- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.681
canım bu markanın dünyaya bayilik vermeye niyeti yok resmi bayiliği olmayan lenside optikler satamıyor çünkü resmiyeti yok herkez kendi imkanlarıyla Brezilyadan getirtiyor yada benim gibi stokda solotica bulunduran satıcılardan temin ediyor Solotica gold diye optikere sürülen modeli var ancak onlar Brezilyadan gelmiyor bizim sattgımız soloticalardan değil onlar:))
eğer aynaya baktıgınızda canım göz bebeklerinizin siyahı çok küçük minnacık değilse dianız normal demektir ancak göz bebeginizin siyah kısımları olduça küçükse o zaman size 8.3 8.4 lük lens uygun olur:)
soloticalar piyasadaki diper lenslere benzemiyorlar çünkü çok doğallar:)
diger fotolar super ama sankı bunda bombelı durmus,quartzo super bır renk ama bana cogu zaman dogal gelmıo,genede sana cok yakısmısss
Vee karşınızdaa NC Marine:81::81::81:
Nasıl??
Eki Görüntüle 194516 Eki Görüntüle 194517 Eki Görüntüle 194518 Eki Görüntüle 194519
üstten ikinci flaşssız gün ışığıdır.
İlki flaşlı, alttaki diğer ikisi akşam oda ışığında flaşssız..
Işığa göre bazen mavi bazen yeşil durdu, süper yaa
Not: kaşlar&makyajın kusuruna bakmayın:78:
Vee karşınızdaa NC Marine:81::81::81:
Nasıl??
Eki Görüntüle 194516 Eki Görüntüle 194517 Eki Görüntüle 194518 Eki Görüntüle 194519
aa süper olmuş,sen ne kadar tatlı bir kızılsın öyleVee karşınızdaa NC Marine:81::81::81:
Nasıl??
evet 3 aylıkları çıkıyormuş ama tüm renkler yok..kızzlar solotica sitesindeki yazıyı yenilemiş ingilizcesi: new solotica product solflex monthly lens available in the most popular colors for Brazilians and international clients!!! more info under solotica section. cümle çevirden çevirdim türkçesi : Yeni solotica ürün, solflex aylık lens Brezilyalılar ve yabancı müşteriler için en popüler renkleri mevcuttur! solotica bölümünde daha fazla bilgi. yanii aylık lens mi çıkarmışşş !!
kızzlar solotica sitesindeki yazıyı yenilemiş ingilizcesi: new solotica product solflex monthly lens available in the most popular colors for Brazilians and international clients!!! more info under solotica section. cümle çevirden çevirdim türkçesi : Yeni solotica ürün, solflex aylık lens Brezilyalılar ve yabancı müşteriler için en popüler renkleri mevcuttur! solotica bölümünde daha fazla bilgi. yanii aylık lens mi çıkarmışşş !!
Evet canım 3lü seri onlaraçıklamalar içinnn çok teşekürler cnmmm...
üçlü seri hangisi
quartzo esmeralde topazio mu??
ben topazioları kargo dahil. 129 ytl ye aldım.
cnm guzel bir renk ama çok bombe duruyor..rengi açık oldugu için bariz belli ...freshlook yeşil vardı bende onu takıorum bombe belli olmuyo ama quartzo bombe durdu bende..esmeraldayı merak ediorum oyuzdenCnsl senin lensler çok güzel durmuştu nedne değiştiriyorsun cnmmm??
bence kullanmalısın send eduruşuna bitmiştimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?