- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.601
ilk zamanlar 10 dakika batma oluyor 15dakika gözüm sulanıyordu yaş akıyordu resmen,acıyordu bayağı. fakat şimdi sadece taktığımda biraz 1-2 dakika oluyor ve geçiyor,bir daha olmuyor. Eğer sende aşırı ve uzun zamandır oluyorsa ya doktora görün ya da kullanma derim. Fakat taktığında çok dayanılmaz olmadığı müddetçe sabret beklet gözünde.10-15dk. içinde birşeycik kamaz zannediyorum.
kesinlikle renkler oturuyor lenslerde bir kaç hafta içinde. ilk zamanlar hoş olmadığını sanıp pişman olanların sabretmesini tavsiye ederim. Göz aışmalı bi kere
kızlar resimlerimi ekleyeyim dedim. gerci telefondan cektım pek güzel çıkmamışlar ama bide sizlerin görüşünü alayım
Eki Görüntüle 216527
Eki Görüntüle 216528
Eki Görüntüle 216529
Eki Görüntüle 216530
Eki Görüntüle 216531
göz yapın çok güzel bence çok hoş olmuşlarr tel fotosu olmasına rağmenn..başarılı
pranalense giriyorsun canım soloticada aylık softlexe bak 65 usd yazıyor tabi sol üstte sayfayı ingilizceye çevireceksin:)ottiaca gördüğün fiyat tek şişe yani iki tane alınca 110 tl artı birde kargo artı bir ay bekleme ben 85 tl ye bir günde gönderiyorum:)üstelik bir sorunda hemen 1 güğnde değişim garantisi ile:)
bende aylık soloticaların fiyatlarını pahalı diyenler için paylaşmak istedim burada:)
charm ice ve nc ice
BUDA guatrzonun son hali..RENKLER ZAMANLA OTURUP çok daha doğallaşıyorlar
kesinlikle renkler oturuyor lenslerde bir kaç hafta içinde. ilk zamanlar hoş olmadığını sanıp pişman olanların sabretmesini tavsiye ederim. Göz aışmalı bi kere
kızlar resimlerimi ekleyeyim dedim. gerci telefondan cektım pek güzel çıkmamışlar ama bide sizlerin görüşünü alayım
Gözlerim şaşı gibi çıkmış nedense :) :) :)
ceydoşş güzellikk nerelerdesin sen topazio mu kullanıyordun ben nasıl kaçırdım onu :) ben de sanırım topazio alıcam ama aylık denemelik düşünüyorum yaz için.. sen memnunsun sanırım bir daha düşündüğüne göre?
ceydacım renklerde değişim var crystal daha mavimsimsi ve bahsettiğim gibi hreleri kalın topazio daha yoğun mavi ve daha hareli olduğu için gözü daha büyük gösteriyor yıllıkla bayagı farkı var:)
iyi yaptın :) paranalentes'e bakmadım bile orayı bir çok kişi kötülediği için :) ama yanlış olmasın otica da bir çift softlex lens 55 real tabi kargoyla daha pahalıya gelir orası ayrı tabiki..85 lira aylık lens için bnm için hala pahalı açıkçası malesef
evt o Brezilya içi fiatıymış sen otticaya bir mail gönder yada patirciayı msnden ekle avrupa için verdiği fiyatlar farklı canımmmm inanmıyorsan sorabilirsin buradada bize paylaşırsın neticeyi:))
cuk oturmuş gözüne arkadaşım sana da çok yakıştırdım ben göz yapın gerçekten çok güzel çekik çekik kıskanırım böyle gözleri :) cor mel değil mi bunlar? güle güle günlerde kullan..:)
sedoshcum bencede ıcelar crystallerden daha çok yakışmışş sana çok begendim ıceları nc ıce çok hoş olmuş senin renklerin mavilerr ıcelar sendeki iceları görüp bana hergün soruyorlar forumda sedosh diye bir kız var ıceları çok begendik onda diye demekki herkezin dikkatini çekiyor :))
karamel güzelim çok açık değill meller ama zamanla renk oturucak çok güzel ela yeşil bir renk olmuş çok açık değiller yüzünede çok yakışmış ikinizde güle güle kulllanın kızlar:)
tceydat cimm senin geçen sene aldıgın seride çok açıktı bunlarda açıkk ben kabından ylıkların resimlerini ekliyeyim bugun :)merak edenler çi
Eki Görüntüle 216840 Eki Görüntüle 216841 Eki Görüntüle 216840 Eki Görüntüle 216841
sankı koyulmus mellerr
sedoshcum bencede ıcelar crystallerden daha çok yakışmışş sana çok begendim ıceları nc ıce çok hoş olmuş senin renklerin mavilerr ıcelar sendeki iceları görüp bana hergün soruyorlar forumda sedosh diye bir kız var ıceları çok begendik onda diye demekki herkezin dikkatini çekiyor :))
karamel güzelim çok açık değill meller ama zamanla renk oturucak çok güzel ela yeşil bir renk olmuş çok açık değiller yüzünede çok yakışmış ikinizde güle güle kulllanın kızlar:)
tceydat cimm senin geçen sene aldıgın seride çok açıktı bunlarda açıkk ben kabından ylıkların resimlerini ekliyeyim bugun :)merak edenler çi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?