Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

emin konusuyorum cnm cunku uzun yıllar okadar cok lens kullandım ki,sende neden gri başkalarında neden mavi durduğu konusunda meraklanmış insanlar,bende senin yapmıs oldugun gri tonlu makyajın etkisi oldugunu savundum hala daha fikrimde değişmedi,makyajın lens rengı uzerındekı etkılerıni tartısmak ahmaklık olur bence,bi far bile lens rengi üzerinde değişik tonlu yansımalar yapabiliyor,ben quartzounun rengini beğenirim sendeki duruşuna kötüde demedim.ama makyajsızda takıyorum yine aynı demek doğru olmaz cnm

ben ten rengi göz yapısı cart curt etkisiz eleman demedim zaten,10 yıldır lens kullanıyorum denemedıgım markada kalmadı,etkili faktörleri çok iyi biliyorum,dediğim gibi sende neden gri teknologda neden mavi durdugunun sebebinde yapmıs oldugun gri tonlu makyajında etkısı oldugunu savundum pff yoruldum umarım anlatabilmişimdir

bende bunu anlatmaya çalışmıştım

valla teknolog arkadaşım getirdiğinde lensi gri makyajım yoktu yine aynı yeşilimsi bir ton oldu bende.
elbette makyaj yansımalar yapar göz rengine ama en azından bende duruşu konusunda benim kadar emin olamıyacağından bende kendi adıma göz rengiyle alakası olduğunu savunuyorum..
ki zaten lenssizken bile makyaj farklılık yaratır gözde,bunu bilmiyecek birilerininde olduğunuda sanmıyorum..
ayrıca guartzo bende gri değil yeşil durdu bunuda belirteyim

bana yeşilimsi gelmedi,ben eski seri quartzolara benzettim rengini,ama eski seri quartzolar daha yeşilimsiydi sendekiler daha grimsi gibi,brchngcr arkadasta var eski seri quartzo bak istersen albümüne fikir edinirsin

1. kimse sana saldirmadi ben yirtici saldirgan bir hayvan diilim.
2. 'özlem arkadastaki durusu makyajdan oyle kizlar, makyaj cok degistiriyor' diye yazmissin... özlem arkadasimizda quartzoyu herkes cok begendi. ve sen direkt makyajdan oyle yorumu yapmissin... bunu yuz kisi okusa benim anladigim gibi anlar...

ve senin yorumlarini cok okudum sen cok sert elestiriler cok genellemeler yapan bir arkadassin bu da uc....
ayrica cok tecrubeli biri olmus olsan genelleme yapmazdin her lensin herkeste farkli duracagini bilirdin bu da dort........

Son düzenleme:
neyse bakış açısı tabiki bu...sonuç itibariyle ben çok memnun kaldım guatzodan...
yeşil yada gri sorun yok

whiskey canımm lensleri ben aldımm taktım ama çok içime sinmedi hatta taktığımda ölü balık gbi bakıyor gibiydim aynada kendime bakamıyordumm.....bende quartzoyu alırkenn resimlere baktımmm çok etkilendimm herkes çok doğal çok güzle durduğunu yazmıştı doğrudurda bunu sölerken kimsenin art niyeti olduğunu düşünmüyorumm..

ama göz rengi göz şekli kaş ten rengi tabikide makyaj etkiliyordurr renkleri..

ama en çokta flash etkiliyorr bunu anladımm lensi taktıktan sonraa....resimlerin gerçeği yansıtmaması resimlerin flashlı oluşuu renklerii çok çok fakrlı gösteriyorr....

bazı arkadaşlar mesela rengi çok farklı gösterdiği içinn resim eklemek istemeyenler bile vardı ama insan eline lens gelip takmadan anlamıyorr hiç birşey ...

bende mesajlarımda lens alacak arkadaşlarınnn mutlaka video izlemesi gerektiğini vurguladım meselaa....
fotoğraflara bakın ama video mutlaka izlensin.....fotooğraflarında gölgede flashsızz doğal ortamdaa çekilmiş olmalarına dikkat edilmesi gerek...

tabi bu konuda çok bilgili değilimmm sadeceee gözlemlerimm bu yöndee...

ve bir gerçekki her lens herkeste aynı durmuyorr..kimi aynı göz rengine sahip olsada birinde koyu dururken birinde daha açık durabiliyorr....

whiskey cim özlem cimede lensi beğenmediğim için ben verdimm...takmayacağım ziyan olmasınn dedimm...vee benim yanımda hemen takıverdi...inan bana bende durduğundan çok farklı durdu vede taşıdı....vee flashsız resimelrde ekledi... o flashsız resimler den bir tık bilemedin 2 tık daha koyu duruyordu ama evin içinde ogün havada çok basıktı vee yağmurluydu daha koyu görünmesinin sebebide oydu ..

ama resimlerde gri duranlar flashlı resimlerr...tabiki o renk değil....o renk dursa keşke bende virmezdim özloşumaaa

yani tartışacak kavga edecek kalp kıracak bişeyy yok canımm ikinizde biribiriniz yanlış anladınız sanırımm..

