Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu hanım icemint de düşünebilirsin demişti..okudum sayfaları ama pek rastlayamadım kullanana nie ki acaba????..ice sevilio galba genelde..onun da charm ı haresinden dolayı istemedim..cor da çooookk açık olur bende esmerim..nc ice nası olur dersiniz??? galba nc ice,icemint ve quartzo arasındayım..:)yardıııımm..:))

doğal duran lens şistiyor isen,koyu kahve gözde quartzo o doğallığır varmiyor bence,ıcemint te daha çok yeşil-gri ağırlıklı ıce ve grafite mavi-gri..ıce daha açık garfite daha koyu dumanlı bir mavi oluyor benim albümümde var bende çok koyu kahve gözlüyüm..naçizane charm ıce öneririm ben mavi-gri istiyor isen..

tatlım çooookk tşkr ederim..fikrim oldu biraz..senin fotolarına bakabilio muyum??çok isterim görmek grafiteyi...icemint in yeşilliği olduğunu şimdi farkettim ben de..charm ice yakışanda cidden çokk güzel duruyo ama koyu kahve gözde nasıl olur ki??bi de ben meli nc kullanıyorum onun haresi bile bana ancak oluyo..yoksa çokk isterdim charm..kararsızlığım sürüyoo..:))çokkk tşkr ederim cnm tekrar...

ice mint artık üretilmiyor demiştiler bana aldığım yerde yaa pff..( drsezin , ben quartzo denemiştim ama doğal dursun istiyorsan tavsiye etmem, rengini açar ama doğal durmaz. gri-mavi çok az yeşil karışımı bir renk istiyorsan benim aldığım cyristal ı tavsiye edebilirim.yeşil tonu ice mint e göre nispeten daha az ama doğal ve güzel durdu bende ice rengine göre. bu arada benim gözüme ışık tutmadan gözbebeğim farkedilmiyor o derece koyu renk yani.

rica ederim..arkadaşlık isteği yollayım sana bakarsın albümümden...
koyu kahve gözde mavi ağırlıklı gri yansımalı duruyor ıce,bende bir sonraki lensimi charm ıce alacağım..charm serisini çok seviyorum ben..nc ıce düşünebilirsin o halde,ton olarak çok bnezerle,bazen aynılar hatta,tek fark çember ve hare zaten bana kalırsa..ama charm ın çekiciliği ,göze kattığı anlam başka yansıyor yüzün bütününemasumiyet katıyor yüze ''bence''

ıcemint halen üretiliyor benim bildiğim en aızndan arzu arkadaşımız hala satıyor (vetman) onunla görüş elinde vardır hala almak niyetinde isen...bende çok koyu gözlüyüm-siyaha yakın hatta ve cristal-mel,ıce grafite,ocre denedim,albüme bakarsın, gözümü en iyi açıan ve hoşluk katanlar cristal ve ıce oldu mint denemedim ama bence cristal ile çook benzer 2 lens..bu arada cristalerin henüz çok yeni,zamanla rengi oturacak,solüsyon olarak ben soauflan all ... kullanıyorum memnunum..

vetmancım güncel lens fiyatları hakkında bizi bilgilendirebilirmis cnm? satış yaptığın siteye bakıyorum 195tl den-150tl ye kadar değişik fiyatlar var kafam karıştı biraz,yeni seri eski seri arasındamı yoksa fiyat farkı var anlayamadım charm serisi şuan nekadar mesela bide nc ice mı daha açık charm icemı ?

Son düzenleme:
o kadar benziyorsa dursun o zaman cyristal almışken o kadarlık bi fark için aynı renge yakın ice mint almam başka renk alırım.. nil o söylediğin solüsyonu tercih etmenin sebebi renginde hiç değişiklik yapmaması mı yoksa konfor açısından mı?

canım ben ilşk solo care aqua kullandım ama sanki matlaştırdı sonra qua fresh aldım o açtı önce ama lens o solüsyona alışınca bir süre sonra ondada matlaştı :) böyle bayağı denedim ben sonra 2 solüsyon aldım 1 süre fresh care da matlasınca sauflana koydum vs böyle böyle idare ettim soldurmadan kullanıyorum..sürekli aynı solüsyon da lens illaki matlaştı
değişim yaptım sorun yaşamadım,konfor olarak ikisindede rahatım:)

vetmanciğim ben seni hem msn hem face de ekledim.sende beni eklersen dediğin gibi daha rahat iletişim kurabilirizben quartzoyu 2010 ocak- şubat gibi almıştım.ama bana hiç yakışmamıştı.çok açık yeşil gibi felan durdu.bu topaziolarıda sizin sitede bikaç bayanda gördüm.genelde de esmer bayanlar benim gibi kaş göz koyu yani.muhteşem durmuş inşallah bendede öyle durur

Arkadaslar lenslerin protein temizligini ne sıklıkta yapiyorsunuz ve hangi marka kullaniyorsunuz? Bir de lensleri hergun takmasak da kutusundaki solusyonu degistirmek zorunda miyiz?

