- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.621
Koyu kahve gözümde yeni seri cristaller yeşil durdu yaşasın, ve çok açtı göz rengimi inanılmaz mutluyum eski cristallerim gri maviydi. Bunlar süper yeşil duruyorlar.
cook yakısmıs canm gule gule kullan,yesılımsı halı cok daha hos crıstalın,yenı serı yesıl demıssın,eskı serımı yenı serımı yesıl :26:mavı grı halını sevmıyorum crıstalınn
hıdrocharm mel aroise kesinlikle tek yorumum:)benim normalde göz rengim ela.açık bir renk yani.
ama ben böyle gözde çok belli olmayan koyu yeşil bir lens arıyorum.
bilgisi olanlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
cook yakısmıs canm gule gule kullan,yesılımsı halı cok daha hos crıstalın,yenı serı yesıl demıssın,eskı serımı yenı serımı yesıl :26:mavı grı halını sevmıyorum crıstalınn
benim normalde göz rengim ela.açık bir renk yani.
ama ben böyle gözde çok belli olmayan koyu yeşil bir lens arıyorum.
bilgisi olanlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
Koyu kahve gözümde yeni seri cristaller yeşil durdu yaşasın, ve çok açtı göz rengimi inanılmaz mutluyum eski cristallerim gri maviydi. Bunlar süper yeşil duruyorlar.
hıdrocharm mel aroise kesinlikle tek yorumum:)
Brchnrc canımcım güle güle kullan crystallerini senin badem gözlerine ne taksan yakışıyor:)cyrytalin eski serisi daha yeşil yeni serisi daha açık mavi elimde hem brchncrn hemde beryninkinden var sierracım merak etme ben iki seriyide şişesinden karşılaştırdım fark şişeden bile belli oluyor crystalde:)
bıde renk super ama pupıl boslugu genısmı bu kadar???yoka fotodanmıkkkkkkjjj
Brchnrc canımcım güle güle kullan crystallerini senin badem gözlerine ne taksan yakışıyor:)cyrytalin eski serisi daha yeşil yeni serisi daha açık mavi elimde hem brchncrn hemde beryninkinden var sierracım merak etme ben iki seriyide şişesinden karşılaştırdım fark şişeden bile belli oluyor crystalde:)
Brcucum öncelikle çok yakışmış güle güle kullan crystalleri...benim crystallerimde geldiler(09-2015) ama cesaret edip de açamıyorum şişelerini mavi durucaklar diye korkuyorum ama seninde ve crystallenen bi çok arkadaşında dediği gibi renk yeşil ağırlıklı...Sende eski açık mel seven biri olarak,crystalin yeşili doğallık açısından nasıl?ve bazı fotolardan gördüğüm kadarı ile hareye doğru hafif bir mavimsilik var...acaba bu durum flaştan mı kaynaklı? bi de etraftan yorumlar nasıl doğallık konusunda?
cevapların çok yardımcı olacak,şimdiden saol cnm
brchngncr güle güle kullan,çok güzel olmuşlar
canim cok yakismis gercekten gule gule kullan:) cok dogaaallll :) aslinda denedigin butun renkler cok yakismis sana guzelsin goz yapin cok guzel
brchngcr ı görünce de gönlüm crystal e kaymadı değil :44:
brchngcr, güle güle kullan, gerçekten çok hoş renk tonu :))
sevgili teknolog, zorlu süreçin sonuna geldiğine değdi sanırımfena olmadı gibi gözüm alışmadı albüme tam yüz koycam birazdan gündüzde çeker koyarım daha sonraa....
fena olmadı gibi gözüm alışmadı albüme tam yüz koycam birazdan gündüzde çeker koyarım daha sonraa....
teknoşş çok doğal ve güzel bir renk.. çok yakışmışş güle güle kullan canumuniçi zeksi şey:)
sevgili teknolog, zorlu süreçin sonuna geldiğine değdi sanırım
saçlar kızıl,kaşlar ok gözler de oldukça hoş görünüyor güle güle kullan
harikasın canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?