Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Koyu kahve gözümde yeni seri cristaller yeşil durdu yaşasın, ve çok açtı göz rengimi inanılmaz mutluyum eski cristallerim gri maviydi. Bunlar süper yeşil duruyorlar.

cook yakısmıs canm gule gule kullan,yesılımsı halı cok daha hos crıstalın,yenı serı yesıl demıssın,eskı serımı yenı serımı yesıl :26:mavı grı halını sevmıyorum crıstalınn

bıde renk super ama pupıl boslugu genısmı bu kadar???yoka fotodanmıkkkkkkjjj

benim normalde göz rengim ela.açık bir renk yani.
ama ben böyle gözde çok belli olmayan koyu yeşil bir lens arıyorum.
bilgisi olanlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
hıdrocharm mel aroise kesinlikle tek yorumum:)

Brchnrc canımcım güle güle kullan crystallerini senin badem gözlerine ne taksan yakışıyor:)cyrytalin eski serisi daha yeşil yeni serisi daha açık mavi elimde hem brchncrn hemde beryninkinden var sierracım merak etme ben iki seriyide şişesinden karşılaştırdım fark şişeden bile belli oluyor crystalde:)

Son düzenleme:
benim normalde göz rengim ela.açık bir renk yani.
ama ben böyle gözde çok belli olmayan koyu yeşil bir lens arıyorum.
bilgisi olanlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.

verde ya da charme mel öneririrm....charme melleri bi ara koyulaştırdılardı ama şu an durum nedir bilemiyorum...Vetman daha iyi bilir,neticede her ikisi de super durur..

Koyu kahve gözümde yeni seri cristaller yeşil durdu yaşasın, ve çok açtı göz rengimi inanılmaz mutluyum eski cristallerim gri maviydi. Bunlar süper yeşil duruyorlar.

Brcucum öncelikle çok yakışmış güle güle kullan crystalleri... benim crystallerimde geldiler(09-2015) ama cesaret edip de açamıyorum şişelerini mavi durucaklar diye korkuyorumama seninde ve crystallenen bi çok arkadaşında dediği gibi renk yeşil ağırlıklı...Sende eski açık mel seven biri olarak,crystalin yeşili doğallık açısından nasıl?ve bazı fotolardan gördüğüm kadarı ile hareye doğru hafif bir mavimsilik var...acaba bu durum flaştan mı kaynaklı? bi de etraftan yorumlar nasıl doğallık konusunda?
cevapların çok yardımcı olacak,şimdiden saol cnm

brchngncr güle güle kullan,
çok güzel olmuşlar

yeni cristaller mavi miiii? anaaaa e o da olur,mavisi de güzel olur cristalin kesin

şu süprizlerine ne oldu solotıcanın merakla bekliyorum ,yeni renkler çıkacaktı

Vetmancim bunu duyduguma sevindim :)
Ben dun brchngcr 'in crystallerine bakmistim bayildimmm :) Onunki eski seri galiba. Keske bana da bu seriden gelse diyordum. Bir resimde bir gozune mel digerine crystal takmis, melin yaninda daha mavimsi duruyor crystal. Canim umarim bana da yeni seriden bu tonda gelir numarali ya farkli cikmasindan korkuyorum:)

Son düzenleme:

canim cok yakismis gercekten gule gule kullan:) cok dogaaallll :) aslinda denedigin butun renkler cok yakismis sana guzelsin goz yapin cok guzel

Son düzenleme:
merhabalar, ben de bugün hidrocore mel siparişi verdim ama nolucak görelim .. tereddütlüyüm nasıl duracağı hususunda ama bi yerden başlamalıydım artık

bıde renk super ama pupıl boslugu genısmı bu kadar???yoka fotodanmıkkkkkkjjj

Sieracım pupil boşluğu normal ncler kadar ama benim gözlerim koyu bence ondan sırıttı renkte çok açık olduğundan doğal bir geçiş yok o koyuluk sana geniş gelmiş olabilir ama reelde göze batan bir şey değil, fotodandır.

Canım arzum teşekkür ederim.O zaman eski seri stoklamak lazım benim ilk senden aldığım cristaller gri mavi ağırlıkıydı keşke hep yeşil kalsaymış puff

Canım çok teşekkür ederim. Korkma cristal müthiş bir renk, soloticanın en iyi işlerinden biri koyu gözlüler için en açıcı renklerden biri.cristalin yeşili daha gri haliyle melinki sarımsı bana kalırsa ikisi de çok farklı yeşil tonları canım doğallıkta ikisi de aynı hareye doğru daha yeşil aslında flashtan öyle çıkmış benimkinde mavilik hiç yok, cristalimin lens olduğunu sanan çıkmadı , herkes beni yeşil gözlü sanıyor :) hiç farkedilmiyor lens taktığım. çok süper.

brchngncr güle güle kullan,çok güzel olmuşlar

Nilcim güzel arkadaşım çok teşekkür ederim çok sağol.

canim cok yakismis gercekten gule gule kullan:) cok dogaaallll :) aslinda denedigin butun renkler cok yakismis sana guzelsin goz yapin cok guzel

canım benim o senin güzelliğin çok teşekkür ederim.

brchngcr ı görünce de gönlüm crystal e kaymadı değil :44:

termessoscum kaysın gönlün cristale çok güzel bir renk vallahi :)

brchngcr, güle güle kullan, gerçekten çok hoş renk tonu :))

Çok çok teşekkür ederim.

fena olmadı gibi gözüm alışmadı albüme tam yüz koycam birazdan gündüzde çeker koyarım daha sonraa....

Eklentiler

• $100_5220.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $100_5219.webp
    10 KB · Görüntüleme: 39
  • $100_5226.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
teknoşş çok doğal ve güzel bir renk.. çok yakışmışş güle güle kullan canumuniçi zeksi şey:)

saol cnm

sevgili teknolog, zorlu süreçin sonuna geldiğine değdi sanırım
saçlar kızıl,kaşlar ok gözler de oldukça hoş görünüyor güle güle kullan

evet bekledim çokk kargonun başınada baya işler geldi ama elime ulaştı MELL in kendisi klub de olmsada nezlinizde çok teşekür ediyorum kendisinee

seninde kızıl saçları çok merak ettimm... albüme eklesen süper olurrrr

quartzo bende çok değişik durdu..diğer resimlere bakıyorumda bir benzeri yok....birde herkeste lensler parlıyorr bende donuk gibi...ve baya koyu geldi renklerii...serisi 2016 yeni seri olduğundanmı ki

harikasın canımmmmm

saol cnm benimm sen daha harikasınn

cildin ne kadar güzelll maşşallah.ben makyajla bile kapatamıyorum cildimdeki deformasyonları
ne taksan muhteşem olursun gibi görünüyor , göz şeklin çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…