- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.781
orta kahve gozde charm ice
tş cnm seninkilerde öylee
tesekkurler cnm... charm ice da yakisir cunku gozlerin cok guzel masallah binbir kere
en kısa zamanda ya MEL,ya crystal almayı planlıyorum..
sizce hangisi daha çok yakışır:)
bende böle durmazsa çok üzülücem yaa..özlemcim kıskandırıyorsun valla.. :)
bende böle durmazsa çok üzülücem yaa..özlemcim kıskandırıyorsun valla.. :)
mel veya cristal al :))bende sende denyip karar verriririmmm ikisinden birini al
tmm şekerim..ne demek...en güzeli ben alınca senin denemen olucak sanırım..yoksa sen karar veremiyeceksin bu gidişle
quartzolar eski seriye dönmüş sanki yanılıyomuyum???,özlem arkadaştaki duruşu makyajdan öyle kızlar,makyaj cok değiştiriyo lensi
quartzolar eski seriye dönmüş sanki yanılıyomuyum???,özlem arkadaştaki duruşu makyajdan öyle kızlar,makyaj cok değiştiriyo lensi
yani ne demek istiyorsun normalde quartzo kotu bir renk mi bunca herkes begenirken... bence makyajdan diil hem guzel bir renk hem de ozlem arkadasimizin gozleri cok guzel... sonuc mukemmel...
eski seri yeni seri olayını bilemem ama makyajlıda makyajsızda aynı bende duruşu...
siz görmediğinize göre beni yakından nereden bilebiliceksinizde emin konuşuyorsunuz..
lütfen yanlış bilgi vermeyin..neyse o .yakından gören arkadaşlarımda var yazdılar zaten.
gerçektende öyle ben quartzoyu almadan önce yorumlarda beyaz tenlilerde makyajsız ölü gibi olduğu yazıyordu ama öyle olmadı çünkü benim göz rengimde quartzo 1 ton daha koyu oldu siyah gözlü olduğum için.oyüzden makyajlı makyajsız hiçte ölü gibi durmadı.lens konusunda kesinlikle genelleme yapılmamalı.burda mesela bazen makro çekim gözde lensi görüyoruz aa süper fln diyoruz sonra tam yüz fotoğrafını koyuyor olmamış yani ten rengi tamam gözüyle kaynaşmış ama havasına gitmemiş.oyüzden birazda şans işi herkeste farklı duruyor lensler.öyle lensler varki hiç gerçekçi renkler değil çok yapay renkler ama bazı insanın yüzüne havasına öyle bir gidiyorki bayılıyor insan.her lens herkeste farklı durur.oyüzden şans işi birazcık
yani ne demek istiyorsun normalde quartzo kotu bir renk mi bunca herkes begenirken... bence makyajdan diil hem guzel bir renk hem de ozlem arkadasimizin gozleri cok guzel... sonuc mukemmel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?