- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.641
canımmmmm tesekkur ederımmmmm guzel sozlerın ıcınbende ıce ları daha cok beyenıyorum... crystalınde rengı gusel ama bana ıce daha guzel gıdıyorrr bencede .. cok hafıf kayması var evet zamanla oturur ınsallah :) zaten o kdr cok lens oldu kı hangısı takacagmı bılemıyorum :))... tekrardan tesekkur ederım brownimmm :76:
canım bence sana hepsi de gzl olmuş ama charm ice ı natural dan daha çok beğeniyorum sende nedense halbuki charm ice ı hiç sevmiyorum ben simsiyah çerçeve ve buz mavisi bir renk ama sana cidden çok yakışıyor hiç sırıtmıyor ve doğal maşşalh :)
Tatlımmm, giremedim foruma, yoğunluktan ötürü (= Geldim ama şimdi (= Topazio benim ilk soloticam birtanem. Çok da severek kullandım aslında.. Crystal kadar doğal değil ama rengi çook güzel (= Bir tane daha almayı düşünüyorum.
hoşgeldin kuzummmm :) ben nasıl unuttum yahu senin topaziolarını hiç hatırlayamadım vala bayağı zaman geçti sen gelmeyi bak unutturdun :) ben de topazio düşünüyorum bu ara yazın güzel olur :) ama seninki gibi güzel durmaz bende eminim
evt o Brezilya içi fiatıymış sen otticaya bir mail gönder yada patirciayı msnden ekle avrupa için verdiği fiyatlar farklı canımmmm inanmıyorsan sorabilirsin buradada bize paylaşırsın neticeyi:))
yok artık :)
tesekkür ederim brownim benim :). hala alışamadım ama iş yerınde kızlar beni motive edıyorlar cok guzel cıkarma dıyorlar onlar sayesınde alışacam bu gidişle. renk olarak doğallık olarak cok beğenmedim. tam ıstediğim gıbı ama ben kendime yakıştıramıyorum nedense. gözüm alışır belkı bakalım :)
gözlerimde evet cekık ve küçük. vetman bu yuzden hıdrocarm meli önerdı ama harelı lensler hoşuma gıtmediği için cor mel aldım.
canım aslında bende bu ton renkleri sevmiyorum ama işte en doğalı da bu duruyor kahve gözde cidden sırf mecburiyetten yoksa bana kalsa alıcam cor azul masmavi gezicem :) bence gözün alışır mel gerçekten doğal duruyor özellikle de akşamları kimse lens demez :)) sen neyini beğenmedinki yeşilliğini mi?
Eki Görüntüle 217143 oldu galiba. bunlar benim aylık naturel topaziolar. çok açık durdular bende hiç böyle duracağını düşünmemiştim. saçlarım sarı cam göbeği gibi mavisi oldu. daha koyu beklemiştim aslında...
sevgili WISH1 güle güle kullan topaziolarını ama bir tuhaf durmuş sana büyük gelmiş gibi sanki ama bence rengi çookk gzl ama duruş olarak bir tuhaflık var.. aylık lens alan ilk sensin burada sanırım rahatlık açısından nasıllar rahat bir lens mi ?
wishcim topaziolar sende çok güzel durmuş o ayrı ama hakiaten seninde dediğin gibi daha önce benim yüklediklerimle alakası yok belki fotoğrafdan ışıkdan senin çekimlerin flashlı olabilir en önemlisi senin göz renginin açık olmasından kaynaklanıyor bence renk belirgin ama alışamassan çaresine bakarız:)
ARZU ablacım sen ne zaman koyucaksın kendi gözünde şu topazioları koy ne olurrrr :) sendeki duruşunu çok merak ediyorum (=
sağol vetmancığım. zaten dün aldım sadece bu gün taktım. moralim bozuldu. lensler çok güzel kalite ve kapatma olarak.zemin hiç belli olmuyor. ama renk bende hiç sevimli durmadı. çok yapay durdu. bana koyu mavi lazım.offff offff
koyu mavi istiyorsan bence de cor grafite ya da cor azul düşün icelar açık renk gözde çok açık durur..
cnm iceta açık durur sende,sedosha çok yakışıyor kendisi esmer güzeli maşallah,ama seninde kaşın gözün saçın tenin benim gibi açık sanırım,grafite denedim çok dumanlı durdu rengini sevmedim.bende charm azul düşünüyorum,hem yazlık bi beldede bi adamla karşılaştım geçenlerde aa dedim azul takmış aynı fosforlu renk,böyle doğal göz olmaz dedim içimden.ama kendi rengiymiş
charm azul biraz yapay gibi duruyor sanki bence sevgili WHISKEY bence cor azul daha iyi olur doğal durur açık gözde kendi harenle birleşip ama sen bilirsin tabilki :)