Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedosh ice neden açılmıyor anlamadım nc ice denersen fotoğraflarsan sevinirim çooookkk.Bu arada alakasız ama çıt çıt saç kullanan var mı?

sedosh ice neden açılmıyor anlamadım nc ice denersen fotoğraflarsan sevinirim çooookkk.Bu arada alakasız ama çıt çıt saç kullanan var mı?

e cnm cunku charm ıceım war cor ıceım quartzo topazıo war war da war :))) dıye onların suresı bıtınce nc yı acmayı dusunuyorum ve crıstalı crıstal da aldım

Eki Görüntüle 189251

Kızlar sizce cor ice yakışırmı? flaşdan dolayı gözlerim açık çıkmış hatta güneşde daha da koyular.
Kızlar daha öncede sormuştum sanırım pek cvp alamadım, benm gözlerim birde numaralı yakışıp yakışmaması konusunda çok kararsızım aslında aylıkları çıkıcak demişsiniz onu mu beklesem diyorum ne dersiniz? quartzoda vardı aklımda yada yeşil tonları bilemiyorum

pixim cnm bence sac ve ten rengine cor ice cok tatli bi ton olur ama beklentinin ne olduguna cok bagli cor ice i begenip begenmemen. ben acik renk lensleri seviorm o yuzden cor ice almistim soloticadan ilk tercihimdi sevdim de. su aralar pek takmiorm zaten suresi bitti sanirim cor ice seviorm genel olarak. fotolar albumumde var istersen bakabilirsin. bir de sedoshda da var benm goz tabanim sanirim senden bir ton daha acik ama sedoshun sanirim daha yakin sana ona gore karsilastirabilirsiniz cnmcm
bir de cnm yesil tonlari begeniorsan bence crystal i dusun derim alan arkadalar var cok guzel bi renk harika bi sonuc verior ve sanirim en doal acik renk lensi soloticanin crystal suanda. cor ice gri-mavi bir tonda. senin sacina yesil de acik mavi de cok tatli olur valla

Son düzenleme:

yesıl ısdersen quartzo cok guzel ben cok memnunum yesıl sevmeme ragmen bayıldımm cok gusel

Kızlar gözlerim çok hassas yeni aldıgım lenslerimi bugünde denedim ama takamıyorum hemen yanma yapıyor kıpkırmızı oluyor gözlerim önereceğiniz bir göz damlası var mı?

Kızlar gözlerim çok hassas yeni aldıgım lenslerimi bugünde denedim ama takamıyorum hemen yanma yapıyor kıpkırmızı oluyor gözlerim önereceğiniz bir göz damlası var mı?

canım benim lenste ikk geldinde takr takmazz yanma batma yapıyordu gözlerim kan çanağı oldu hemen...birde göümü bile açamıyordum yaştan batmasından..ikinci denemde acaba lensmi ters diyim tersini çevirip taktımmm hiç bir batma olmadı çokda rahatlardı....tersini denedinmi hiçç??

yok denemedim canım ama çok hassas gözlerim sanırım bu ara makyaj temizleyici bile yakıyor son zamanlarda benim gözlerimi halbuki yıllardır aynı makyaj temizleyicisini kullanıyorum üfffffffff

Son düzenleme:
arzu hanım bısey sorucam normalde hıdro charm mel 160 tlyken 185 olmus fıyatı neden acaba? bıde bu aylık lensler nezaman cıkıcak? fıyatı ne olacak? daha once yazdımda kımse takmadı

Peki Göz rengimi ve saçlarımı gördünüz, bana hangi rengi önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum, istediğim belirgin olması( mellere baktım belli belirsiz benm gözüm zaten güneşte yeşile dönüyo) ama kedi gözü gibi de cok dikkat cekici olmamalı, yani endişem ben quartzo alsam kendi göz rengim acık oldugu için renk cok acık cok cırt olursa kullanamam :) ifadem biraz karısık oldu kusura bakmayın

yesıl ısdersen quartzo cok guzel ben cok memnunum yesıl sevmeme ragmen bayıldımm cok gusel

Teşekkür ederim fikirleriniz için albümlere baktım aslında cor ice değilde charm ice daha hoşuma gitti sanırım çok açık olabilir cor ice die korkuyorum. quartzo'nun aylığı olmıcakmış sanırım cor ice ve charm ice'ın aylığı çıkmasını beklicem sanırım çünkü alışamamakdan çok korkuyorum. İcemintleri de aslında çok beğendim hepsi güzelde işte bir türlü karar veremiyorum. şeffaf lensden renkliye geçmek çok zor olucak sanırım benim için. Bu arada kullanıp son 1 ayı kalan satmak isteyenler olursa ayrıca talip olabilirim.

Son düzenleme:
charm ıce ın ve cor ıce ın aylıkları çıkmayacak sadece natural colours serisinden 4 renkde aylık çıkacak onun dısında soloticanın aylık lensi çıkımıyor :)

Son düzenleme:

sevgili zeytincik spa size quartzo yakışır zaten quartzo çok açık ve kedi gözü gibi bir lens değil aksine çok doğal soft bir renk hatta 2 gün önce özlem arkadaşımız foruma quartzolu resimlerini eklemişti sizdede aynı tonda durur çünkü özlemin gözleride çok açık değildi:)
zaten esmeralda topazio quartzo rengi tüm gözlerde aynı duruyor çünkü soloticanın en opak serisi..

orta kahve gozde charm ice

Eklentiler

• $charm ice.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $P7220141.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $charm ice2.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $charm ice1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
kızlar ben solotica yı uzun süredir inceliyorum. ama benim istediğim renge bir türlü denk gelmedim.

istediğim renk bal rengi sarı duracak gözümde. kendi gözüm açık kahve ışıkta ince ince bal rengi hareler çıkıyor. ( çok inceledim :) )

beim gözüe uygun isttediğim renk lens solotica da var mı ?

arzu hanım bısey sorucam normalde hıdro charm mel 160 tlyken 185 olmus fıyatı neden acaba? bıde bu aylık lensler nezaman cıkıcak? fıyatı ne olacak? daha once yazdımda kımse takmadı

165 ti 170 oldu canım şu an 170 tl 160 hiç olmamıştı zaten:)

ezginazz çok güzellll çok begendimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…