- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.101
orjinal brezilya soloticalarının aylıkları geldi elimde mevcut ilgilenen arkadaşlara duyurulur:)yine Türkiyede ilk kez bende:)
aylıklar sadece numarasızdır ve sadece 4 renkte var verde ,crtstal,topazio,mel de var ve numaralı üretilmemişlerdir..
canım soloticaların aylık lensleri yeni çıktı sadece 4 renkte var ve numarasız numaralıları yok malesef
85 tl tegnolog hanımcım:)vetman hanımm mel aylık ne kadar acaba??
ıceın aylıgı yok canımice ın aylığı yok mu bir de ne kadar aylıklar ki
vetman ne kadar fiyatlar bide renk görmek mümkünmü :) sence melin rengi nasıl yıllık olanlarla aralarındaki farkalr neler ay çok merak etiiim vetman nolur cevapla ben çatlamadan:)
orjinal brezilya soloticalarının aylıkları geldi elimde mevcut ilgilenen arkadaşlara duyurulur:)yine Türkiyede ilk kez bende:)
aylıklar sadece numarasızdır ve sadece 4 renkte var verde ,crtstal,topazio,mel de var ve numaralı üretilmemişlerdir..
Tabiki her markada böyle bu aylık lensler yıllıga vurdugunuzda pahalıya gelir bu her marka için geçerli bencede yıllık almak daha mantıklı ancak deneyip daha sonra yıllıgını almak isteyenler içinde güzel bir fırsat :)aylık olmasına rağmen fiyatları yüksekmiş ya..bence bu fiyata aylık almaktansa yıllık almak daha mantıklı
diğer aylık lensler gibi 3 ay kullanabilirsinizwetman aylık derken 1 aylık mı 3 aylık mı oluyor topazionın aylığı ne kadr bide foto koyarsan sevnirim çünkü yıllıklarla renk farkı oluyor crstaller gibi olmasın da foto gerk bilgilenmeek için özllikle topazionun
aylıklarda esmeralda üretilmiyomu yoksa elinizdemi yok şuan vetman?
Bebeğim ya cevabın için çok sağol sanş yok ki.
yıllıklarda numarılar vardır sanırım,fiyatları hakkında bilgi verir misin canımm,:26:Yeni aylık lens aldım süreleri bittikten sonra yıllık alayım,tercihim olmasa da çok doğallar yaaadiyorum hem daha hesaplı olur 50-60 TL veriyorum zaten 3 aylık lense :78:
Tabiki her markada böyle bu aylık lensler yıllıga vurdugunuzda pahalıya gelir bu her marka için geçerli bencede yıllık almak daha mantıklı ancak deneyip daha sonra yıllıgını almak isteyenler içinde güzel bir fırsat :)
bu arada özlemcim esmeraldada sana çok yakışmış hatta ben quartzolardan daha çok begendim sende:)
diğer aylık lensler gibi 3 ay kullanabilirsiniz
esmeraldanın aylıgı yok olsa bende olurdu:)
bu arada kızlar aylık lensleri kabından fotoğrafını çektim yorumlarınızı bekliyorum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...in-efsane-rengi-mel-rengi-3.html#post19461236
yıllık soloticaların hepsinde numaralı var gamzeliii:)hangi renkte istersen fiyatları nc serisi 175 tl hıdrocharm serisi 170 tl hıdrocor serisi 150 tl numaralılarda fiyat farkı olmuyor:)hakikaten aylık lensi yıllıga kıyasladıgınızda yıllıklar daha hesaplı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?