- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.621
selam kızlar benim aylık natural topazio larım geldi. foto çektim ama buraya nasıl koyacağım bileniyorum. nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
canım konuya cevap vere tıkla,ordan yukarda atac gıbı bısey varya oraya gır,ordan dosya yukleeye gır ordan yukle
yükledim canım görülüyormu
sağol vetmancığım. zaten dün aldım sadece bu gün taktım. moralim bozuldu. lensler çok güzel kalite ve kapatma olarak.zemin hiç belli olmuyor. ama renk bende hiç sevimli durmadı. çok yapay durdu. bana koyu mavi lazım.offff offff
sedoshcuğum ice i senden görüp hevesleniyorum ama bende açık durursa diye kararsız kaldım. charm azulmu düşünsem acaba????
sedoshcuğum ice i senden görüp hevesleniyorum ama bende açık durursa diye kararsız kaldım. charm azulmu düşünsem acaba????
hımm azul gibi duran doğal renk var demekki. benim bir arkadaşımın eşininde gözleri lacivert. onunda çok belirgin duruyor. kızlar benim nc topazioları satabilirim yada takas yapabilirim. charm azuluda bir deneyim diyorum. sadece 1 gün taktım. 2016 sk tarihli. düşünen varsa bana ulaşabilir. sedosh cuğum ice ı çok istiyorumda cesaret edemiyorum. deneme şansım olsa süper olurdu.
canım ben nc ice larını daha çok beğendim ama bu da daha doğal olmuş sanki..güle güle kullan..çookk da güzelsin maşallah yaaa..yaa cyristal düşünüorum hala karar veremedim senin gözün ne renk?koyu mu? yaaa aslında doğallık olarak çok doğal durmuş cyristal ama açık olmuş..ben de ondan korkuyorum..=)ice lar doğallık olarak nası tepki alıyo..rengi harikaaa...
Crıstaller ınanılmaz dogallar resmen dogal goz gıbı nerdeyse,fotolarda gorundugu kadar acık degıl:)cok acık bır renk oldukca grı yesıl karısımı bısey,bnm aradıgım renk dıldı tabı oraıs ayrı:)
canım ben nc ice larını daha çok beğendim ama bu da daha doğal olmuş sanki..güle güle kullan..çookk da güzelsin maşallah yaaa..yaa cyristal düşünüorum hala karar veremedim senin gözün ne renk?koyu mu? yaaa aslında doğallık olarak çok doğal durmuş cyristal ama açık olmuş..ben de ondan korkuyorum..=)ice lar doğallık olarak nası tepki alıyo..rengi harikaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?