Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım bence sana hepsi de gzl olmuş ama charm ice ı natural dan daha çok beğeniyorum sende nedense halbuki charm ice ı hiç sevmiyorum ben simsiyah çerçeve ve buz mavisi bir renk ama sana cidden çok yakışıyor hiç sırıtmıyor ve doğal maşşalh :)

hoşgeldin kuzummmm :) ben nasıl unuttum yahu senin topaziolarını hiç hatırlayamadım vala bayağı zaman geçti sen gelmeyi bak unutturdun :) ben de topazio düşünüyorum bu ara yazın güzel olur :) ama seninki gibi güzel durmaz bende eminim pörtler gözümde

evt o Brezilya içi fiatıymış sen otticaya bir mail gönder yada patirciayı msnden ekle avrupa için verdiği fiyatlar farklı canımmmm inanmıyorsan sorabilirsin buradada bize paylaşırsın neticeyi:))

yok artık :)

canım aslında bende bu ton renkleri sevmiyorum ama işte en doğalı da bu duruyor kahve gözde cidden sırf mecburiyetten yoksa bana kalsa alıcam cor azul masmavi gezicem :) bence gözün alışır mel gerçekten doğal duruyor özellikle de akşamları kimse lens demez :)) sen neyini beğenmedinki yeşilliğini mi?

sevgili WISH1 güle güle kullan topaziolarını ama bir tuhaf durmuş sana büyük gelmiş gibi sanki ama bence rengi çookk gzl ama duruş olarak bir tuhaflık var.. aylık lens alan ilk sensin burada sanırım rahatlık açısından nasıllar rahat bir lens mi ?

ARZU ablacım sen ne zaman koyucaksın kendi gözünde şu topazioları koy ne olurrrr :) sendeki duruşunu çok merak ediyorum (=

koyu mavi istiyorsan bence de cor grafite ya da cor azul düşün icelar açık renk gözde çok açık durur..

charm azul biraz yapay gibi duruyor sanki bence sevgili WHISKEY bence cor azul daha iyi olur doğal durur açık gözde kendi harenle birleşip ama sen bilirsin tabilki :)

Sezin hanim crystal resimlerdeki kadar acik bir renk degil... Ben de almadan once tereddut ediyordum kaldi ki benim gozler acik- orta kahve arasi bir sey... Charm icelarimdan sonra pek alisamamistim cunku ben maviciyim ama simdi icelardan daha cok kullanir oldum crystalleri. Cok dogal. Ozellikle cor tarafini begeniyorum. Charm icelarima asigim ama haresi kendini ele veriyor. Her ortamda kullanamiyorum. Ama crystallerimi rahatlikla kullanabiliyorum.

Son düzenleme:

Canim ice ve crystal hakkindaki yorumlarina aynen katiliyorum.. Demek ki nc ice alirsam ben de begenecem:) Goz renklerimizin tonlari farkli olsa da kullandigimiz ayni lensler birebir ayni tonlarda durmasa da ki fazla fark yok zevklerimiz ayni ve sen bana cok yardimci oluyorsun. Iyiki varsin cnm arkadasim

Son düzenleme:

inşallah yükleyebilmişimdir.

hanımlar bunlar da benim yeni gelen charm grafitelerim. nasıl buldunuz...
çok koyu oldular bence. 4 parmak yakından bakan bile anlamıyo gözümde lens olduğunu :)
keske biraz daha açık olsalardı.
bir dahaki sefere daha açık bir renk denicem.
çok teşekkür ederim arzu hanım yardımlarınız için...
fikirlerinizi bekliyorum..

canım benımmmm evet sana soyledım senınde nc ice alman lazım ınan hıcbır kusur bulamayacaksın guwen bana... haresı kalın rengı koyu rengı acık gıbı hıcbır kusur yok cunku charm ıce ın rengını beyendın sen onunla aynı renk ama haresı ınce bence almalısın tatlımmm... canım benım ne demek sende ıyıkı varsın

Sedacım,kusra bakma ben hala charme ice ı efsane buluyorum sendenc ice da güzel çok daha zarif bir tasarımı var nc lerin doğru sana da çok yakıştı,ama charmelar sende brownie nin de dediği gibi haresi zaten hiç sırıtmıyordu,benim hala sende favorim charme ice,hiç kaymıyordu cuk oturuyordu haresi sende,charme bende de öyle dursa diyip imreniyordum,yoksa nc ice da oturdu çok da zarif bir duruşu var itirazım yok,ama charme çok iddialı ve efsane

Canım yanlış yazmışım. beğendim yazacaktım renk olarak beğendim cok doğal duruyor ama sankı bu lensı takınca daha esmer göründüm bıde makyaj yapmazsam yüzüm cok soluk görünüyor yinede ilk gunlere nazaran alıştım lense. rengıde koyulaştı akşam yenı halinin fotolarını atarım canım

özlemcim valla solotica yöneticilerinin yerinde olsam seni lens modeli olarak alırdım..ne taksan yakışıyor be kardeşim..maşallah..esmeralda aldırıcaksın bana durduk yerde

ne güzel sözler bunlar çok ama çook teşekkür ederim canım...lensler güzel sanırım ondan..bence sende denemelisin kesinlikle esmeralda

[sevgili WISH1 güle güle kullan topaziolarını ama bir tuhaf durmuş sana büyük gelmiş gibi sanki ama bence rengi çookk gzl ama duruş olarak bir tuhaflık var.. aylık lens alan ilk sensin burada sanırım rahatlık açısından nasıllar rahat bir lens mi ?

aylık lensler rahat cnm. o açıdan bir problem yaşamadım. benim gözde bi garip durdu. gözlerim daha büyük durdu. rengi tuttursam belki daha iyi durabilirmiydi bilmiyorum. benim göz yapımda küçük değildir normalde. bende anlamadım

Bence yakışmış,çok da doğal durmuş. Gözünüze siyah yerine gümüş-gri tonlarda makyaj yapmanız bence lens renginizi daha belirleyecektir.

gercekten mııııı ne bılııım cnm yaa ben nc yı daha cok sewdım sankı :))... guneste falan haresı bellı oluyordu dıye nc daha guzel geldı bana :) ... neyse zaten ıkısıde war bende bır onu bır onu takarım :)) saolun kızlar goruslernız ıcınnn sızı sewıyorum

sizin yorumlarınızı ve kullanan arkadaşların yorumlarını dikkate alarak soloticanın guartzo rengini sipariş verdim dün itibari ile elime gelmiş bulunmakta fakat tam bir fiyasko arkadaşlar gözümde kayma yapıyor kullana arkadaşlar da böyle sorunlar oldumu acaba çok üzgünüm ya nasıl bi hevesle aldım...ama sanırım kullanamayacağım...

nc serisi genelde butun arkadaşlarda kayma yapıyor charmeın haresi kalın ben kendi adıma o yüzden cor serisini tercıh edıorum ve memnunum sanada tavsiye ederim.quartzoya en yakın cor mel önerırım süper bence...:103:

Paranalentes'ten crystal siparişi verdim ayın 20'sinde..Kargoyu nereden takip edebilirim arkadaşlar? Bir de taşınmak üzereyim lensleri nasıl teslim alabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

cnm tersini takmış olabilirsin birde ters düz yap dene
ayrıca bir süree ilk geldinde kayma oluyor ama gözünün bombesine uyum sağlayıp kayma yapmamaya başlıyorr biraz kullan gün içinde evde filann takk...
birkaçgün böyle dene derimm hemen canını sıkmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…