Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman hanımm mel aylık ne kadar acaba??

vetman ne kadar fiyatlar bide renk görmek mümkünmü :) sence melin rengi nasıl yıllık olanlarla aralarındaki farkalr neler ay çok merak etiiim vetman nolur cevapla ben çatlamadan:)

bende unutmuşum aslındaa

vetman hanımm....mel aylıklardan veya herhangi bir renkten kullanan oldumu??
yada siz denedinimi??

birde şişlerdeki renkleri görebilmek mümkünmü??

mel yıllıktan dahamı koyu dahamı açık??

teşekürler...

canım soloticaların aylık lensleri yeni çıktı sadece 4 renkte var ve numarasız numaralıları yok malesef

Bebeğim ya cevabın için çok sağol sanş yok ki.
yıllıklarda numarılar vardır sanırım,fiyatları hakkında bilgi verir misin canımm,:26:Yeni aylık lens aldım süreleri bittikten sonra yıllık alayım,tercihim olmasa da çok doğallar yaaa diyorum hem daha hesaplı olur 50-60 TL veriyorum zaten 3 aylık lense :78:

Son düzenleme:
vetman hanımm mel aylık ne kadar acaba??
85 tl tegnolog hanımcım:)

ice ın aylığı yok mu bir de ne kadar aylıklar ki
ıceın aylıgı yok canım
vetman ne kadar fiyatlar bide renk görmek mümkünmü :) sence melin rengi nasıl yıllık olanlarla aralarındaki farkalr neler ay çok merak etiiim vetman nolur cevapla ben çatlamadan:)

aynı canım ama bunlar aylık sadece

aylık olmasına rağmen fiyatları yüksekmiş ya..bence bu fiyata aylık almaktansa yıllık almak daha mantıklı

wetman aylık derken 1 aylık mı 3 aylık mı oluyor topazionın aylığı ne kadr bide foto koyarsan sevnirim çünkü yıllıklarla renk farkı oluyor crstaller gibi olmasın da foto gerk bilgilenmeek için özllikle topazionun

aylık olmasına rağmen fiyatları yüksekmiş ya..bence bu fiyata aylık almaktansa yıllık almak daha mantıklı
Tabiki her markada böyle bu aylık lensler yıllıga vurdugunuzda pahalıya gelir bu her marka için geçerli bencede yıllık almak daha mantıklı ancak deneyip daha sonra yıllıgını almak isteyenler içinde güzel bir fırsat :)
bu arada özlemcim esmeraldada sana çok yakışmış hatta ben quartzolardan daha çok begendim sende:)
diğer aylık lensler gibi 3 ay kullanabilirsiniz
aylıklarda esmeralda üretilmiyomu yoksa elinizdemi yok şuan vetman?

esmeraldanın aylıgı yok olsa bende olurdu:)

bu arada kızlar aylık lensleri kabından fotoğrafını çektim yorumlarınızı bekliyorum:)

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...in-efsane-rengi-mel-rengi-3.html#post19461236

yıllık soloticaların hepsinde numaralı var gamzeliii:)hangi renkte istersen fiyatları nc serisi 175 tl hıdrocharm serisi 170 tl hıdrocor serisi 150 tl numaralılarda fiyat farkı olmuyor:)hakikaten aylık lensi yıllıga kıyasladıgınızda yıllıklar daha hesaplı..

sonunda kararımı verdim kızlar charm ice alıcam.aslında mavi tonları hiç sevmem ama sarışınları yeşil tonlar çok solduruyor diye düşünüyorum.mai daha canlı gösteriyor.charm seriside hiç düşünmezdim bu kez cor istiyordum ama sedoshtaki duruşuna bayıldığım için çok özendim ve charm almaya karar verdim en yakın zamanda fotoları eklicem.bide nc ice ile charm ice arasındaki fark nedir acaba pupil boşluğu açısından? bilen varsa cevaplayabilirmi arkadaşlar ???

wetmancım kabında duruşunda fark var mı yılıklardn pek anlayamdım galiba gözdeki duruşunu görsek daha iyi olcak ayrıca soloticanın aylıkları normalde 1 aylıkda 3 aya kadar kullanabiliyomuyuz yoksa kullanım süresi mi 3 ay

normalde 3 aylık dıye satılan lenslerın kullanım suresı 1aydır. ama kullanıma gore 1 yıl bıle takılıyo.ben 1 yıl taktgımı bılırm.yanı batmaya baslayana kadar ömrü oluyo

hıdrocor mel'e öldüm bittim yaaa,diğerlerinede göz atatyım.Bu lenslere kavuşmam için sana mı ulaşmam lazım canm?Bu lenslerin kullanmı bittikten sonra almayı planlıyorumda.:)

Kızlar ben bir hafta önce deneyerek solotica cyristal siparişi verdim. Aslında ice mint rengini istemiştim ama bu renk artık satılmıyormuş ve yeşilimsi gri rengine en yakın renk bu renk dedi satıcı kadın. Mel rengini denedim o da bende kötü durdu sevmedim yeşil rengi. Hani solüsyona bağlı olarak lensin rengi açılıp koyulaşıyor, rengi mavimsi ya da grimsi oluyor ya (forumda söylenenlere göre), aynı şekilde yeşilimsi yapan solüsyon yok mudur acaba ya.. Bu aldığım rengi sevdim ama biraz daha yeşilimsi olsaydı daha iyi olurdu..

kızlaaaarr!! =)yaa çok kararsızım yardım edin nolurrr..yaa çoookk doğal durucak mavi gri arası bi renk arıyorum..quartzo uyuyo buna ama yakından nasıldır doğal mıdır bilemedim..mel kullanıyorum doğallığa çokk alıştım..en en en doğalı olsun istiyorum..gözlerim koyu kahve..esmerim..quartzo nasıl durur fikir verebilir misinz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…