Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar bende solotica almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru işareti var.
1.si neden optikçilerde bu marka yok
2.side doktor muayenesi olmadan pupil boşluğunun ölçüsünü nerden bileceğiz?
Daha önce 3 aylık gri ve yeşil lens kullandım sonuç felaketti boşluklar çok belliydi resmen sırıtıyordu

Göz rengim çok koyu kahvede değil açıkta değil solotica hidrocharme mel rengini çok beğendim kahve göze olurmu? yoksa gri tonlarmı bakayım

özlemcim gozlerin cok guzel ne taksan yakisir...ikisi de cok guzel renk ama crystal daha dogal...ikisini de deneyen arkadaslar crystalin quartzonun dogal hali oldugunu soyluyorlar...

Son düzenleme:
Özlemcim gözlerin cok gzl masallah....ben ESMERALDA aldım Arzu hanımdan bugün elimde olcak kargomu bekliyorum çok sevinçliyim :82: resimlerini eklerim!! Bence NC İCE al derim,mavide çok yakışır sana eminim

özlem'cim ezginaz a katılıyorum ve kesinlikle cristal diyorum..
güzelliği ile dikkat çekip,doğal durabilen bir ton cristal

canım bu markanın dünyaya bayilik vermeye niyeti yok resmi bayiliği olmayan lenside optikler satamıyor çünkü resmiyeti yok herkez kendi imkanlarıyla Brezilyadan getirtiyor yada benim gibi stokda solotica bulunduran satıcılardan temin ediyor Solotica gold diye optikere sürülen modeli var ancak onlar Brezilyadan gelmiyor bizim sattgımız soloticalardan değil onlar:))
eğer aynaya baktıgınızda canım göz bebeklerinizin siyahı çok küçük minnacık değilse dianız normal demektir ancak göz bebeginizin siyah kısımları olduça küçükse o zaman size 8.3 8.4 lük lens uygun olur:)
soloticalar piyasadaki diper lenslere benzemiyorlar çünkü çok doğallar:)

ben kendimde lensi hiç beğenmediğimden özlem arkadaşıma verdimm...kendisi resim eklerr.bende kızımda duruşunu ekliyorum sizee....natural colors quartzo 2016 seri...

ilk 2 resim flashlı diğer iki resim pencere ışığındaa...

canım arkadaşım teknocumm saolsun bana bugün getirdi guartzoları..tam vetmanla konuşup sipariş vermiştim:)tekrar aradım saolsun ALLAHTAN HENÜZ GÖNDERMEMİŞTİ,şimdi biraz bunu kullanayım en kısa zamanda CRYSTLA ALICAĞIM..
yok böyle bir lens ama ya..alıcak olanlar hiç düşünmesin..asla gözümde yok gibi bayıldım bayıldım..
BEN ARTIK BAŞKA LENS ASLA ALMAM.....ASLAAAAA..

flashlı flashsız SOLOTİCA GUARTZOM..bayıldımmmm kesinlikle tavsiye ederm...

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm benimm....işteee yakışana yakışıyorrr
bende balık gözü gibi olmuştu kendimde hiç beğenmemiştimm...
sende muhteşem oldular tam rengini gösterdi....
bende alakasız bir renk oldu göz renklerimiz yakın olduğu haldee....

lens hevesim burda son buldu maleseff

canım kendine haksızlık etme lütfen..sen lens takmayı sevmedin bu 1..
2.side sende istediğin ton olmadı ondan dolayı içine sinmedi,yosa sendeki gözde süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…