- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.841
canim gelince hemen burda'da paylas lutfen, merakla bekliyorumbakalim seninki nasil goruncek gozume .. bi ricam daha var lutfen sende hem sisede, hem gozunde yayinla resimlerini , bir bakayim sisedeki haline simdiden gule gule kullan hem
kızlar bu cristal ve mel
opak deiil sanırım yarı opakmı?
renk geçişleri sanki daha sakin daha uyumlu...:44:
kızlar ben solotica yı uzun süredir inceliyorum. ama benim istediğim renge bir türlü denk gelmedim.
istediğim renk bal rengi sarı duracak gözümde. kendi gözüm açık kahve ışıkta ince ince bal rengi hareler çıkıyor. ( çok inceledim :) )
beim gözüe uygun isttediğim renk lens solotica da var mı ?
nanymchpee bendeki cristalin kapta durusu da böyle asagi yukari ama gözünde olsa daha iyi anlasilir.
Bendeki cristal flashsiz gün isigi
Eki Görüntüle 196406
canim biri apali alan flasli cekim digeri gun isinda ama hala cok gri gorunuyor gozume
resimler biraz buyuk olmus olabilir, kusura bakmayin
1. kimse sana saldirmadi ben yirtici saldirgan bir hayvan diilim.
2. 'özlem arkadastaki durusu makyajdan oyle kizlar, makyaj cok degistiriyor' diye yazmissin... özlem arkadasimizda quartzoyu herkes cok begendi. ve sen direkt makyajdan oyle yorumu yapmissin... bunu yuz kisi okusa benim anladigim gibi anlar...
ve senin yorumlarini cok okudum sen cok sert elestiriler cok genellemeler yapan bir arkadassin bu da uc....
ayrica cok tecrubeli biri olmus olsan genelleme yapmazdin her lensin herkeste farkli duracagini bilirdin bu da dort........
cyristal kulanan arkadaslar varsa ,rica edicem bi bakabilirler mi kendi crystalleride bu kadar gri mi?
bugun geldiler ve fazla grimtrak gorunduler gozume..Eki Görüntüle 196403 Eki Görüntüle 196402
nanymchpee bendeki cristalin kapta durusu da böyle asagi yukari ama gözünde olsa daha iyi anlasilir.
Bendeki cristal flashsiz gün isigi
Eki Görüntüle 196406
cnm çok yakışmış ve süper doğal durmuş,mesela benim saç rengimle uymamıştı crystal,saçım ve kaşlarım çok sarı olduğu için çok açık durmuştu,sende müthiş durmuş
cristal lerin rengine bayılmıştım sendede ama ten ve saçla çok açık olmuş olabilirlerr...haklısınn..
naptın sattınmı cristalleri?? sen
bende pinax da ve nany de çok beğendim cristalyy bayıldım hattaa..maşallah çok hoş durmuşlarr..
lensler bende evrim geçriyorrr
özlem arkadaştaki grimsi duruş makyajdan öle kızlar demek istedim.cunku vetmancımında dediği gibi opak seri herkesde aynı durur,bunu değiştiren unsurlar makyajdır fotodur,ışıktır,makinedir,bende opak seri solotica kullandığım için biliyorum makyajlı görüntüsüyle makyajsız görüntüsü arasında dağlar kadar fark oluyodu,smokey makyaj yapınca daha mavimsi,makyajsız kullanınca daha yeşilli duruyodu ayrıca cok komiksin sana yırtıcı saldırgan hayvansın diyen olmadı ama sorunlu bi tip olduğun kesin
eğitim şart
merhaba solotica hıdrocharm grafitenin profilimde resimleri var bakabilirsiniz ancak daha lacivert birşey isterseniz azul öneririm:)[/QUOTE
ay evtt sanırım arkadaş esmer ve azullar onda harika olur.
arkadaslar ben cok kirildim... ben bu sozleri hakkeden biri diilim... dun berry hakaret edip durdu bugun whiskey... sanirim bu topigin hanim agalarindan bunlar bilsem bulasmazdim... ben yokum artik burada... herkesi opuyorum... hoscakalin
güzel ötesi..
guartzoları kullanayım biraz en kısa zamanda cristal alıcağım bayıldım ikinizdeki duruşunada süperr
cnm çok yakışmış ve süper doğal durmuş,mesela benim saç rengimle uymamıştı crystal,saçım ve kaşlarım çok sarı olduğu için çok açık durmuştu,sende müthiş durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?