- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.861
pinax sende cristaller çok gzl durmuş ama sedanzdaki daha açık senin aldıklaerın yeni seri mi acaba eski mi crsitallerin renkleri gittikçe maviye dönüyor denmişte
teknolog'cum mesajina cevaben mel'leride yayinladim canim
ikiside gun isinda cekim..
yok artık o ne doğallık öyle yahu süper durmuşlar meller.. artı kirpiklere bittim bittim bittimmmmmmmmm
canim kirpikleri ne sen sor ne ben anlatiyim, normalde cok rimel kullanamiyorum, orumcege benziyolar cunku , kesiyodum cocukken deli gibi , ondan mi uzamislar boyle, yoksa zaten uzunmuslarda kisaltiyomus muyum bilmiyorum, ama cok cektiler ellerimden
mel'leride ben tekno'ya anlata anlata bi hal olmustum dunden beri, en son artik onlarida yukledim, gerisi teknoya kaldi
simdi dusunmeye basladim, tugba buyukustundemi bu lenslerden kullaniyor acaba, bazi yerlerde kizin gozleri baya yesilimsi cikmis, ama tuhafda gorunuyorlardi.. gercek mi, lens mi ayirt edememistim, bi surede onu arastiririm artik,ne ustume vazifeyse
Eki Görüntüle 196673 Eki Görüntüle 196674
Çok yakışmış güle güle kullanın.
Nanymcpee bu lensler melmi?anlayamadım ocre gibide tam net değil:44:Çok yakışmış güle güle kullanın.
merhaba kızlar:)
benim gözlerim çok hassas ve her lensi kullanamıyorm,yanma batma yapıyordaha önce soruldu mu bilmiyorum ama soloticaların kullanımı nasıl acaba? hep şeffaf lens kullandım ve artık değişiklik istiyorum. johnson&johnson'ın acueve oasys ini kullanıyorum ve rahatım..solotica hidrocharm mel veya natural colors quartzo almayı düşünüyorum ama kullanımının nasıl olduğunu bilmediğimden cesaret edemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:)
kizlar soru hep ayni alinti yapmadim toptan cevap vereyim..
hidrocor serisi mel..
ayrica evet NC mel'den daha koyu, bende koyu oldugu icin sectim ve haresiz olmasi daha cok blend in olmasini sagliyor sanki.. kendi goz rengim de acik kahve , arkalarda sayfalardan birinde var kendi goz rengim
hepinize tesekkurler
rica ederim pinaxcım quartzo da kullandın sanırım hangisinin pipulu dahar dar cristalin mi quartzonun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?