Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

doğru seçim harika tam anlamıyla adriana limanın göz rengi sakın çıkarma gözünden onları emi:))

kesinlikleee öyle,renk muhteşem zatende,heleki rahatlığı yokmu....diğerleri lensmi dedirttirdi resmen..
bundan sonra solotica harici lens kullanmam sanırım...
sırada crystal var bakalım..bunu biraz kullanayım en kısa zamanda onuda alacağım

çok güzel tek kelimeyle mükemmel olmuş güle güle kullanın..

en kısa zamanda bende siparişimi vericem nc quartzo için tabiyki inşallah bende çekip koyarım resmini

güzel sözleriniz için hepinize çoook ama çoook teşekkür ederim..
bende çok beğendim cidden ama sizlerden duyuncada çok daha ısındım..
KESİNLİKLE ALMAK İSTİYENLER HİÇ DÜŞÜNMESİN DERİM

BEĞENEREK İSTEYEREK ALDIĞIM QUARTZO BENDE ÇOK FARKLI DURDU....HATTA FARKI QUARTZO ALACAKLAR GÖRSÜN DİYEEE RESİMLERİ BİRLEŞTİREREK KOYUYORUMMM...

AYNI LENS bende kızımda ve arkadaşım özlemde duruşu.....3 müzdede çok farklı durdu...ama özlemde ap ayrı durduğu bir gerçek....göz şeklinize ten renginizeee göz yapınıza göz renginizee vee gözlerinizin ışığı yansıtışına göre bence lensler renk alıyorlarr...unutum aslında size kaptaki duruşunu ekleyecektim baya sarımsı dduruyorlardı özlem cim ekler kapttaki duruşunu....

Son düzenleme:
quartzo 3 gözde 3 farklı lens gibi durmuş inanılmaz teknodaki mavi tonu özlemde gri tonu kafam karıştı valla Özlem güle güle kullan yakışmış crystal de bu kadar güzel olur.Tekno sana crystali öneriyorum

kenarlarrdaki hare sanırım bana gitmeyennn cor serisini düşünmem gerek gibi geldi banadaaa....
teşekür ederim cnmm fikir verdiğin içinn...cor mel nasıl durur diyeee tahmin yürütüyorumm biraazz..

sierra satıyormuş sanırımm bakalaımm düşüneyim karar veririm belki..

birdeee bende lens bombeli gibi durdu yani şöle gözümü hafif açık baktığımda bombeli olduğu çok belliydi sizde öle durmuyormu.....

birde resimler çok yanıltıyorrr ben bütün lens alacaklaraaa kesinlikleee resimelre bakarak almasınlar diyeee uyarmak istiyorumm...

VİDEO izleyin resimleri es geçinn.... bol bol video izleyinn..

canım cor meller suphesız en dogal lenslerden bırı,resmen kendı gozum gıbı durdu,ama solduruo ınsanı,renk kotumu hayır guzel,ama benı soldurdu resmennn

her birinizde farklı rengi alsa da üçünüzde de çok güzel durmuş bence :))

Marineleriiim geldiii:81::81::81: En kız zamanda foto koyacağım arkadaşlar
Arzucum sana da ayrıca sabrın ve ilgin için çok çok teşekkür ederim, 1 ay dedik 2 haftada geldi walla supersin!

Benim göz rengim çok değişik dışları yeşile kaçıo içleri kahverengi gece kahve duruo gündüz ela ama ben hep ela yeşil arası durmasını istiyorum lens alıyım diorum ocre solotica dışında çizgi olmayanlardan.. ama bilemedim kızlar tavsiyede bulunabilir misiniz ? aa bide ocrenin numaralısı yok sanırım astimat için olsa süper olurdu ama numaralıda bu tarz bişi tavsiye ederseniz sevinrim ama iki türlüde olur gözler önemlidir ya ..

Marineleriiim geldiii:81::81::81: En kız zamanda foto koyacağım arkadaşlar
Arzucum sana da ayrıca sabrın ve ilgin için çok çok teşekkür ederim, 1 ay dedik 2 haftada geldi walla supersin!

diger fotolar super ama sankı bunda bombelı durmus,quartzo super bır renk ama bana cogu zaman dogal gelmıo,genede sana cok yakısmısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…