Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pinax sende cristaller çok gzl durmuş ama sedanzdaki daha açık senin aldıklaerın yeni seri mi acaba eski mi crsitallerin renkleri gittikçe maviye dönüyor denmişte

pinax sende cristaller çok gzl durmuş ama sedanzdaki daha açık senin aldıklaerın yeni seri mi acaba eski mi crsitallerin renkleri gittikçe maviye dönüyor denmişte

sagol elfallen... sanirim yeni seri oluyo bendekiler...alali cok olmadi daha. Bende yesil-gri duruyo cnm harelerine dogru mavi yansimalar var...isiga ve makyaja göre de degisiklik gösteren bi renk. Ama mavi degil.

yok artık o ne doğallık öyle yahu süper durmuşlar meller.. artı kirpiklere bittim bittim bittimmmmmmmmm

canim kirpikleri ne sen sor ne ben anlatiyim, normalde cok rimel kullanamiyorum, orumcege benziyolar cunku , kesiyodum cocukken deli gibi , ondan mi uzamislar boyle, yoksa zaten uzunmuslarda kisaltiyomus muyum bilmiyorum, ama cok cektiler ellerimden

mel'leride ben tekno'ya anlata anlata bi hal olmustum dunden beri, en son artik onlarida yukledim, gerisi teknoya kaldi

simdi dusunmeye basladim, tugba buyukustundemi bu lenslerden kullaniyor acaba, bazi yerlerde kizin gozleri baya yesilimsi cikmis, ama tuhafda gorunuyorlardi.. gercek mi, lens mi ayirt edememistim, bi surede onu arastiririm artik,ne ustume vazifeyse

canımm benim çok teşekür ederimm.sırma kiprikli:
çok güzellerrr.çokta hoş olmuş çok doğal duruyorlar gerçekten renk geçişleri gerçektenn çok yumuşakk.güle güle kullann

kizlar soru hep ayni alinti yapmadim toptan cevap vereyim..

hidrocor serisi mel..

ayrica evet NC mel'den daha koyu, bende koyu oldugu icin sectim ve haresiz olmasi daha cok blend in olmasini sagliyor sanki.. kendi goz rengim de acik kahve , arkalarda sayfalardan birinde var kendi goz rengim

hepinize tesekkurler

merhaba kızlar:)
benim gözlerim çok hassas ve her lensi kullanamıyorm,yanma batma yapıyor daha önce soruldu mu bilmiyorum ama soloticaların kullanımı nasıl acaba? hep şeffaf lens kullandım ve artık değişiklik istiyorum. johnson&johnson'ın acueve oasys ini kullanıyorum ve rahatım..solotica hidrocharm mel veya natural colors quartzo almayı düşünüyorum ama kullanımının nasıl olduğunu bilmediğimden cesaret edemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:)

benımde gozlerım cok hassas hemen alerjı oluyorum we her lensı takamıyorum ozellıkle yıllıklar aylıklardan daha kalın oldugu ıcın sorun olabılıyor... ancak solotıca en rahat yıllıklardan bırı.. ama sana tawsıyem solotıca alırsan hergun uzun sure takma... mesela gunduz seffaf kullan gecelerı solotıca yada 1 gun seffaf kullan 1 gun solotıca :) ben dengeyı oyle buldum... sureklı taktıgımda gozum alerjı oluyor hassas oldugu ıcın ... aylıklarla yada seffaflarla dedıgım gıbı dengelersen bır sorun olmaz... göz dr umun tawsıyesı bu bu arada...

cor mel ama en açık seridir normalde cor serisi sende koyu durmuş....bende de var ama gerçekten fark var,bendeki çok açık..seninki de hoş,güle güle kullan:)))bi de skt nedir acaba,gerçekten merak ettim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…