- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.761
sedosh ice neden açılmıyor anlamadımnc ice denersen fotoğraflarsan sevinirim çooookkk.Bu arada alakasız ama çıt çıt saç kullanan var mı?
Kızlar daha öncede sormuştum sanırım pek cvp alamadım, benm gözlerim birde numaralı yakışıp yakışmaması konusunda çok kararsızım aslında aylıkları çıkıcak demişsiniz onu mu beklesem diyorum ne dersiniz? quartzoda vardı aklımda yada yeşil tonları bilemiyorumEki Görüntüle 189251
Kızlar sizce cor ice yakışırmı? flaşdan dolayı gözlerim açık çıkmış hatta güneşde daha da koyular.
Kızlar daha öncede sormuştum sanırım pek cvp alamadım, benm gözlerim birde numaralı yakışıp yakışmaması konusunda çok kararsızım aslında aylıkları çıkıcak demişsiniz onu mu beklesem diyorum ne dersiniz? quartzoda vardı aklımda yada yeşil tonları bilemiyorum
Kızlar daha öncede sormuştum sanırım pek cvp alamadım, benm gözlerim birde numaralı yakışıp yakışmaması konusunda çok kararsızım aslında aylıkları çıkıcak demişsiniz onu mu beklesem diyorum ne dersiniz? quartzoda vardı aklımda yada yeşil tonları bilemiyorum
sedosh ice neden açılmıyor anlamadımnc ice denersen fotoğraflarsan sevinirim çooookkk.Bu arada alakasız ama çıt çıt saç kullanan var mı?
Kızlar gözlerim çok hassas yeni aldıgım lenslerimi bugünde denedim ama takamıyorum hemen yanma yapıyor kıpkırmızı oluyor gözlerimönereceğiniz bir göz damlası var mı?
Canım solotica piyasa bulabileceğin en doğal ve en güzel lens markası yıllık oldugu içinde yıllık lenslere göre fiyatı oldukça uygun aslında aylık lensler 45-55 tl civarında ama ben şahsen 1-2 ay sonra onu çöpe atıyorum daha doğru düzgün kullanmadan lensin süresi bitiyor ve birde damarlı lens kullanmış oluyorsunuz .Tabiki ekonomik nedenlerden doğalı ilk etapta birden lensi aylık almak daha ekonomikmiş gibi geliyor ancak yıllığa vurdugunuzda aylık lensler pahalıya geliyor.
Soloticada yoğun talepden dolayı aylık lensler çıkarıcak ama quartzonun aylığı olmayacak
solusyonda beklesede lensin açıldıgı zaman süresi başlar hiç kullanmasanız bile lenslerin süresi bitiyor ancak enteresandır esmeraldayı 2 sene kullanan arkadaşı tanıyorummm:)
pixim cnm bence sac ve ten rengine cor ice cok tatli bi ton olur ama beklentinin ne olduguna cok bagli cor ice i begenip begenmemen. ben acik renk lensleri seviorm o yuzden cor ice almistim soloticadan ilk tercihimdi sevdim de. su aralar pek takmiorm zaten suresi bitti sanirimcor ice seviorm genel olarak. fotolar albumumde var istersen bakabilirsin. bir de sedoshda da var benm goz tabanim sanirim senden bir ton daha acik ama sedoshun sanirim daha yakin sana ona gore karsilastirabilirsiniz cnmcm
bir de cnm yesil tonlari begeniorsan bence crystal i dusun derim alan arkadalar var cok guzel bi renk harika bi sonuc verior ve sanirim en doal acik renk lensi soloticanin crystal suanda. cor ice gri-mavi bir tonda. senin sacina yesil de acik mavi de cok tatli olur valla
yesıl ısdersen quartzo cok guzel ben cok memnunum yesıl sevmeme ragmen bayıldımm cok gusel
Peki Göz rengimi ve saçlarımı gördünüz, bana hangi rengi önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum, istediğim belirgin olması( mellere baktım belli belirsiz benm gözüm zaten güneşte yeşile dönüyo) ama kedi gözü gibi de cok dikkat cekici olmamalı, yani endişem ben quartzo alsam kendi göz rengim acık oldugu için renk cok acık cok cırt olursa kullanamam :) ifadem biraz karısık oldu kusura bakmayın
arzu hanım bısey sorucam normalde hıdro charm mel 160 tlyken 185 olmus fıyatı neden acaba? bıde bu aylık lensler nezaman cıkıcak? fıyatı ne olacak? daha once yazdımda kımse takmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?