- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.721
Insallah nasip olursa denersin canim) topazio yu sana ayirim o zaman
türkiyedekilerdende bitenler olabilirrr....
mel ocre icemint ben bunlara talibim
süresi biten lenslerden
pinax cımm bir tahminde bulunupp kargo hesapladımm 75 tl civarıı evet sen ankaraya gelinceee bakarız artıkk
ayır canım açıkcası ben meli daha da isterdim ama tabi arkadaşlara da engel olmayayım açgözlülük yapıpayy hem de ankaraya geliyomuşsun canım ben de ankaradayım hatta direk elden alırım hem de tanışmış oluruz valla bak çok sevindim şimdi
Bende süresi bitmis NC-Mel ve Topazio var ...
pinaxcim ankaraya geldiginde gonderebilir misin ne olurrr :) sonra da denemek isteyenler olursa ben de onlara gonderirim :)
pinax hangi birimize yetişecekk.....ben hakkımıı devrediyorum arkadaşlar sizee ..pinaxcımm arkadaşlara gönderebilirsinn...
ama türkiyede olanlar varsa bölee gerçekten almak isteyenlere çok yardımcı olurlarrr....
masraflar tarafımıza ait olmak üzre gönderirlerse çok makbule geçecek...
mel ocre ve icemint benim tercihimm...
pinax hangi birimize yetişecekk.....ben hakkımıı devrediyorum arkadaşlar sizee ..pinaxcımm arkadaşlara gönderebilirsinn...
ama türkiyede olanlar varsa bölee gerçekten almak isteyenlere çok yardımcı olurlarrr....
masraflar tarafımıza ait olmak üzre gönderirlerse çok makbule geçecek...
mel ocre ve icemint benim tercihimm...
canim elime suresi bitmis lens gecerse denedikten sonra ben sana gonderirim...
pinax bana cevap verdi ama shopsesive kapti lensleri kiza bak yaaa yangindan mal kacirir gibi neyse sorun diil baska arkadaslar buluruz :) ama sinirlerim bozuldu ayip ya
canim benim pisman olunacak bi durum yok ortadaEzginaz ben hepinize denetmeyi isterim elbetteki, ama bence arkdasa haksizlik ediyosun daha dogrusu burda hic kimsenin yangindan mal kacirdigini falan düsünmüyorum ben...sadece talip oldu ne var ki bunda sinirini bozucak anlamadim. Valla pisman oldum söyledigime de ....
ezginazz bundaa bişey yok cnmm...dener oda sana gönderir sorun deil bunlarr....
valla bende olsa hepinize gönderirimm..bunun sırasımı var aşk olsunn...
denenip gönderilebilirrr...
fikir senin çok teşekürler canım amaa lens için kalp kırmayalım şimdi ..
sen daha önce hangi lensleri denedin sanırım lens almıştın deilmii??:44:
ayy ne toplantısı abimlerdeym berrym ya sen bana msj atarsın ben takip edemiyorum gelirim valla sen nerde ben orda
ayy inanmıyorum ne kadar yanlış anlaşılmışım. öyle bir niyetim yoktu asla. tabi ki de isteyen alabilir benim için sorun yok, denemesem nolur ki. ama keşke biraz daha yumuşak bi üslupla yazılsaydı zira 'üstüne atlamak' tabiri pek ağır geldi bana. sadece o an yazıldığını görünce üstte isteyen olmuş mu diye bakmadım bile, bir talepte bulundum olumlu karşılanınca da teşekkür ettim bu kadar. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
arkadasim ne uzatiyorsun yukarida ozrumu dilemisim amacin neeeeeeeeee ? yok uslup sertmis yok bilmem ne sanki hakaret etmisim ya bu yaziyi okuyan da oyle anlayacak...
teknolog sana da askolsun valla bir de begenmissin yaziyi ben dun aciklama yapmadim mi hakli oldugum halde ozur dilemedim mi ya neyse ben artik susuyorum bu konuyla ilgili tek kelime etmeyecem ben aylardir bu forumdayim beni bilen biliyor ozrumu de geri aliyorummmm...........
Eki Görüntüle 195132 kızlar resimdeki benm fotom, sürekli deil ama arada kullanacağım bir lens alıcam renk olarak quartzo yu begeniyorum yani mavi ve yeşil arası, ama benm gözlerim acık renk gördügünüz üzere, ve sürekli kullanmayacagım için alacagım lensin süresi nasıl olmalı yani kullanmayıp solisyonda beklese de bozulur mu bir de bu soloticaların fiyatları ne kadar, muhakkak önceki sayfalarda vardır, baktım da ama göremedim yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?