Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Koyu kahve gözümde yeni seri cristaller yeşil durdu yaşasın, ve çok açtı göz rengimi inanılmaz mutluyum eski cristallerim gri maviydi. Bunlar süper yeşil duruyorlar.

brchgr Masallah canim tüm renkleri süper tasidigin gibi cristalin de hakkini vermissin yine... Cok ama cok yakismis güle güle kullan

fena olmadı gibi gözüm alışmadı albüme tam yüz koycam birazdan gündüzde çeker koyarım daha sonraa....

Ayyyyy canim ya nasilda kacirdim ben bunlari :) Begenmedin mi yoksa? Bence gayet hos olmus tatlim ama belki kaslarinin rengini biraz kirdirsan ve sac rengine uydursan quartzolar cok daha yumusak duracaktir yüzünde canim. Nacizane fikrim Ben yinede cok begendim. Dedigim gibi quartzonun birine de yakismadigini hic görmedim görmiycemde galiba )

flashlı flashsız SOLOTİCA GUARTZOM..bayıldımmmm kesinlikle tavsiye ederm...

Özlem cok güzel olmus tenine falan cok iyi gitmis güle güle kullan

cnm guzel bir renk ama çok bombe duruyor..rengi açık oldugu için bariz belli ...freshlook yeşil vardı bende onu takıorum bombe belli olmuyo ama quartzo bombe durdu bende..esmeraldayı merak ediorum oyuzden

Canım eğer Ankara'daysan haberleşebiliriz. ben henüz özel mesaj gönderemiyorum ama.

cnm guzel bir renk ama çok bombe duruyor..rengi açık oldugu için bariz belli ...freshlook yeşil vardı bende onu takıorum bombe belli olmuyo ama quartzo bombe durdu bende..esmeraldayı merak ediorum oyuzden

evet bendede çok bombeliydi....renkte çok koyuu...bende doğal olduğu sölendiği içinnnn çok merakla beklemiştim lensi ama balık gözü gibiydii....

bonbesiz seri sanırımm corlar olsa gerekk..

arkadaslar lenslerinin suresi biten var mi aranizda ne renk olursa olsun denemek istiyorum kargo ucretini oderim ozellikle grafite ve icemint i merak ediyorum

ezdinaz bu ne kadr güzle bir fikirr valla süper düşünmüşsünn..... cidden eğerr süresi biten lensleriniz varsa deneyelim BEND EÇOK İSTERİMM MZELLİKLE MEL lerin süresi bitmiş olan arkadşalar masraflar tarafımıza aitttt gönderilirseee süper olurrr

canım benimmm kırdımmm kırdım farkı yok...bende çok koyuu resimler çok yanıltıcı bana göree.bend eçok koyu durdu vee hani göözde birr şeffaflık vardır derinler görünür öle deildi matttt birr görüntü oldu bulanık parlaklık canlılık yok.....

özlem cime verdim lensleri.....onda çok daha güzel durdu....

şimdi aklım melde kaldı ve haresiz daha iyi olca sanırım banaa cor serisi düşünebilirim yoksaa şeffaf lenss

Bence senin gözün alisamadi canim benim yoksa yakismasina yakisti yani ama tabiki quartzo cok dogal bi lens degil bunu sana daha öncede söylemistim :) ama güzel bi renk.

pinaxcım ben denemek isterim canım 2si de çok istediğim renkler hatta aylardır fotoğraflarına bakıyodum deneyenlerin
özel mesaj atamıyorum henüz ama iletişime geçersen sevinirim canım.

Canim bendeki topazio eski seriden ve hic dogal degil ... albümde var yakindan bide uzaktan görüntüsü. Ben yurtdisinda yasiyorum burdan simdi kargo margo derken baya olur yine ama haziran basinda falan Tr ye gelicem ordan göndermek daha kolay olur heralde.

ilacım gelmiş....

ben mel i isterim

Topazio yu zaten begenmezsin canim :)) Mel daha güzel olur tabi ama cristali de düsün sen biraz ya :82:

evett crsitalde düşünüyorummm ama şu varrr pinax cım renkler bende çok koyu duruyorr..tenden göz pigmentlerimden dilan sanırımm....özlemle aynı lensi taktık rengi sende gördünnn....nasıl parlak ve gri onda bende cart bir renk göz alışmamazlığı deill doğal gelmedi hiç banaa ....

ocre lerin süresi bitmedim ocrelerinn

ne kadar tutarki kargo yutdışından ?? :44:

Ocreler bitmedi daha bitsede yine de takarim ben onlari :))))))))

Valla hic bi fikrim yok canim kargo hakkinda bi ara arastircaktim ama firsat olmadi.

pinaxcım yurtdışında nerdesin canım konudışı olacak ama ben de Almanya'daydım geleli çok olmadı eğer ordaysan sen de keşke oradayken isteseydim diyecektim.
haziran başında senden haber bekleyeyim o zaman ben canım gerçekten bunu bayadır istiyodum ben.olursa çok sevinirim gerçekten

pinaxcım malesef özel mesaj gönderemiyorum henüz yeni üye olduğumdan ama ben Dortmund'daydım üniversite eğitimim için canım. Senden haber bekliyorum ben Haziran başında inşallah kısmet olur da denerim canım

türkiyedekilerdende bitenler olabilirrr....
mel ocre icemint ben bunlara talibim
süresi biten lenslerden

pinax cımm bir tahminde bulunupp kargo hesapladımm 75 tl civarıı evet sen ankaraya gelinceee bakarız artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…