- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.661
doğru seçim harika tam anlamıyla adriana limanın göz rengi sakın çıkarma gözünden onları emi:))
kesinlikleee öyle,renk muhteşem zatende,heleki rahatlığı yokmu....diğerleri lensmi dedirttirdi resmen..
bundan sonra solotica harici lens kullanmam sanırım...
sırada crystal var bakalım..bunu biraz kullanayım en kısa zamanda onuda alacağım
Şunu söylemeliyim ki Kızında inanılmaz doğal durmuş canım...çünkü gözleri açık kahve ela gibi sanırım? Yanılıyormuyum?:82:
quartzo 3 gözde 3 farklı lens gibi durmuş inanılmaz teknodaki mavi tonu özlemde gri tonu kafam karıştı valla Özlem güle güle kullan yakışmış crystal de bu kadar güzel olur.Tekno sana crystali öneriyorum
kenarlarrdaki hare sanırım bana gitmeyennn cor serisini düşünmem gerek gibi geldi banadaaa....
teşekür ederim cnmm fikir verdiğin içinn...cor mel nasıl durur diyeee tahmin yürütüyorumm biraazz..
sierra satıyormuş sanırımm bakalaımm düşüneyim karar veririm belki..
birdeee bende lens bombeli gibi durdu yani şöle gözümü hafif açık baktığımda bombeli olduğu çok belliydi sizde öle durmuyormu.....
birde resimler çok yanıltıyorrr ben bütün lens alacaklaraaa kesinlikleee resimelre bakarak almasınlar diyeee uyarmak istiyorumm...
VİDEO izleyin resimleri es geçinn.... bol bol video izleyinn..
BEĞENEREK İSTEYEREK ALDIĞIM QUARTZO BENDE ÇOK FARKLI DURDU....HATTA FARKI QUARTZO ALACAKLAR GÖRSÜN DİYEEE RESİMLERİ BİRLEŞTİREREK KOYUYORUMMM...
AYNI LENS bende kızımda ve arkadaşım özlemde duruşu.....3 müzdede çok farklı durdu...ama özlemde ap ayrı durduğu bir gerçek....göz şeklinize ten renginizeee göz yapınıza göz renginizee vee gözlerinizin ışığı yansıtışına göre bence lensler renk alıyorlarr...unutum aslında size kaptaki duruşunu ekleyecektim baya sarımsı dduruyorlardı özlem cim ekler kapttaki duruşunu....
Eki Görüntüle 194312
Marineleriiim geldiii:81::81::81: En kız zamanda foto koyacağım arkadaşlar
Arzucum sana da ayrıca sabrın ve ilgin için çok çok teşekkür ederim, 1 ay dedik 2 haftada geldi walla supersin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?