Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

solotica lens satıyorsanız ben fiyatlarını vs öğrenebilir miyim.. bende almayı düşünüyorum küçük gözbebeği durumunu yaşıyorum bende .. mel veya ocre renklerini düşünüyorum ama normal lensler inanılmaz belli oluo gözümün tam ortası çukur gibi açık oluo eğer o ölçüye göre bulabiliosak bulamıosak melin belli olmaması imkansız gibi bal rengi gerçi gözlerim ama işte..

kızzlar solotica sitesindeki yazıyı yenilemiş ingilizcesi: new solotica product solflex monthly lens available in the most popular colors for Brazilians and international clients!!! more info under solotica section. cümle çevirden çevirdim türkçesi : Yeni solotica ürün, solflex aylık lens Brezilyalılar ve yabancı müşteriler için en popüler renkleri mevcuttur! solotica bölümünde daha fazla bilgi. yanii aylık lens mi çıkarmışşş !!

diger fotolar super ama sankı bunda bombelı durmus,quartzo super bır renk ama bana cogu zaman dogal gelmıo,genede sana cok yakısmısss

ilk önce teşekkür ederim..
yanlız lens takarken bana göre beklentiniz kendi gözünüz gibi durmasından yana olmasın..çünki istediği kadar doğal olsun mutlaka bombe yada fark olucaktır...
bakış, duruş vs farkediyor tabiki..
ama bana göre,b&l,AMAZON,FRESHLOOK kullanan biri olarak soloticayı tek geçerim..
ama dediğim gibi sonuçta bu bir lens mutlaka belli olucaktır...
kendi gözümüz gibi olması zaten imkansız

şimdi size amazon ve solotica farkını resimli göstereyim..
aslında AMAZONUDA SEVDİM..
flaşsız daha doğal ama solotica geldikten sonra doğal gelemiyecek sanırım..
yanlız makyajım dağılmış vaziyette kusura bakmayınız
sol gözümde SOLTİCA GUARTZO
SAĞ GÖZÜMDE AMAZON SKY BLUE..
yanlız fotolar yakın çekim ve flaşlı ona göre

Vee karşınızdaa NC Marine:81::81::81:
Nasıl??

üstten ikinci flaşssız gün ışığıdır.
İlki flaşlı, alttaki diğer ikisi akşam oda ışığında flaşssız..
Işığa göre bazen mavi bazen yeşil durdu, süper yaa

Not: kaşlar&makyajın kusuruna bakmayın:78:

merverellacım gün ışıgında flashsız ortaya çıkmış renk nasıl doğal nasıl güzel olmuş güle güle kullan canım sağlıkla:)

aa süper olmuş,sen ne kadar tatlı bir kızılsın öylemarine de çok yakışmış

evet 3 aylıkları çıkıyormuş ama tüm renkler yok..
topazio verde mel cristal de sadece...

merverella güle güle kullan canım gün ışığındaki hali harika cidden..
charmserisi sever olarak charm verde hoş seçim olmuş

umarım yıllıklarla aynı renk tonlarındadır deneyemediklerimizi alırız en azından,beğendiklerimiz için yıllık alırız dimi

MARVELLA NC VERDE MARİNE KIZIL SAÇLARIN VE TENİNLE HARİKA OLMUŞ.:81:bende charme verde marine şansımı nc ile değiştiricem gün ışığında foto bekliyoru
Özlem sky blue istediğim ton benim mavi aşkım için alabilirim.3lü seriden doğallık beklemek hata olur hafif bit bombesi var o kesin ancak gözü bombeli olanlarda daha fazla oluyor daha çekik ve yayvan göz yuvarlağı olanlarda bombe az belli oluyor.Esmeraldadan sonra charme bana resmen bombesiz gelmişticor takınca inanamamıştım kaynaşmaya.Lens beklenti+gerçekler arasındaki dengeyi tutturursan seni tatmin eder.Mesela cristal güzel kaynaşma süper ama ben daha esmeraldanın rengini daha çok beğeniyordum.Quartzo muhteşem ama ben beyazım makyajsız takamamVİDEOLARI İZLEYİP ALIN LENSİNİZİ DERİM,
Teknolog önerim cristal sana illa gri dersen de nc ice olabilir

