Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ezgınazım sen nerelerdesın hayırsızzzzzzzzzzzz ewet sakın bır daha uyuma benım gozum alerjı oldu hala damla kullanıyorum we suan 3 aylık lens takıyorum... yesılımsımıı yok artıkkkkkk :)
canim benim yaa cok uzuldum umarim bir an once iyilesir gozlerin bence bir sure 3 ayliklari da kullanma ki cabucak iyilessin evdeyken filan takma
canim laptopum servisteydi bir hafta kadar ondan giremedim nete
gercekten bazen yesil diyorlar:) rengi kiyafetime gore degisiyor

Son düzenleme:
kızlar icemintlerim geldi,bende masmavi durdu ıcemintler ama doğallık kraliçesi,fotoğraf makinem olmadığından cep telefonumla çektiklerimi yüklemek zorundayım kızlar
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa tanışmadan bi insana eşşek gibi sarılmak teşekkür etmek öpmek falan istedim,yüzümü güldüren Mavima ya ne kadar teşekkür etsem azdır.Karşılıksız iyilik yapılacağına inanmayan biri olarak Mavima beni çok şaşırttı ve resmen bakış açımı değiştirdi.çok güzel insanmış çokkkk=))

alceste güle güle kullan:)
mavima çoook tatlıdır cidden
resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum,bu arada kendi göz rengin nedir,sende mavi durmuş,mavima da mavi durmasını çok istemişti kendisinde ama yeşil olmuştu onda:)

ben burcunun gözünde cor iceı gördüm bildiğiniz buz grisiydi ,icemint ise resmen açık yeşil mavi bir renk.Nilciğim gözleri çok koyu neredeyse aynı ton olmuşki ice la.. İce normalde bariz çok açık cristale göre

Son düzenleme:
diğer topikte yazmıştım bende berry buradad yineleyim:)
evet, ıce daha opak cristalden,daha açık ama aynı ton değiller,cristal açık yeşil,ıce açık mavi (benim gözümde)dolayısıyla ton olarak hiç aynı değiller nc nin cor tarafının benzer özellikleri var tabii ama irisim nc cristalde daha büyük görünüyor(cor tarafındada) cor ıce da irisim daha küçük görünüyor ve nc de cor ıce kıyasla çok az da olsa bombe farkı var,doğallık olarak fark yok gibi cor ıce daha opak olmasına karşın ama tabii bunda benim tabanımın koyu kahve olmasının ve pupil boşluğunun göze batmamasının nedeni de olabilir

Son düzenleme:
benim lensler hala gelecek...

ptt postada takılı kaldı...bugün gelir diyordum ama hiç bir işlem yapılmamış görünüyorrr
kuzu kuuz yatıyorr kargo işletim merkezindee....

kızlar sakın ama sakın gece lenslerle uyumayın göz kuruluğu yapabiliyor lenslerinde ömrünü kısaltıyor bilginiz olsun:)
sedosh bahsettiğin seffaf lensler için konuşamadık canım bulabildinmi?

kızlar sakın ama sakın gece lenslerle uyumayın göz kuruluğu yapabiliyor lenslerinde ömrünü kısaltıyor bilginiz olsun:)
sedosh bahsettiğin seffaf lensler için konuşamadık canım bulabildinmi?

ewet ben uyudum we halen sonuclarnı cekıyorum ... yok arzu abla onlar haftalıkmıs 3 aylık dıe alacaktım ben onları ama haftalık oldugnu okuyunca wazgectım ... yınede ılgıne tesekkur ederım

kuzuum inşallah hep böyle mutlu olursun,, tekrar tekrar söylüyorum çok şanslısın ki sende mavi durmuş :) ben mavi dursun diye neredeyse mavi mürekkebe fln batıracaktım nil bilir güzel sözlerin içinse apayrı teşekkür ederim iyi günlerde kullan canımcım.. bir gün istanbula düşerse yolun o dediklerini yaparsın artık

benim normalde göz rengim ela.açık bir renk yani.
ama ben böyle gözde çok belli olmayan koyu yeşil bir lens arıyorum.
bilgisi olanlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.

Koyu kahve gözümde yeni seri cristaller yeşil durdu yaşasın, ve çok açtı göz rengimi inanılmaz mutluyum eski cristallerim gri maviydi. Bunlar süper yeşil duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…