Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry ne yapmaya calisiyorsun derdin ne benimle allahaskina... ya susuyorum laf yetistiriyorsun simdi de iletisimimin seviyesiz oldugunu ima ederek hakaret ediyorsun bana... amacin beni kiskirtmak buradan attirmak mi istedigin bu mu kardesim? ben susuyorum artik... lens disinda yazdigim bu son iki yorumdan dolayi herkesten ozur diliyorum buna mecbur kaldim.

Son düzenleme:
berry ne yapmaya calisiyorsun derdin ne benimle allahaskina... ya susuyorum laf yetistiriyorsun simdi de iletisimimin seviyesiz oldugunu ima ederek hakaret ediyorsun bana... amacin beni kiskirtmak buradan attirmak mi istedigin bu mu kardesim?

kızlarrrrrr ne olduuu (((( nıye kawga edıyorsunuz yapmayın boylee herkes bır dursun yatıssınnnn solotıca tartısalımmm lutfennn ezgınaz berry yapmayın boylee :2:

cyristal kulanan arkadaslar varsa ,rica edicem bi bakabilirler mi kendi crystalleride bu kadar gri mi?
bugun geldiler ve fazla grimtrak gorunduler gozume..Eki Görüntüle 196403 Eki Görüntüle 196402

canımm lensler şişesind eçok açık duruyorrr...göze takınca çok farklıı...denemeden açık olmuş mu anlayamazsın yanlız göz taban rengin açıksa tabiki daha açık duracaktırr gözlerin ne renk??

kızlarrrrrr ne olduuu (((( nıye kawga edıyorsunuz yapmayın boylee herkes bır dursun yatıssınnnn solotıca tartısalımmm lutfennn ezgınaz berry yapmayın boylee :2:

evet sedosh haklsın canım neyii paylaşamıyoruzz hemm...bunlar çok ufak şeyler kırmaya kırılmaya değmez... evet bencede yapmayın kızlarr..

canim lensler gozde renk veriyor hele lens crystal gibi acik bir renkse... bende de charm ice var kutusunda bir tek haresi gorunuyor:) resimlerini bekliyoruz:)

canim yukledim, seninki daha yesilimsi bakinca simdi, yada komsunun tavugu ,komsuya kaz halindeyim bilemedim ki

gördüm cnm sende de yesil duruyo aslinda ama sen simdi onun griligine taktin ya bir türlü ikna olmazsin bende de griye caliyo cogu zaman renk ama rahatsiz etmiyo beni aksine daha hos bir görüntü oluyo yesil-gri.

canim biri apali alan flasli cekim digeri gun isinda ama hala cok gri gorunuyor gozume

resimler biraz buyuk olmus olabilir, kusura bakmayin

biri flashlı biri flashsızz sanırımm..
teninde çok güzelmişş..maşallahh
renkte süper durmuşşş sen beğendinmi??

canımmm göz rengini eklermisin rica etsem birde flashlı flash sız=??

Son düzenleme:

evet haklisin canim, takmaya gorelim birseye .. ama rahatladim cogunlugun gorusu ayni olunca , birde yarin sabah dinc kafayla bir daha bakayim ben onlara...

kizlar hepinize ayri ayri tesekkurler, ilgilendiniz hemen..

nanymchpee bendeki cristalin kapta durusu da böyle asagi yukari ama gözünde olsa daha iyi anlasilir.

Bendeki cristal flashsiz gün isigi

güzel ötesi..

canim biri apali alan flasli cekim digeri gun isinda ama hala cok gri gorunuyor gozume

resimler biraz buyuk olmus olabilir, kusura bakmayin

harikaaaa çok tatlı ve doğal olmuş bence arkadaşım güzel günlerde kullan..

Son düzenleme:
canim fazla grilik derken kutusunda mi gozlerinde mi ?bir de resim paylasirsan cok seviniriz :) ben de crystal siparis verdim:)

canim gelince hemen burda'da paylas lutfen, merakla bekliyorum bakalim seninki nasil goruncek gozume .. bi ricam daha var lutfen sende hem sisede, hem gozunde yayinla resimlerini , bir bakayim sisedeki haline simdiden gule gule kullan hem

nany valla ben çok beğendimm... renginii
bayıldım hattaa .....işte böle karar veriyorum amaa
bende acayip duruyorr lenslerr...
özlem i kandırıp aldırayım cristal
denerr sonra beğenirsem alırımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…