Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Insallah nasip olursa denersin canim ) topazio yu sana ayirim o zaman

ayır canım açıkcası ben meli daha da isterdim ama tabi arkadaşlara da engel olmayayım açgözlülük yapıp ayy hem de ankaraya geliyomuşsun canım ben de ankaradayım hatta direk elden alırım hem de tanışmış oluruz valla bak çok sevindim şimdi

türkiyedekilerdende bitenler olabilirrr....
mel ocre icemint ben bunlara talibim
süresi biten lenslerden

pinax cımm bir tahminde bulunupp kargo hesapladımm 75 tl civarıı evet sen ankaraya gelinceee bakarız artıkk

Neeeeee 75 Tale mi? Degmez kizzz süresi bitmis lens icin :))) en iyisi beklemek bencede.

Izmirden önce Ankara ya ugriycam evet :) Ben hepinizle tanismak isterim gerci aslinda bi alisveris merkezinde bütün kizlar toplanip lens günü yapmak lazim
olanlar olmayanlara denetse falan, kesin cok makbule gecer ve bi cogumuz yanlis kararlar vermek zorunda kalmaz.

Bende süresi bitmis NC-Mel ve Topazio var ...

pinaxcim ankaraya geldiginde gonderebilir misin ne olurrr :) sonra da denemek isteyenler olursa ben de onlara gonderirim :) ilk basta ben boyle bir talepte bulunmustum ama bakiyorum shopsessive atlamis hemen neyse onemi yok ama saygisizlik bu..

Son düzenleme:
pinaxcim ankaraya geldiginde gonderebilir misin ne olurrr :) sonra da denemek isteyenler olursa ben de onlara gonderirim :)

pinax hangi birimize yetişecekk.....ben hakkımıı devrediyorum arkadaşlar sizee ..pinaxcımm arkadaşlara gönderebilirsinn...

ama türkiyede olanlar varsa bölee gerçekten almak isteyenlere çok yardımcı olurlarrr....
masraflar tarafımıza ait olmak üzre gönderirlerse çok makbule geçecek...

mel ocre ve icemint benim tercihimm...

canim elime suresi bitmis lens gecerse denedikten sonra ben sana gonderirim...
pinax bana cevap verdi ama shopsesive kapti lensleri kiza bak yaaa yangindan mal kacirir gibi neyse sorun diil baska arkadaslar buluruz :) ama sinirlerim bozuldu ayip ya

Son düzenleme:

Olur mu canim ya :) valla yandin dediginde hakliydin galiba canim

canim elime suresi bitmis lens gecerse denedikten sonra ben sana gonderirim...
pinax bana cevap verdi ama shopsesive kapti lensleri kiza bak yaaa yangindan mal kacirir gibi neyse sorun diil baska arkadaslar buluruz :) ama sinirlerim bozuldu ayip ya

Ezginaz ben hepinize denetmeyi isterim elbetteki, ama bence arkdasa haksizlik ediyosun daha dogrusu burda hic kimsenin yangindan mal kacirdigini falan düsünmüyorum ben...sadece talip oldu ne var ki bunda sinirini bozucak anlamadim. Valla pisman oldum söyledigime de ....

ezginazz bundaa bişey yok cnmm...dener oda sana gönderir sorun deil bunlarr....
valla bende olsa hepinize gönderirimm..bunun sırasımı var aşk olsunn...
denenip gönderilebilirrr...

fikir senin çok teşekürler canım amaa lens için kalp kırmayalım şimdi ..
sen daha önce hangi lensleri denedin sanırım lens almıştın deilmii??:44:

kızlar resimdeki benm fotom, sürekli deil ama arada kullanacağım bir lens alıcam renk olarak quartzo yu begeniyorum yani mavi ve yeşil arası, ama benm gözlerim acık renk gördügünüz üzere, ve sürekli kullanmayacagım için alacagım lensin süresi nasıl olmalı yani kullanmayıp solisyonda beklese de bozulur mu bir de bu soloticaların fiyatları ne kadar, muhakkak önceki sayfalarda vardır, baktım da ama göremedim yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

canim benim pisman olunacak bi durum yok ortada

canim amacim kimsenin kalbini kirmak diildi ben oyle biri diilim bozuldum iste alinganligim ustumde... yine de ozur dilerim...
bende charme ice var bir aylik bir de crystal siparisi verdim...
bu arada sen sadece quartzoyu denedin diil mi aslinda sende guzel duruyordu ama sanirim sen daha dogal dursun istiyorsun. 3 lu opak seri, renkler harika ve iddiali. diger serilerden sec bu kez cok memnun kalacaksin... bak ben risk aldim charme ice alarak. rengi acik ve siyah haresi var. ama bu haliyle bile diger markalara gore cok cokkk dogallar. ilk basta yadirgadim ama simdi cok seviyorum.

Son düzenleme:
ayy ne toplantısı abimlerdeym berrym ya sen bana msj atarsın ben takip edemiyorum gelirim valla sen nerde ben orda

pinax ankaraya gelcektee herkesler ankaraya toplanıyor gel tabi

burcu sen cor serisi kullandınmı??? nasıll diğerleriyle bombe farkı endir nc serisi veya charm serisiylee yorumunu bekliyorumm

ayy inanmıyorum ne kadar yanlış anlaşılmışım. öyle bir niyetim yoktu asla. tabi ki de isteyen alabilir benim için sorun yok, denemesem nolur ki. ama keşke biraz daha yumuşak bi üslupla yazılsaydı zira 'üstüne atlamak' tabiri pek ağır geldi bana. sadece o an yazıldığını görünce üstte isteyen olmuş mu diye bakmadım bile, bir talepte bulundum olumlu karşılanınca da teşekkür ettim bu kadar. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

arkadasim ne uzatiyorsun yukarida ozrumu dilemisim amacin neeeeeeeeee ? yok uslup sertmis yok bilmem ne sanki hakaret etmisim ya bu yaziyi okuyan da oyle anlayacak...
teknolog sana da askolsun valla bir de begenmissin yaziyi ben dun aciklama yapmadim mi hakli oldugum halde ozur dilemedim mi ya neyse ben artik susuyorum bu konuyla ilgili tek kelime etmeyecem ben aylardir bu forumdayim beni bilen biliyor ozrumu de geri aliyorummmm...........

Son düzenleme:
arkadasim ne uzatiyorsun yukarida ozrumu dilemisim amacin neeeeeeeeee ? yok uslup sertmis yok bilmem ne sanki hakaret etmisim ya bu yaziyi okuyan da oyle anlayacak...

ezginazcım ben herkesin birbirini yanlış anladığı kanaatindeyim oyüzden beğendim ikinizide ne varki bunda sen özür diledin odaa anlamıştırr bunlar çokk gereksiz şeylerrr...bende özür dilediğin içinnn beğendimm...
diğer arkadaşt ayanlış anlaşılmışım kusura bakmayın demişş bende bunu beğendimm....

kırılacak gücenecek bişey yok cnmm....ben sıfır alsam bile göndercem size deneyinn gönderinn....bilsem quartzoyu özloşuma vermeden hepsinize gönderirdim deneyin diyee....

canınızı sıkacak kadar büyük şeyler deil bunlar hayatta neler neler varrr....bunalra sıkmayın canınızı Allah daha byük dertler vermesinn...

öperim hepinizi..

te yapın vee göz renginn çok güzel benceee lenslerde hoş duracaktır...diğer sorularına okada tecrübem olmadığı için diğer arkadşalar versin cevap canımm...

birde çok dikkat çeken bişey istemiyorsann mel düşünebilrisinn...cristal da çok övülüyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…