Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende böle durmazsa çok üzülücem yaa..özlemcim kıskandırıyorsun valla.. :)

cnmm valla herkeste farklı duruyorrr...aynı lensi ikimizde taktık bende ap ayrı durdu özlemde süper duruyorrr hatun güzel yakınenede gördümm çok hoş duruyor onda renk bile farklı bendee onunkinden çok farklı göz rengin ne idi seninn ten rengin saç rengin kaş renginnn göz pigmentlerin hepsi etkiliyorrr cnmm

quartzolar eski seriye dönmüş sanki yanılıyomuyum???,özlem arkadaştaki duruşu makyajdan öyle kızlar,makyaj cok değiştiriyo lensi

quartzolar eski seriye dönmüş sanki yanılıyomuyum???,özlem arkadaştaki duruşu makyajdan öyle kızlar,makyaj cok değiştiriyo lensi

yani ne demek istiyorsun normalde quartzo kotu bir renk mi bunca herkes begenirken... bence makyajdan diil hem guzel bir renk hem de ozlem arkadasimizin gozleri cok guzel... sonuc mukemmel...

Son düzenleme:

eski seri yeni seri olayını bilemem ama makyajlıda makyajsızda aynı bende duruşu...
siz görmediğinize göre beni yakından nereden bilebiliceksinizde emin konuşuyorsunuz..
lütfen yanlış bilgi vermeyin..neyse o .yakından gören arkadaşlarımda var yazdılar zaten.

yani ne demek istiyorsun normalde quartzo kotu bir renk mi bunca herkes begenirken... bence makyajdan diil hem guzel bir renk hem de ozlem arkadasimizin gozleri cok guzel... sonuc mukemmel...

çok teşekkür ederim...evet bencede güzel bir renk ve çok doğal..tabiki bu tercih meselesi,herkes beğenmek zorunda değilde,whiskey arkadaşımız emin konuşunca cevap verme gereği duydum bende..
ha birde şu var,kesinlikle göz ve ten rengi farkediyor,herkeste aynı etkiyi vermiyor bunuda belirteyim

gerçektende öyle ben quartzoyu almadan önce yorumlarda beyaz tenlilerde makyajsız ölü gibi olduğu yazıyordu ama öyle olmadı çünkü benim göz rengimde quartzo 1 ton daha koyu oldu siyah gözlü olduğum için.oyüzden makyajlı makyajsız hiçte ölü gibi durmadı.lens konusunda kesinlikle genelleme yapılmamalı.burda mesela bazen makro çekim gözde lensi görüyoruz aa süper fln diyoruz sonra tam yüz fotoğrafını koyuyor olmamış yani ten rengi tamam gözüyle kaynaşmış ama havasına gitmemiş.oyüzden birazda şans işi herkeste farklı duruyor lensler.öyle lensler varki hiç gerçekçi renkler değil çok yapay renkler ama bazı insanın yüzüne havasına öyle bir gidiyorki bayılıyor insan.her lens herkeste farklı durur.oyüzden şans işi birazcık

kesinlikle çok haklısın..
mesela ben AMAZON SKY BLUE ALDIM.O ara arkadaşımda b&l blue aldı..onda güzel durdu ama bende tam bir fiyaskoydu
yani cidden tene,saça,göze ve göz yapısına göre kesinlikle farklılık gösteriyor..o sebepten foto eklerken sadece göz olarak eklemiyorum bende...dediğin gibi makro çekimle süper duran ama tam yüz olarak hoş olmayanlarda var..

ben kötü bi renk demedim ki neden hemen saldırıya geçiyo burda insanlar,sadece teknolog arkadaşta ve kızında daha farklı ve mavimsi dururken özlem arkadaşta daha griye dönük durduğu hakkında fikir yürütmüş insanlar.bende şahsi fikrimi söyledim crystal ve topazio kullanmış biri olarak çokkk iddalı konusuyorum ki makyaj lensin duruşunu çok değiştiriyo

kimsenin saldırıya geçtiği yok cnm.sadece yakından görmeden fikir yürüttün o sebepten cevap vermek durumunda kaldık ..yoksa beğenmek zorundada değilsin..
bende şunu söyleyebilirimki,makyajdan öte kesinlikle göz yapısı,ten rengi ve göz rengi etkili lensin duruşunda.makyajda farklılık yaratabilir ama bir derece
teknolog arkadaşımla makyaj tarzımız benzer mesela ama fark ortadaydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…