusunuosan,cor ıce v s sedoshta cok hos durmustu ama mellerde cor tavısye etmemm,belkı lenslerın en dogalı ama ne guzelı dıl kesınlıkle:)

Eki Görüntüle 191019

Eki Görüntüle 191020

Eki Görüntüle 191021

Makyajın kusuruna bakmayın:78:Lensin yapısı daha iyi farkedilmesi için makro ve flaşız cam önünde çekildi.

berry çooook yakışmış maşallah
bişey dikkatimi çekti, nc serisi ve icemint için taştığını söylemiştin yanlış hatırlamıyosam, ama bu fotoğraflarda herhangi bir taşma göremedim çok güzel bütünleşmiş haresi. nc serisi büyük gelenler için önerir misin cristali?

bazı fotolarda taşma var ancak her geçen gün lens gözüme daha iyi oturuyor,taşma azaldı.Tavsiyeye gelince minick bir taşma bazısında göze batarken bazısının canını sıkmayabilir.Ben yorumsuzum bu konuda

Son düzenleme:

taşma olucaksa böyle olsun zaten daha ne isteriz ah ah keşke ben de cristal ve cor ice arasında bi seçim yapabilsem.
haklısın herkesin beklentisi birbirinden çok farklı. teşekkür ederim cevabın için

sevgili BERRY çok güzel doğal durmuş crystallar çok tatlı bir yeşilli ton olmuş doğal saç renginle de daha da doğallaşmış bence.. güle güle günlerde kullanman dileğiyle..

berrycim crystaller harika olmus gule gule kullan hayatim superler
yeni lenslenen herkes gule gule kullansin kizlar! younluktan pek takip edemiorm topigi malesef
solotica yeni birseyler cikarior dimi kizlar yeni bir gelisme var mi? cok merak ediorm?
sedoshcuk sana da cok gecmis olsun tatlicim arada okumustum lensle yatinca sanirim rahatsiz vermis.
aslinda benm cok nadir de olsa unutup bikac saat uyayakaldigim oluor gercekten de gozu cok kurutuor lensle uyumak ozellikle renkli lenslerle. :84:

Berrycim crystal cok yakismis gule gule kullan canim...
Sedoshcum canim gecmis olsun ben de gecenlerde lensle uyudum uyandigimda hicbir sey gormuyordum ama bir iki saat icinde hersey normale dondu.. arasira yapiyorum bunu ben:) cok zararliymis.. korluge bile sebep olabilirmis drum oyle diyordu...
Bu arada Sedoshcum charm ice bende bazen yesilimsi duruyor biliyor musun

Son düzenleme:

ezgınazım sen nerelerdesın hayırsızzzzzzzzzzzz ewet sakın bır daha uyuma benım gozum alerjı oldu hala damla kullanıyorum we suan 3 aylık lens takıyorum... yesılımsımıı yok artıkkkkkk :)

sedoshcum büyük geçmiş olsunnn...sanıyorum lensle uyudunfocus night and day ile uyunabiliniyor ama doktorlar onu bile önermiyorlar...zaten önerilen lens ile kalma süresi de max.8saat kornea nın oksijen alması için ama biz kimi zaman o kadar fazla kalıyoruz ki lensle....benim de çoğu zaman kan çanağına döner gözlerim(işyerimde de doğal o2 olmadığından,klimalı hava)..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…