Son düzenleme:
vetman benim için kıyaslama yapabilirmisn aylıkla yıllık arasında fark var mı 3 ay kullanılabilirmi bunlar peki
kullanılır canım normalde zaten 3 aylık lens yoktur biz aylıkları 3 ay kullanıyoruz aslında hepsi bir aylıktır bunlarda kullanılır tabiki:)kıyaslamaya gelince ne topazio rengi charm serisi gibi kalın hareli olmuş bu bence çok hoş olmuş çünkü gerçek doğal mavi gözlerin cevresinde kalın koyu bir hare vardır aylık topazioda bunu yapmışlar muhteşem olmuş:)
kabından boyaması aynı fark yok sadece nc serisinden çıkmış olmasına ragmen aylık olanların hareleri daha kalın buda bence cok güzel bir durum zaten hıdrocharm crystal bekleniliyordu uzun zamandır :)

hıdrocor mel'e öldüm bittim yaaa,diğerlerinede göz atatyım.Bu lenslere kavuşmam için sana mı ulaşmam lazım canm?Bu lenslerin kullanmı bittikten sonra almayı planlıyorumda.:)
evt gamzeli bana buradan ulaşabilirsiniz ne zaman isterseniz

kesinlikle ıcemint diyorum bana ıcemintmi crystalmi diye sorduklarında tercihim ıcemint çünkü crystale göre mavimsi duruyor 1.fark 2. fark çift taraflı takılabiliyor crystal çift taraflı takılmıyor pek batıyor genelde cor tarafı takılıyor 3. fark ise crystal ıceminte göre biraz daha bulanık duruyor icemint daha berraktır..
canım sitenin yüzde on komisyonu oldugu için siteden getle olan alışverişlerde fiyatlar farklı kapıdan ödemeli alıcaksanız 150 tl hıdrocor serisi 170 tl hıdrocharm serisi 175 tl natural colours serisidir..Ayrıca lenslerim Brezilyanın en kaliteli lens satan sitelerinden gelmektedir paranalens lensi değildir:)

o zaman karanfilcim senin quartzoların oldukça açık o boyamanın sonrasında quartzolar bile çok değişti su andaki topaziolar daha koyu duracak o quartzolardan emin olabilirsin:)
ben msnden ekledim seni hatta msndeyim su an:)

Son düzenleme:

ıcemint halen üretiliyor hatta ben numaralılarını bile getirtiyorum üretilmese numaralısı olmazdı değilmi?
icemint ellerinde olmadıgı için öyle demişler:)

kzılar 12 2015 son kullanma tarıhlı crıstaller eskı serımı oluo yenı serımı?kullanan varmı hangı renk duruo,mavımsımı yesılımsımı????crstl

ya bu solotıcalar ( en azından benım aldıgım) acayıp rahat.hatta dun gece gozumde lens oldugunu unutmusum az daha oyle yatıyodum. fresh look kullanmıs bırı olarak acayıp rahat.grı lens kullanırdım eskıden dunyayı grı gorurdum. bunda oyle bı durum yok.ustelık hiç pörtlek gorunmuyo bombeli degıl.benım gozlerım bozuk normalde lens takınca daha bulanık gorurdum ama solotıcalarda daha net gormeye basladım gercekten cok rahat.almak ısteyenlere tavsıye edecegım tek lens.ama mumkunse kendı göz rengınız acık degılse acık renklerı tercıh etmeyın.cok bağırıyo lensım dıye.kahverengıler cok sırıtıyo.bende 1 yıldır buradakı yazıları okuyarak solotıca almaya karar verdım. en iyisini yapmısım ama

bunlar flashsız çekimmi canımm...büyütünc e resmi evet mel olduuklarını anladımm...aradaki yeşillikleri görünüyorr birde hangi seri son kullanma tarihleri nedir bunların??

Arkadaslar Ankarada olupta solotica kristal rengi isteyen olursa elimdeki bir haftalık kristallerimi satacagım yada nc mel ile degiştirebilirim. Kristal gözlerimi çok actı su yeşili oldu ve beyaz tenimde soluk durdu fatura ve kargo bilgileri elimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…