- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.701
Koyu kahve gözümde yeni seri cristaller yeşil durdu yaşasın, ve çok açtı göz rengimi inanılmaz mutluyum eski cristallerim gri maviydi. Bunlar süper yeşil duruyorlar.
fena olmadı gibi gözüm alışmadı albüme tam yüz koycam birazdan gündüzde çeker koyarım daha sonraa....
flashlı flashsız SOLOTİCA GUARTZOM..bayıldımmmm kesinlikle tavsiye ederm...
cnm guzel bir renk ama çok bombe duruyor..rengi açık oldugu için bariz belli ...freshlook yeşil vardı bende onu takıorum bombe belli olmuyo ama quartzo bombe durdu bende..esmeraldayı merak ediorum oyuzden
cnm guzel bir renk ama çok bombe duruyor..rengi açık oldugu için bariz belli ...freshlook yeşil vardı bende onu takıorum bombe belli olmuyo ama quartzo bombe durdu bende..esmeraldayı merak ediorum oyuzden
arkadaslar lenslerinin suresi biten var mi aranizda ne renk olursa olsun denemek istiyorum kargo ucretini oderim ozellikle grafite ve icemint i merak ediyorum
brchgrMasallah canim tüm renkleri süper tasidigin gibi cristalin de hakkini vermissin yine... Cok ama cok yakismis güle güle kullan
Ayyyyy canim ya nasilda kacirdim ben bunlari :) Begenmedin mi yoksa? Bence gayet hos olmus tatlim ama belki kaslarinin rengini biraz kirdirsan ve sac rengine uydursan quartzolar cok daha yumusak duracaktir yüzünde canim. Nacizane fikrimBen yinede cok begendim. Dedigim gibi quartzonun birine de yakismadigini hic görmedim görmiycemde galiba )
Özlem cok güzel olmustenine falan cok iyi gitmis güle güle kullan
Bende süresi bitmis NC-Mel ve Topazio var ...
Bende süresi bitmis NC-Mel ve Topazio var ...
pinaxcım ben denemek isterim canım 2si de çok istediğim renkler hatta aylardır fotoğraflarına bakıyodum deneyenlerin
özel mesaj atamıyorum henüz ama iletişime geçersen sevinirim canım.
canım benimmm kırdımmm kırdım farkı yok...bende çok koyuu resimler çok yanıltıcı bana göree.bend eçok koyu durdu vee hani göözde birr şeffaflık vardır derinler görünür öle deildi matttt birr görüntü oldu bulanık parlaklık canlılık yok.....
özlem cime verdim lensleri.....onda çok daha güzel durdu....
şimdi aklım melde kaldı ve haresiz daha iyi olca sanırım banaa cor serisi düşünebilirim yoksaa şeffaf lenss
pinaxcım ben denemek isterim canım 2si de çok istediğim renkler hatta aylardır fotoğraflarına bakıyodum deneyenlerin
özel mesaj atamıyorum henüz ama iletişime geçersen sevinirim canım.
ilacım gelmiş....
ben mel i isterim
Bence senin gözün alisamadi canim benim yoksa yakismasina yakisti yani ama tabiki quartzo cok dogal bi lens degil bunu sana daha öncede söylemistim :) ama güzel bi renk.
Canim bendeki topazio eski seriden ve hic dogal degil ... albümde var yakindan bide uzaktan görüntüsü. Ben yurtdisinda yasiyorum burdan simdi kargo margo derken baya olur yine ama haziran basinda falan Tr ye gelicem ordan göndermek daha kolay olur heralde.
Topazio yu zaten begenmezsin canim :)) Mel daha güzel olur tabi ama cristali de düsün sen biraz ya :82:
evett crsitalde düşünüyorummm ama şu varrr pinax cım renkler bende çok koyu duruyorr..tenden göz pigmentlerimden dilan sanırımm....özlemle aynı lensi taktık rengi sende gördünnn....nasıl parlak ve gri onda bende cart bir renk göz alışmamazlığı deill doğal gelmedi hiç banaa ....
ocre lerin süresi bitmedim ocrelerinn
ne kadar tutarki kargo yutdışından ?? :44:
Ocreler bitmedi dahabitsede yine de takarim ben onlari :))))))))
Valla hic bi fikrim yok canim kargo hakkinda bi ara arastircaktim ama firsat olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?