Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tesekkur ederım tatlımmm... evet 2 renkte çok hoşş.. ama dedıım gıbı nc ıce charm ıcedan daha cok hosuma gıttı :) crıstal de cok deısık bır renk ...

sedoshcum ikisi de cok hos durmus nc ice charm ice dan daha guzelmis gercekten... ben de bi dahasinda nc ice alicam:) iyi gunlerde kullan birtanem

kesinlikle renkler oturuyor lenslerde bir kaç hafta içinde. ilk zamanlar hoş olmadığını sanıp pişman olanların sabretmesini tavsiye ederim. Göz aışmalı bi kere

bnm ıcın daha resım koysana amazonun yada msn warsa yaz ozelden ordan yolla plzzzzzz

tamam canım,daha bugün aldım.aslında daha önce almıştım ama teki batma ve kayma yapmıştı,o sebeple firmaya gönderdim..yenisini gönderdiler..
anca bu kadar çektim,senin için çeker eklerim ama en kısa zamanda söz:80:

kızlar resimlerimi ekleyeyim dedim. gerci telefondan cektım pek güzel çıkmamışlar ama bide sizlerin görüşünü alayım

Gözlerim şaşı gibi çıkmış nedense :) :) :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…