Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedoshdan özendimm bir charm ıce açtım bügün en son 2 sene önce açmıştım şimdi yeni seriden oldukça renk farklı daha açılmış gözümğ daha çok açtı eski seriye göre :)

aynaya baktıgınızda ışıl ışıl buz mavisi bir göz görüyorsunuz:)

siera msj için teşekkürler .özelden msj hakkım yok o yüzden burdan atıyorum inş okursun.şu an için ilgilenmiyorum lenslerle.maddi açıdan uygunda değilim ayrıca.çok teşekkürlerrr.

kardesimin gözunde takamadıgım nc mellerimtam istedigim renkti rainbowların çapı küçükmüş kızlar doğrumu,dustan cıkınca cektiğim için gözleri kızardı,ama rengi onda aynı beren saat gibi durdu,buna yakın rainbowda yakabilirmiyim bu rengi

Eklentiler

• $DSC01778.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC01773.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.ben bi sitede soloticayı 85 dolara bulmam üzerine almaya karar verdim ama iki renk arasında kararsızım.natural colors mel ve esmeralda... gözüm açık kahve.melin güzel ve doğal duracağından hiç şüphem yok ama esmeralda opak olduğu için nasıl durur bilemicem.özellikle pupilden gözümün kahverengisi görününce baya yapay oluyo ama meldeböyle bi sorun yok zaten yarı opak olduğu için gözünüzün içindeki kahverengiyle de uyum sağlıyor bildiğim kadarıyla.görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.gerçekten çooookk kararsızım.melin doğallığına esmeraldanın da rengine hastayım :2:

meller harika,yukarda fotosu var bende yeni aldım ama takamıyorum çapı uymuyor gözüme((

rainbow giaollo kullandım.rengi gerçekten çok güzel kendiniz bile anlayamıyorsunuz lens olduğunu.pupil boşluğu çok genişti ama gözüm açık kahve olduğundan baya kaynaşmıştı gözün açık kahveyse hiç düşünmeden al derim çünkü bence rengi çok güzel

pupil boşluğu çokmu ozaman belli olur lens olduğu

evet pupil boşluğu geniş baya.ama böyle tırtıklımış gibi pupili yani kahverengiyle karışıyo göz tabanın da biraz açıksa muhteşem duruyo

bence soloticalarda çap sorunu var standart olmuyo çaplar,yada fabrikasyon bişey bilemiyorum,eski seri cristal bende hiç kaymazdı geçen arkadaşımın yeni seri cristallerini kullandım acayip kayma oldu,topazio,quartzo felaket kaydı mesela,grafite kaymadı,şimdi güvenipte charm serisi alamıyorum çünkü kayma konfor açısından çok riskli,bulanık görüyorum görüş kalitemi etkiliyo

kardesime tam oldu bende durmuyor,önceden dikkat etmedim bilsem rainbow alırdım

arkadaşlar siz lensleri takmadığınızda , lenslerin içinde olduğu kaptaki suyu ne sıklıkla değiştiriyorsunuz? Aydınlatır mısınz beni?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…