Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canim gelince hemen burda'da paylas lutfen, merakla bekliyorum bakalim seninki nasil goruncek gozume .. bi ricam daha var lutfen sende hem sisede, hem gozunde yayinla resimlerini , bir bakayim sisedeki haline simdiden gule gule kullan hem

tesekkur ederim tamam canim paylasirim tabiki... bi terslik cikmazsa uc hafta var daha:)
crystal guzel bir renk... sana yakismis ben cok begendim ilk basta yadirgamis olabilirsin ama ilerleyen gunlerde alisacaksin:)

Son düzenleme:
kızlar bu cristal ve mel
opak deiil sanırım yarı opakmı?
renk geçişleri sanki daha sakin daha uyumlu...:44:

Canim valla ikiside seffafa yakin renkler, nasil goze takildiklarinda renkleri cikiyor ortaya henuz anlamadim ben, 12 yildir lens kullaniyorum, custom made lensler bile yaptirmisligim oldu, niye solotica yi boyle gec kesfettim, kendime kiziyorum inan..
Sende hic bekleme , hemen ver siparisini piyasadaki oteki lens markalariyla alakasi yok cunku...
Opak falan da degiller, mel'i takinca gozunuzde lens var mi, yok mu cok zor soylemek..
Bu arada benim lensler birde yaninda inci kupe,kristal bir kolye ve brazilian bayrak mi , sal mi anlamadim esantiyonlarla geldiler, noluyoruz dedim kullanilcak kalitede malzemeler degiller ama anlik sevinc sebebi oldular

evt var kahvererengili hidrocor ocre tam senin istediğin bir renk bal rengi incelemeni tavsiye ederim:)

nanymchpee bendeki cristalin kapta durusu da böyle asagi yukari ama gözünde olsa daha iyi anlasilir.

Bendeki cristal flashsiz gün isigi

Eki Görüntüle 196406

canim biri apali alan flasli cekim digeri gun isinda ama hala cok gri gorunuyor gozume

resimler biraz buyuk olmus olabilir, kusura bakmayin

guartzoları kullanayım biraz en kısa zamanda cristal alıcağım bayıldım ikinizdeki duruşunada süperr

özlem arkadaştaki grimsi duruş makyajdan öle kızlar demek istedim.cunku vetmancımında dediği gibi opak seri herkesde aynı durur,bunu değiştiren unsurlar makyajdır fotodur,ışıktır,makinedir,bende opak seri solotica kullandığım için biliyorum makyajlı görüntüsüyle makyajsız görüntüsü arasında dağlar kadar fark oluyodu,smokey makyaj yapınca daha mavimsi,makyajsız kullanınca daha yeşilli duruyodu ayrıca cok komiksin sana yırtıcı saldırgan hayvansın diyen olmadı ama sorunlu bi tip olduğun kesin

eğitim şart

nanymchpee bendeki cristalin kapta durusu da böyle asagi yukari ama gözünde olsa daha iyi anlasilir.

Bendeki cristal flashsiz gün isigi

Eki Görüntüle 196406

cnm çok yakışmış ve süper doğal durmuş,mesela benim saç rengimle uymamıştı crystal,saçım ve kaşlarım çok sarı olduğu için çok açık durmuştu,sende müthiş durmuş

cnm çok yakışmış ve süper doğal durmuş,mesela benim saç rengimle uymamıştı crystal,saçım ve kaşlarım çok sarı olduğu için çok açık durmuştu,sende müthiş durmuş

cristal lerin rengine bayılmıştım sendede ama ten ve saçla çok açık olmuş olabilirlerr...haklısınn..

naptın sattınmı cristalleri?? sen

bende pinax da ve nany de çok beğendim cristalyy bayıldım hattaa..maşallah çok hoş durmuşlarr..
lensler bende evrim geçriyorrr

evt cnm crystalleride topaziolarıda sattım hiç lensim kalmadı :) sonra bi arkadaşım quartzo verdi bana,oda olmadı aralarında en doğalı crystaldi babam bile gözümde lens olduğunu anlamamıştı
geçenlerde bi arkadaşım lens almış (renk sölemicem) ben lensim diye bağırıyo 5 metre öteden,bide çok doğal kimse anlamıyo çok memnunum deyince lensten soğudum valla bu ara hiçç lens kullanmıyorum,ama en kısa zamanda bi solotica edinicem.yaz geldi lenssiz olmaz dimi

arkadaslar ben cok kirildim... ben bu sozleri hakkeden biri diilim... dun berry hakaret edip durdu bugun whiskey... sanirim bu topigin hanim agalarindan bunlar bilsem bulasmazdim... ben yokum artik burada... herkesi opuyorum... hoscakalin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Artık bebek bakımından birazda kendime vakit ayırmak, değişiklik yapmak adına koyu kahve olan gözlerimi lacivert hale getirecek bir lens arıyorum. Sizce bu çok zor bir denklem mi, umut var mı?

arkadaslar ben cok kirildim... ben bu sozleri hakkeden biri diilim... dun berry hakaret edip durdu bugun whiskey... sanirim bu topigin hanim agalarindan bunlar bilsem bulasmazdim... ben yokum artik burada... herkesi opuyorum... hoscakalin

ezginazım sacmalamaaaaaaa kızım yaaaa ne demek ben yokum falan ... nıye sen kacıyorsun kı onu anlamadım ? delımısın sen... kırıldıysan muatap olmaycaksın o kdr... sallama yaa ne gerek var her solenenı takıpda gucenıpde gıtmeye allahaskına ... sensız olmaz bu topıc

sagol canimmm

guartzoları kullanayım biraz en kısa zamanda cristal alıcağım bayıldım ikinizdeki duruşunada süperr

Mutlaka al Özlem, cok yakisir kesin :)

tskler whiskey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…