özloşum dünya iyisidir....sende öleee birbirinizi kırmayın ben rica ediyorumm..

bir lens için değmezzz...değer diyorsanız lensleri bana gönderinnn

sen naptın whiskey cnm...hangi lensi kullanıyorsun şimdi...
cristal biliyorum enson kullandığın deilmi??

canim ya niye oyle diyorsun resimlerden de fikir sahibi oluyoruz ozellikle dogal goz rengiyle birlikte konulan resimler bayagi yardimci oluyor artik bi ton koyu bi ton acik olsun olacak kadar kataloga bakip da secmekten iyidir yani di mi canim:)
ben suna karsiyim bazi arkadaslar bende guzel durmadi demiyor da lens guzel diil diyor olumsuz yorumlar yapiyor... o lensi severek kullananlar var sonra almayi dusunenlere engel oluyor. mesela ben charm icelarim gelmeden sogumustum resmen...

Son düzenleme:
canim ya niye oyle diyorsun resimlerden de fikir sahibi oluyoruz ozellikle dogal goz rengiyle birlikte konulan resimler bayagi yardimci oluyor artik bi ton koyu bi ton acik olsun olacak kadar kataloga bakip da secmekten iyidir yani di mi canim:)

tabiki canımmm katologlara göre alırsak zaten yandık okadar photoshop filann
demek istediğimi anladın benceee...yani sonuçta flashlı resimlere aldanmamak gerek....
hele katologlara hiç girmiyimm

tabiki canımmm katologlara göre alırsak zaten yandık okadar photoshop filann
demek istediğimi anladın benceee...yani sonuçta flashlı resimlere aldanmamak gerek....
hele katologlara hiç girmiyimm

anladim sekerim... ben renk secerken bi dunya video seyrettim hatta ayni videolari defalarca sonra resimlere donup donup baktim:) cok zor denemeden secmek...
sagolsunlar forumdaki arkadaslar da coook yardimci oldular, bikmadan usanmadan sorularima cevap verdiler.... herkese cok tesekkur ediyorum basta arzu hanim olmak uzere...

Son düzenleme:
arkadaşlar kendi adıma sorun yok...zaten konuda uzamasın..
ben guartzoya aşık oldum resmen.göz rengi benimkine benziyen,benim gibi makyaj yapan herkes rahatlıkla alabilir,kesinlikle tavsiye ederim
ama şunuda bilinki flaşlı flaşşsız fotolar kesinlikle farklı,ben eklerken özellikle buna dikkat edip yazıyorum dha iyi fikir verir sizlere diye

cok guzel :)ben de ilk gunlerde charm ice a isinamamistim zamanla aramizda yakinlasma oldu asik olmaya basladim... bakalim crystal gelince aramiza girecek mi :)

Mesajları tarafsız olarak okudum ve whiskey kötü birşey söylememişaslında kötü ama makyajlı güzel oldu dememiş.Ezginaz bence çıkışın gereksiz olmuş.Bu forumda herkes fikrini söyler ama uslüp önemlidir.Lütfrn birebir tartışmalara girip forumu işgal etmeyelimAmaç paylaşım.
Eski seri grimsiydi bende özlemde görünce aynı şeyi düşündüm.Bu arada quartzo Özleme yakıştı ama bu lensin doğallığını ispatlamaz YAKINDAN GÖRMEDEN KESİN HÜKÜM VERMEYELİM DERİM,3lü seri risklidir ama beğenen çok daha önce dediğim gibi beklenti ve gerçekler arasındaki denge önemli

bakın şimdi size aynı gün hatta aynı dakikada çekilen ama flaşlı ve flaşşsı fotoları ekliyeceğim..
kararı siz verin..
makyaj aynı dediğim gibi aynı dakikalarda farklı yerlerde çekilen fotolar.

berrycim bu mu tarafsiz yazi kirdin beni bu son yorumunla.... ayrica konu kapanmisti konuyu acan whiskeyin avukatligini yapan sensin...evet belki demek istedigi farkliydi ama aciklama yapmamis direkt makyajli oyle demis benim sahsen quartzo hakkinda bilgim yok sadece iddiali renkler oldugunu biliyorum eski serisi yeni serisini renk degisimlerini bilemem o yazidan oyle anlasiliyor cunku yakismis filan da dememis direkt makyajdan oyle kizlar... usluba gelince benim uslubum gayet yumusakti kimse ona saldirmadi ilk yazimi okumadin herhalde renk kotu mu yani dedim anladigimi yazdim asil o cok sert bi uslup kullanmis... neyse sanirim burada bi gruplasma var bundan sonra gerekmedikce yorum yapmayacam buyrun meydan sizin............

Son düzenleme:
cyristal kulanan arkadaslar varsa ,rica edicem bi bakabilirler mi kendi crystalleride bu kadar gri mi?
bugun geldiler ve fazla grimtrak gorunduler gozume..

Ezginaz ben kendi fikrimi beyan ediyorum bunu avukatlık olarak nitelemen gerçekten rahatsız edici.Biz çocuk değiliz konuşmalar ve iletişim seviyeli olursa daha güzel olur.Ben whiskeyi tanımam.Burada solotica renk savunucusu değil kimse lütfen yanlış hezeyanlara kapılmayalım.

canim fazla grilik derken kutusunda mi gozlerinde mi ?bir de resim paylasirsan cok seviniriz :) ben de crystal siparis verdim:)
ezgi hanim ,resim koydum, ben su anda goruyorum ama bir porblem mi oldu acaba resimlerde..

daha once inceleme yaparken biraz aqua biraz gri gibi gorunmustu gozume, bu kadar gri gorunce sasirdim ama henuz takmadim, takip resminide koyayim belki tonu degisir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…