Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kesinlikle renkler oturuyor lenslerde bir kaç hafta içinde. ilk zamanlar hoş olmadığını sanıp pişman olanların sabretmesini tavsiye ederim. Göz aışmalı bi kere

hımm benımde acıtmıyor ama arada özellikle güneşe cıkınca sulanıyor. normalde şeffaf lens kullanırdım onda hıc böyle sorunum olmazdı. en ıyısı dediğin gibi sabretmek. Kendime 1 ay veriyorum. bu lenslere alıştım alıştımm artık cirkinde olsam takıcam

iyi yaptın :) paranalentes'e bakmadım bile orayı bir çok kişi kötülediği için :) ama yanlış olmasın otica da bir çift softlex lens 55 real tabi kargoyla daha pahalıya gelir orası ayrı tabiki..85 lira aylık lens için bnm için hala pahalı açıkçası malesef

charm ice ve nc ice

canımmmm sen nasıl güzel bir kadınsın öyle yahu maşallah bebek surat =) bir tuhaflık var sanki crystalda hafif taşma mı olmuş bu nc ler sende, diğer lenslerini daha çok yakıştırıyodum sana bunları pek tutmadım ama zamanla rengi oturucak tabi orası da var işin :) bir de sende mavimsi durmuş crystallar güzelllll ilerleyen günlerde oturmalı bu lens gözüne..

BUDA guatrzonun son hali..RENKLER ZAMANLA OTURUP çok daha doğallaşıyorlar

sevgili ÖZLEM quartzo senin rengin diyorum bu kadar. :) şahane cidden..

kesinlikle renkler oturuyor lenslerde bir kaç hafta içinde. ilk zamanlar hoş olmadığını sanıp pişman olanların sabretmesini tavsiye ederim. Göz aışmalı bi kere

cnm ocreleri ben çok beğendim açıkçası çok doğal görünüyor resimler pek net olmasa da flaşsız bile kendini belli etmiş tam bal rengi çok güzellll

kızlar resimlerimi ekleyeyim dedim. gerci telefondan cektım pek güzel çıkmamışlar ama bide sizlerin görüşünü alayım

Gözlerim şaşı gibi çıkmış nedense :) :) :)

cuk oturmuş gözüne arkadaşım sana da çok yakıştırdım ben göz yapın gerçekten çok güzel çekik çekik kıskanırım böyle gözleri :) cor mel değil mi bunlar? güle güle günlerde kullan..:)

canımmmm sen nasıl güzel bir kadınsın öyle yahu maşallah bebek surat =) bir tuhaflık var sanki crystalda hafif taşma mı olmuş bu nc ler sende, diğer lenslerini daha çok yakıştırıyodum sana bunları pek tutmadım ama zamanla rengi oturucak tabi orası da var işin :) bir de sende mavimsi durmuş crystallar güzelllll ilerleyen günlerde oturmalı bu lens gözüne..

canımmmmm tesekkur ederımmmmm guzel sozlerın ıcın bende ıce ları daha cok beyenıyorum... crystalınde rengı gusel ama bana ıce daha guzel gıdıyorrr bencede .. cok hafıf kayması var evet zamanla oturur ınsallah :) zaten o kdr cok lens oldu kı hangısı takacagmı bılemıyorum :))... tekrardan tesekkur ederım brownimmm :76:

bugun magazada calısan kızın yanına gıdıp bısey soruyordum durdu bırden ayh ne gusel gozlerın varya cok guzel maşallah dedi bıran neye ugradıgımı sasırdım :)) sonra ( benım lensler kaydıgından hareket edınce ancak ) anladı lens mi diye evet dedim çok şaşırdı gercek gb duruyor dedi. çok sevındım

vetman10 abla solocıtaların çapı değişmedimi hala 8.7 mi ?

Tatlımmm, giremedim foruma, yoğunluktan ötürü (= Geldim ama şimdi (= Topazio benim ilk soloticam birtanem. Çok da severek kullandım aslında.. Crystal kadar doğal değil ama rengi çook güzel (= Bir tane daha almayı düşünüyorum.

ceydacım renklerde değişim var crystal daha mavimsimsi ve bahsettiğim gibi hreleri kalın topazio daha yoğun mavi ve daha hareli olduğu için gözü daha büyük gösteriyor yıllıkla bayagı farkı var:)

Canım benim aldığım seriyi hatırlar mısın bilmem ama benimki masmavi gelmişti. Burayakoyduğum resimlere bütün kızlar, aaa bu kadar mavileşti mi topazio, yeni seri harika gibi yorumlar yapmışlardı.. Ama sonra alan arkadaşların hepsi aynı mavilikte olmadı. Solotica harika bir marka ama maalesef, seriden seriye renk (daha doğrusu ton, 1 ton açıklık-1ton koyuluk) değiştirebiliyor.. 2015 son kullanma tarihliler mi 2016 lar mı çıktı bilmiyorum ama yıllık topazioların maviliklerinde bir değişiklik var mı?

sedoshcum bencede ıcelar crystallerden daha çok yakışmışş sana çok begendim ıceları nc ıce çok hoş olmuş senin renklerin mavilerr ıcelar sendeki iceları görüp bana hergün soruyorlar forumda sedosh diye bir kız var ıceları çok begendik onda diye demekki herkezin dikkatini çekiyor :))
karamel güzelim çok açık değill meller ama zamanla renk oturucak çok güzel ela yeşil bir renk olmuş çok açık değiller yüzünede çok yakışmış ikinizde güle güle kulllanın kızlar:)
tceydat cimm senin geçen sene aldıgın seride çok açıktı bunlarda açıkk ben kabından ylıkların resimlerini ekliyeyim bugun :)merak edenler çi

tesekkür ederim brownim benim :). hala alışamadım ama iş yerınde kızlar beni motive edıyorlar cok guzel cıkarma dıyorlar onlar sayesınde alışacam bu gidişle. renk olarak doğallık olarak cok beğenmedim. tam ıstediğim gıbı ama ben kendime yakıştıramıyorum nedense. gözüm alışır belkı bakalım :)

gözlerimde evet cekık ve küçük. vetman bu yuzden hıdrocarm meli önerdı ama harelı lensler hoşuma gıtmediği için cor mel aldım.

tesekkür ederim vetmancım :)

canım arzu ablammmmmmm tesekkur ederım :) haklısınnn bence de ice benım rengımm en bastan berı ıce ı beyenıyorum bende ama nc ıce bır ayrı guzel benım ıcın... bakk lens mankenlıgı yapıyorum sana :) begenen tum arkadaslarımada tekrardan tesekkurler

selam kızlar benim aylık natural topazio larım geldi. foto çektim ama buraya nasıl koyacağım bileniyorum. nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…