Teşekkür ederim arkadaşlar, araştırmalar kararsızlıklar uzun sürdü ama ben de takınca çok beğendim,
aklımda hep azul ve topazio wardı, ama denediğimde hiç olmadı bana, bakalım biraz tadını çıkartayım mavi-yeşillerimin

Kararsız kalan arkadaşlara fırsatları warsa denemelerini veya videolardan/fotolardan kendi ten ve göz tabanı rengine uygun olanalara göre karar vermelerini öneririm, mesela charm ve cor serisi de olmadı bana, zaten gözlerim iri charmlar koca koca yaptı, corlar da pek pörtlek durdu, geniş pupili olsa da bana en uygun nc oldu, herkeste başka durabiiyo:93:

Cnsl senin lensler çok güzel durmuştu nedne değiştiriyorsun cnmmm??
bence kullanmalısın send eduruşuna bitmiştimm..

berry sen tüm renkleri kullandın sanırım takip ettiğim kadarıylaa..

quartzo bende çok koyu oldu..zölemle farkımızı görmüşsündürr...

yani renkler bende olduğundan daha koyu durcakkk oyüzden açık renkk tercihim olabilirr..

birde sanırımm haresiz olmaması bana daha çok uygun olur gibi...çünküü surat ifadem hayli sertt harelerde daha çok sertleştiriyor...

birdee 3.lü seri bonbeli denmiş.... quartzo benim ilk lensimm..... vee gerçekten bariz bir bombelik vardı...

bombesi daha az olan hangi lenslerr.....ben cor serisinden yana kullanabilirim şansımıı

mel olabilirr....dediğin gibi cristal ve icemint olabilirr...

birde opak opak deniyorrrr yanlış mı biliyorumm opaklıktan kastınızzzz yansıma deilmi yani mat durmuyor daha ebrrak ve aşıltılımı duruyorr opak olmayanlarr...

yani opak olann serileride bilen biri yazarsa çok sevinirimm...

teşekürlerr...,

quartzo güzel bir renk ama bende hiç doğal deildi...
çok doğal çok doğal dendiği halde bana çok yapay gedi mesela..
beğenseydimm numaralı başka renk sipariş edecektimm..
ben şansımı denemek için almıştım ama olmadı kısmet deilmiş...
sanırım şeffaf lens edineceğimm..

Teknologcum şöyle anlatayım sana opaklık =ışık geçirgenliğinin azlığı diye düşün.Opaklığı fazla olanlar kapatıcı özelliği fazla olanlardır.Yani göz rengin ne olursa olsun opak lensi takınca yaklaşık olarak aynı tonu verir lens.Ama tabi opak lensi siyah göze takınca tam gri olurken ela gözde aynı opak lens gözle kaynaşıp farklı bir ton görünebilir.Şöyle örnek veriyim benim orta kahve gözümde esmeralda elma yeşili olmuştu ancak kuzenimi ela yeşil gözünde resmen açık su yeşili olmuştu.
Üçlü seri en opak
Cristal
Cor serisi
Charme yarı opak
Nc serisi yarı opak
Şimdi corda bombe çok çok az yok gibi en açık ice tonu bile muhteşem kaynaşır.
Cristal cor kadar opak değil ancak kaynaşması açık gözlerde daha iyi.
Charme ben bayılıyorum ancak pupili cora göre geniş.
Ncde dengeli pupil geçişi var ancak göz rengini cor yada charme kadar değiştirmiyor(cristal hariç)

arkadaslar lenslerinin suresi biten var mi aranizda ne renk olursa olsun denemek istiyorum kargo ucretini oderim ozellikle grafite ve icemint i merak ediyorum

Son düzenleme:
Cnsl senin lensler çok güzel durmuştu nedne değiştiriyorsun cnmmm??
bence kullanmalısın send eduruşuna bitmiştimm..
cnm guzel bir renk ama çok bombe duruyor..rengi açık oldugu için bariz belli ...freshlook yeşil vardı bende onu takıorum bombe belli olmuyo ama quartzo bombe durdu bende..esmeraldayı merak ediorum oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…