- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.801
eski seri yeni seri olayını bilemem ama makyajlıda makyajsızda aynı bende duruşu...
siz görmediğinize göre beni yakından nereden bilebiliceksinizde emin konuşuyorsunuz..
lütfen yanlış bilgi vermeyin..neyse o .yakından gören arkadaşlarımda var yazdılar zaten.
kimsenin saldırıya geçtiği yok cnm.sadece yakından görmeden fikir yürüttün o sebepten cevap vermek durumunda kaldık ..yoksa beğenmek zorundada değilsin..
bende şunu söyleyebilirimki,makyajdan öte kesinlikle göz yapısı,ten rengi ve göz rengi etkili lensin duruşunda.makyajda farklılık yaratabilir ama bir derece
teknolog arkadaşımla makyaj tarzımız benzer mesela ama fark ortadaydı
sevgili zeytincik spa size quartzo yakışır zaten quartzo çok açık ve kedi gözü gibi bir lens değil aksine çok doğal soft bir renk hatta 2 gün önce özlem arkadaşımız foruma quartzolu resimlerini eklemişti sizdede aynı tonda durur çünkü özlemin gözleride çok açık değildi:)
zaten esmeralda topazio quartzo rengi tüm gözlerde aynı duruyor çünkü soloticanın en opak serisi..
bana yeşilimsi gelmedi,ben eski seri quartzolara benzettim rengini,ama eski seri quartzolar daha yeşilimsiydi sendekiler daha grimsi gibi,brchngcr arkadasta var eski seri quartzo bak istersen albümüne fikir edinirsinvalla teknolog arkadaşım getirdiğinde lensi gri makyajım yoktu yine aynı yeşilimsi bir ton oldu bende.
elbette makyaj yansımalar yapar göz rengine ama en azından bende duruşu konusunda benim kadar emin olamıyacağından bende kendi adıma göz rengiyle alakası olduğunu savunuyorum..
ki zaten lenssizken bile makyaj farklılık yaratır gözde,bunu bilmiyecek birilerininde olduğunuda sanmıyorum..
ayrıca guartzo bende gri değil yeşil durdu bunuda belirteyim
ben kötü bi renk demedim ki neden hemen saldırıya geçiyo burda insanlar,sadece teknolog arkadaşta ve kızında daha farklı ve mavimsi dururken özlem arkadaşta daha griye dönük durduğu hakkında fikir yürütmüş insanlar.bende şahsi fikrimi söyledim crystal ve topazio kullanmış biri olarak çokkk iddalı konusuyorum ki makyaj lensin duruşunu çok değiştiriyo
whiskey canımm lensleri ben aldımm taktım ama çok içime sinmedi hatta taktığımda ölü balık gbi bakıyor gibiydim aynada kendime bakamıyordumm.....bende quartzoyu alırkenn resimlere baktımmm çok etkilendimm herkes çok doğal çok güzle durduğunu yazmıştı doğrudurda bunu sölerken kimsenin art niyeti olduğunu düşünmüyorumm..
ama göz rengi göz şekli kaş ten rengi tabikide makyaj etkiliyordurr renkleri..
ama en çokta flash etkiliyorr bunu anladımm lensi taktıktan sonraa....resimlerin gerçeği yansıtmaması resimlerin flashlı oluşuu renklerii çok çok fakrlı gösteriyorr....
bazı arkadaşlar mesela rengi çok farklı gösterdiği içinn resim eklemek istemeyenler bile vardı ama insan eline lens gelip takmadan anlamıyorr hiç birşey ...
bende mesajlarımda lens alacak arkadaşlarınnn mutlaka video izlemesi gerektiğini vurguladım meselaa....
fotoğraflara bakın ama video mutlaka izlensin.....fotooğraflarında gölgede flashsızz doğal ortamdaa çekilmiş olmalarına dikkat edilmesi gerek...
tabi bu konuda çok bilgili değilimmm sadeceee gözlemlerimm bu yöndee...
ve bir gerçekki her lens herkeste aynı durmuyorr..kimi aynı göz rengine sahip olsada birinde koyu dururken birinde daha açık durabiliyorr....
whiskey cim özlem cimede lensi beğenmediğim için ben verdimm...takmayacağım ziyan olmasınn dedimm...vee benim yanımda hemen takıverdi...inan bana bende durduğundan çok farklı durdu vede taşıdı....vee flashsız resimelrde ekledi... o flashsız resimler den bir tık bilemedin 2 tık daha koyu duruyordu ama evin içinde ogün havada çok basıktı vee yağmurluydu daha koyu görünmesinin sebebide oydu ..
ama resimlerde gri duranlar flashlı resimlerr...tabiki o renk değil....o renk dursa keşke bende virmezdim özloşumaaa
yani tartışacak kavga edecek kalp kıracak bişeyy yok canımm ikinizde biribiriniz yanlış anladınız sanırımm..
özloşum dünya iyisidir....sende öleee birbirinizi kırmayın ben rica ediyorumm..
bir lens için değmezzz...değer diyorsanız lensleri bana gönderinnn
sen naptın whiskey cnm...hangi lensi kullanıyorsun şimdi...
cristal biliyorum enson kullandığın deilmi??
canim ya niye oyle diyorsun resimlerden de fikir sahibi oluyoruz ozellikle dogal goz rengiyle birlikte konulan resimler bayagi yardimci oluyor artik bi ton koyu bi ton acik olsun olacak kadar kataloga bakip da secmekten iyidir yani di mi canim:)
tabiki canımmm katologlara göre alırsak zaten yandık okadar photoshop filann
demek istediğimi anladın benceee...yani sonuçta flashlı resimlere aldanmamak gerek....
hele katologlara hiç girmiyimm
arkadaşlar kendi adıma sorun yok...zaten konuda uzamasın..
ben guartzoya aşık oldum resmen.göz rengi benimkine benziyen,benim gibi makyaj yapan herkes rahatlıkla alabilir,kesinlikle tavsiye ederim
ama şunuda bilinki flaşlı flaşşsız fotolar kesinlikle farklı,ben eklerken özellikle buna dikkat edip yazıyorum dha iyi fikir verir sizlere diye
Mesajları tarafsız olarak okudum ve whiskey kötü birşey söylememişaslında kötü ama makyajlı güzel oldu dememiş.Ezginaz bence çıkışın gereksiz olmuş.Bu forumda herkes fikrini söyler ama uslüp önemlidir.Lütfrn birebir tartışmalara girip forumu işgal etmeyelim Amaç paylaşım.
Eski seri grimsiydi bende özlemde görünce aynı şeyi düşündüm.Bu arada quartzo Özleme yakıştı ama bu lensin doğallığını ispatlamaz YAKINDAN GÖRMEDEN KESİN HÜKÜM VERMEYELİM DERİM,3lü seri risklidir ama beğenen çok daha önce dediğim gibi beklenti ve gerçekler arasındaki denge önemli
cyristal kulanan arkadaslar varsa ,rica edicem bi bakabilirler mi kendi crystalleride bu kadar gri mi?
bugun geldiler ve fazla grimtrak gorunduler gozume..Eki Görüntüle 196403 Eki Görüntüle 196402
ezgi hanim ,resim koydum, ben su anda goruyorum ama bir porblem mi oldu acaba resimlerde..canim fazla grilik derken kutusunda mi gozlerinde mi ?bir de resim paylasirsan cok seviniriz :) ben de crystal siparis verdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?