- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.821
cyristal kulanan arkadaslar varsa ,rica edicem bi bakabilirler mi kendi crystalleride bu kadar gri mi?
bugun geldiler ve fazla grimtrak gorunduler gozume..Eki Görüntüle 196403 Eki Görüntüle 196402
Ezginaz ben kendi fikrimi beyan ediyorum bunu avukatlık olarak nitelemen gerçekten rahatsız edici.Biz çocuk değiliz konuşmalar ve iletişim seviyeli olursa daha güzel olur.Ben whiskeyi tanımam.Burada solotica renk savunucusu değil kimse lütfen yanlış hezeyanlara kapılmayalım.
berry ne yapmaya calisiyorsun derdin ne benimle allahaskina... ya susuyorum laf yetistiriyorsun simdi de iletisimimin seviyesiz oldugunu ima ederek hakaret ediyorsun bana... amacin beni kiskirtmak buradan attirmak mi istedigin bu mu kardesim?
cyristal kulanan arkadaslar varsa ,rica edicem bi bakabilirler mi kendi crystalleride bu kadar gri mi?
bugun geldiler ve fazla grimtrak gorunduler gozume..Eki Görüntüle 196403 Eki Görüntüle 196402
kızlarrrrrr ne olduuu(((( nıye kawga edıyorsunuz yapmayın boylee herkes bır dursun yatıssınnnn solotıca tartısalımmm lutfennn ezgınaz berry yapmayın boylee :2:
gözlerinde görsek daha iyi olur bencede
ezgi hanim ,resim koydum, ben su anda goruyorum ama bir porblem mi oldu acaba resimlerde..
daha once inceleme yaparken biraz aqua biraz gri gibi gorunmustu gozume, bu kadar gri gorunce sasirdim ama henuz takmadim, takip resminide koyayim belki tonu degisir..
nanymchpee bendeki cristalin kapta durusu da böyle asagi yukari ama gözünde olsa daha iyi anlasilir.
Bendeki cristal flashsiz gün isigi
Eki Görüntüle 196406
canımm lensler şişesind eçok açık duruyorrr...göze takınca çok farklıı...denemeden açık olmuş mu anlayamazsın yanlız göz taban rengin açıksa tabiki daha açık duracaktırr gözlerin ne renk??
canim yukledim, seninki daha yesilimsi bakinca simdi, yada komsunun tavugu ,komsuya kaz halindeyimbilemedim ki
canim biri apali alan flasli cekim digeri gun isinda ama hala cok gri gorunuyor gozume
resimler biraz buyuk olmus olabilir, kusura bakmayin
canim biri apali alan flasli cekim digeri gun isinda ama hala cok gri gorunuyor gozume
gördüm cnm sende de yesil duruyo aslinda ama sen simdi onun griligine taktin yabir türlü ikna olmazsin bende de griye caliyo cogu zaman renk ama rahatsiz etmiyo beni aksine daha hos bir görüntü oluyo yesil-gri.
biri flashlı biri flashsızz sanırımm..
teninde çok güzelmişş..maşallahh
renkte süper durmuşşş sen beğendinmi??
canımmm göz rengini eklermisin rica etsem birde flashlı flash sız=??
nanymchpee bendeki cristalin kapta durusu da böyle asagi yukari ama gözünde olsa daha iyi anlasilir.
Bendeki cristal flashsiz gün isigi
canim fazla grilik derken kutusunda mi gozlerinde mi ?bir de resim paylasirsan cok seviniriz :) ben de crystal siparis verdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?