Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cuma günü elimde olması gereken mellerim hala yok ptt yi bombalamayı düşünüyorum !!
dağıtıma çıktı deyip deyip duruyorlar cumadan beri

barkot numarası yokmu canım elindee internetten takip edebilirsinn..eğerr dağıtıma çıktı diyorlarsa en geç 2.gün elind eolması gerek....gelmediyse adresi yanlış yazmış olabilirler yetersiz adress fiklan deyip kargoyuu geri postaya gönderebilirler benimd eöle oldu....kargoyu arayıpp kendin gidip alabilirsinn...

cuma günü gidip kendim almayı düşünüyordum ama antalyanın ta diğer ucunda dağıtım merkezi.. netten baktım aradım konuştum habire de taciz ediyorum vallahi arayıp arayıp.. abla çok yoğunuz halden anlarsınız gibi saçma bi yanıt aldım demin

ben müşterilerimden birine böyle bişi dicem !! asarlar beni

Son düzenleme:
hehehe aşkım aradı demin , geldi mi o aptal şeyler dedi.. gelmedi niye aptal diyosun lenslerime dedim.. ben seni doğal seviyorum aşkım dedi.. o zaman ağda mağda olmicam doğal doğal sev beni .. kılların arasından tenime ulaşabilirsen tabii ..dedim.. kapadım ehehehehe

canim bak bu konuda konusmayacaktim artik:) anlamaz mi kesinlikle anladi iki mesaj yukarda aciklama yapmisim ozur dilemisim ustune uslup cok sert falan demis amaci beni karalamak baska bir sey diil... canim ne olur kapatalim konuyu bir sey diyeceksen ozelden yaz:) diger arkadaslari rahatsiz etmeyelim

Son düzenleme:

hayırlsı olsun cnm..resim eklersin artık
doğal doğalll romantik anlar sizi beklerrr iyi birrr cevap olmuşş

Canım solotica piyasa bulabileceğin en doğal ve en güzel lens markası yıllık oldugu içinde yıllık lenslere göre fiyatı oldukça uygun aslında aylık lensler 45-55 tl civarında ama ben şahsen 1-2 ay sonra onu çöpe atıyorum daha doğru düzgün kullanmadan lensin süresi bitiyor ve birde damarlı lens kullanmış oluyorsunuz .Tabiki ekonomik nedenlerden doğalı ilk etapta birden lensi aylık almak daha ekonomikmiş gibi geliyor ancak yıllığa vurdugunuzda aylık lensler pahalıya geliyor.
Soloticada yoğun talepden dolayı aylık lensler çıkarıcak ama quartzonun aylığı olmayacak
solusyonda beklesede lensin açıldıgı zaman süresi başlar hiç kullanmasanız bile lenslerin süresi bitiyor ancak enteresandır esmeraldayı 2 sene kullanan arkadaşı tanıyorummm:)

Arzucum lens maceram senden geçen gün gelen yeni aldıgım esmeraldalarla son buldu gibi ! gözlerim kabul etmiyor,kızarıyor gözlerim çok hassaslaşmış kahretsın! çok üzgünüm

hangılernın aylıgı olacak arzu abla ?

Arzucum lens maceram senden geçen gün gelen yeni aldıgım esmeraldalarla son buldu gibi ! gözlerim kabul etmiyor,kızarıyor gözlerim çok hassaslaşmış kahretsın! çok üzgünüm

princescim msnden yazdında ben o esnada cevap veremedimbahar dönemi geçiş dönemi olduğu için gözlerin hassaslaşmış olabilir ilk etapda bir süre lens kullanma braz d,inlendir gözlerini daha sonra tekrar denersin:)

sinirrrrrr krizi geçiriyorummmmmm !!!! güya gelmiş ptt kargo da ben yokmuşuummm !!!!!!! ayın 13 ünden beri çakıldım kaldım ofise , banka işlerim için bile çıkmadım ofisden ama neymiş gelmiş bulamamışlar!!!! telefonda avazım çıkığı kadar bağırdım isyan ettim ama ne kadar lakaytlar ne kadar işgüzarlar !! ahbap-çavuş ilişkisiyle iş yapan kurumlar işte bunlarr !! tiksiniyorum tik-si-ni-yo-rum !!

canım git kendin all kapıdan sormadan gidiyorlarrr..ptt kargo ble maaleseff... gitmezsen geri gönderim yapabilirler..

''yarın ilk iş sabah 10 da elinize teslim edeceğiz ''apla'' söz '' dediler. son kez bekleyeceğim yarın..sonra biliyorum ben yapacaklarımı

ne güzel saçlarımı kestirmiştim , simsiyaha boyatmıştım , renkli göz kalemleri almıştım ,4 gündür halvete girmeyi bekleyen gelin kız gibi bekliyorum yahu

arzu hanım bısey sorucam normalde hıdro charm mel 160 tlyken 185 olmus fıyatı neden acaba? bıde bu aylık lensler nezaman cıkıcak? fıyatı ne olacak? ben aylık almayı dusunuyorum olurda ıyı durmazsa daa az bı mıktarda sıyırmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…