Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

oldu galiba. bunlar benim aylık naturel topaziolar. çok açık durdular bende hiç böyle duracağını düşünmemiştim. saçlarım sarı cam göbeği gibi mavisi oldu. daha koyu beklemiştim aslında...

sağol tatlım ama pek kullanabileceğimi sanmıyorum. çok bağırıyor. benim gözlerim açık kahve zaten bende çok açık durdu. beklediğim gibi olmadı:2:

wishcim topaziolar sende çok güzel durmuş o ayrı ama hakiaten seninde dediğin gibi daha önce benim yüklediklerimle alakası yok belki fotoğrafdan ışıkdan senin çekimlerin flashlı olabilir en önemlisi senin göz renginin açık olmasından kaynaklanıyor bence renk belirgin ama alışamassan çaresine bakarız:)

sağol vetmancığım. zaten dün aldım sadece bu gün taktım. moralim bozuldu. lensler çok güzel kalite ve kapatma olarak.zemin hiç belli olmuyor. ama renk bende hiç sevimli durmadı. çok yapay durdu. bana koyu mavi lazım.offff offff

sedoshcuğum ice i senden görüp hevesleniyorum ama bende açık durursa diye kararsız kaldım. charm azulmu düşünsem acaba????

bılemıyorum kı cnm ama mawı olarak ıce mukemmel bır renk... azulda cok cakan bır renk bence onuda sewmeyeceksın ıce daha dogal azula gore ama yınede sen bılırsın canım

sedoshcum wish açık mavi değilde daha ziyada koyu mavilerden hoşlanıyor demekki ona ıceda açık gelir bence azul düşünüyor bence azul daha uygun olucak ona:)

sedoshcuğum ice i senden görüp hevesleniyorum ama bende açık durursa diye kararsız kaldım. charm azulmu düşünsem acaba????

cnm iceta açık durur sende,sedosha çok yakışıyor kendisi esmer güzeli maşallah,ama seninde kaşın gözün saçın tenin benim gibi açık sanırım,grafite denedim çok dumanlı durdu rengini sevmedim.bende charm azul düşünüyorum,hem yazlık bi beldede bi adamla karşılaştım geçenlerde aa dedim azul takmış aynı fosforlu renk,böyle doğal göz olmaz dedim içimden.ama kendi rengiymiş

bende solotica hidrocor ocre almayı düşünüyorum ama nette fotoğraflarına ve videolarına baktım hepsinde farklı görünüyo nasıl bi renk anlayamadım :44: çok güzel olduğu kesin ama kahverengi gözde nasıl durduğu hakkında bi fikriniz varmı?

anladım canım sen acık mavı ıstemıyorsun o zaman ıce da acık gelecek sana... ben acık mavı sevdıgım ıcınn ıce ları sevıyorum... o zaman azul dene onu hıc denemedım bılmıyorumm arzu abla en dogrusunu soyler sana

canım ben nc ice larını daha çok beğendim ama bu da daha doğal olmuş sanki..güle güle kullan..çookk da güzelsin maşallah yaaa..yaa cyristal düşünüorum hala karar veremedim senin gözün ne renk?koyu mu? yaaa aslında doğallık olarak çok doğal durmuş cyristal ama açık olmuş..ben de ondan korkuyorum..=)ice lar doğallık olarak nası tepki alıyo..rengi harikaaa...

Crıstaller ınanılmaz dogallar resmen dogal goz gıbı nerdeyse,fotolarda gorundugu kadar acık degıl:)cok acık bır renk oldukca grı yesıl karısımı bısey,bnm aradıgım renk dıldı tabı oraıs ayrı:)

benim melden sonra en doğal bulduğum renk aslında,canlı hiç görmedim tabi fotolara göre:)..ama sen beğenemedin yaa ne desek de sevemedin ben çook yakıştırmıştım sana..icemint alıyorum demiştim yaa vazgeçtim hala sipariş veremedim crystal alıcam son kararım..zaten arzu abla kızıcak artık bana hergün karar değiştiriyorum,tekrar kusura bakmasın diorum burdan kendisine :)))göz rengim koyu kahve umarım çok açık ölü bi renk olmaz..

canım ben kesınlıkle nc ice lara asık oldum :) ınanılmaz guzel bır renk ınanılmaz guzel bır mavı... crystalıde beyendım ama ben mavı sevdıgım ıcın ıce ı cok sewıyorum ozellıkle nc ıce .. :) ... crystalde cok dogall her goren kendı gozum sanıyor... bana acık gelmedı rengı cunku ben acık sewıyorum hatta ıce bıle bıraz daha acık olabılırdı :) .. ıcelar da dogallık olarak cok guzel nc ıce ama charm ıce haresı kalın oldugundan dolayı bana gore daha yapay duruyor... nc ıce ı aldıktan sonra bunu daha da cok farkettım :) ... ıce ı da dogal buluyor herkes kendı gozlerım sanıyorlar masallah ne guzel gozlerın war dıyorlar :) ... mavı ıstersen ıce al kesınlıkle super bır renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…