- 8 Ağustos 2010
- 527
- 2
- 68
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.741
ezginazcım ben herkesin birbirini yanlış anladığı kanaatindeyim oyüzden beğendim ikinizide ne varki bunda sen özür diledin odaa anlamıştırr bunlar çokk gereksiz şeylerrr...bende özür dilediğin içinnn beğendimm...
diğer arkadaşt ayanlış anlaşılmışım kusura bakmayın demişş bende bunu beğendimm....
kırılacak gücenecek bişey yok cnmm....ben sıfır alsam bile göndercem size deneyinn gönderinn....bilsem quartzoyu özloşuma vermeden hepsinize gönderirdim deneyin diyee....
canınızı sıkacak kadar büyük şeyler deil bunlar hayatta neler neler varrr....bunalra sıkmayın canınızı Allah daha byük dertler vermesinn...
öperim hepinizi..
hehehe aşkım aradı demin , geldi mi o aptal şeyler dedi.. gelmedi niye aptal diyosun lenslerime dedim.. ben seni doğal seviyorum aşkım dedi.. o zaman ağda mağda olmicam doğal doğal sev beni .. kılların arasından tenime ulaşabilirsen tabii ..dedim.. kapadım ehehehehe
Eki Görüntüle 195132 kızlar resimdeki benm fotom, sürekli deil ama arada kullanacağım bir lens alıcam renk olarak quartzo yu begeniyorum yani mavi ve yeşil arası, ama benm gözlerim acık renk gördügünüz üzere, ve sürekli kullanmayacagım için alacagım lensin süresi nasıl olmalı yani kullanmayıp solisyonda beklese de bozulur mu bir de bu soloticaların fiyatları ne kadar, muhakkak önceki sayfalarda vardır, baktım da ama göremedim yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
Canım solotica piyasa bulabileceğin en doğal ve en güzel lens markası yıllık oldugu içinde yıllık lenslere göre fiyatı oldukça uygun aslında aylık lensler 45-55 tl civarında ama ben şahsen 1-2 ay sonra onu çöpe atıyorum daha doğru düzgün kullanmadan lensin süresi bitiyor ve birde damarlı lens kullanmış oluyorsunuz .Tabiki ekonomik nedenlerden doğalı ilk etapta birden lensi aylık almak daha ekonomikmiş gibi geliyor ancak yıllığa vurdugunuzda aylık lensler pahalıya geliyor.
Soloticada yoğun talepden dolayı aylık lensler çıkarıcak ama quartzonun aylığı olmayacak
solusyonda beklesede lensin açıldıgı zaman süresi başlar hiç kullanmasanız bile lenslerin süresi bitiyor ancak enteresandır esmeraldayı 2 sene kullanan arkadaşı tanıyorummm:)
cuma günü elimde olması gereken mellerim hala yokptt yi bombalamayı düşünüyorum !!
dağıtıma çıktı deyip deyip duruyorlar cumadan beri
Arzucum lens maceram senden geçen gün gelen yeni aldıgım esmeraldalarla son buldu gibi ! gözlerim kabul etmiyor,kızarıyor gözlerim çok hassaslaşmış kahretsın! çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?