Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar bende arzu abladan quartzo aldım az önce ama burdan sizede söylüyorum geldiğinde bir kere takıcam oldu oldu olmadı hiç elimde bekletip vakti geçsin istemiyorum uzatmadan vaktinide kendimide üzmeden isteyen bir arkadaşa satabilirim haberiniz olsun arkadaşlar . arzu abla yarın verirse kargoya çarşamba elimde olur hemen o gün dener haberdar ederim sizleri çok merak ediorum çünkü lenslerle bulanık görüyrum bide bu markayı denemek istedim :18:

10 gün önce arzu hanımdan aldığım cor mellerim . Arzu Hanıma buradan teşekkürler:)
Ayrıca rengi bir harika ama kayıolar hem de bir tanesi acip kayıyor, yine de çok güzel rengi.
Ben şahsen günde 10 saat bilgisayar karşısında çalışan biri olduğum için , her saniye ya da her gün takmam mümkün değil çünkü maksimum 2 saat sonra bulanıklık başlıyor . Ama kozmetik açıdan mennun kaldım.
Rengi giderek koyulaştı ama açık yeşil olması bayağı hoşuma gidiyor.
Ama herkesin dediği gibi keşke daha küçük çaplıları üretilse , eminim kaymalar daha az yaşanır.
Resimler flashsız , gün ışığında çekildi. Umarım resimler yardımcı olur:78:

canım hayırlı uğurlu olsun lenslerin. bende cor mel aldım. ama takamıyorum suan. herkes beğendi kaymada olmuyor ama ben alışamadım. kendi gözüm daha çok yakışıyor bana dün takdığımda babam çıkar hiç yakışmamış dedi. İlk defa beğenmeyen biri çıktı. moralim bozuldu tabi benimde. zorla alışmıştım lenslerime şimdi takamıyorum lenslerimi takmak içimden gelmiyor. birde şu sorun var. bu lensi takdığım zaman makyaj yapmazsam cok soluk duruyorum. koyu bır göz makyajı yapmam gerekıyor her seferınde
neyse canım sana çok yakışmış ama güle güle kullan inş.

bu arada son cor mel alanlar daha doğrusu lens alanların çoğunda kayma sorunu var neden acaba

canım ben vetman adlı üyeden aldım memnunum, kayma sorunu var evet bana bende bu daha dogallık yarattı yakından bakılmadıgı surece diye düşünüyorum

cor mel canım

Son düzenleme:
canım ben vetman adlı üyeden aldım memnunum, kayma sorunu var evet bana bende bu daha dogallık yarattı yakından bakılmadıgı surece diye düşünüyorum

cor mel canım

cnmm son kullanma tarihini sormuştumm şişe üzerinde yazıyordurr lote tarihi oluyor snaırımm
evet çok doğall bende beğendimm...

tam opaklara göre daha yumuşak geçşşleri göz rengine daha uyumlu.

02.2016 quartzo aldım..bende de var kayma sorunu..yeni soloticaları üretirken pek özenmemişler galiba..zekeriya beyaz gibi hissediyorum kendimi aynaya bakınca umarım zamanla oturur..lensler geziniyo gözümün içinde..

Son düzenleme:
Ya bende quartzo almak istiyorum ama kayma problemi canımı sıktı açıkcası, ilk defa kullanacağım bu markıyı kayma olursa hayatta kullanamam sinir olurum napacağım şimdi Vetman acaba quartzonun aylık olanı varmı ? En azından onu denerim...

Ben de solotica kullanıyorum ama hiç kayma yapmadı. Bence sizler uygun bir yerde göz çapınızı ölçtürün ve lens alacağınız zaman o şekilde sipariş verin.

renk boyle güzel bir renk ama kayıyor iştekullanamıyorum lensleri ,bu konudan muzdarip tek kişi ben değilmişim.......

Eklentiler

• $DSC01773.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $DSC01778.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
canımcım verdim lenslerini yarın alırsın eminim çok seveceksin:)

çok yakışmışlar canım hakikaten
Merhaba Vetman, çok yakışmış inanılmaz güzel olmuşlar.

sanki biraz rengini mi açmışlar bu son seri iceların ne dersin, eski resimlerde daha koyuydu sanki...

ÇOK teşekkür ederim canım benim evt eskisine oranla biraz daha açılmış ıcelar ve buda çok güzel ve doğal durmasına neden oluyor ıceların:)

canım herkezde kayma yapcak diye bir kaide yok bende ve birçok kişide kaymıyor ama arada büyük gelenlerde oluyor emin olmak istiyoran göz çapını bir ölçtür sana yardımcı olurum o zaman quartzonun aylıgı yok tatlım:)
renk boyle güzel bir renk ama kayıyor iştekullanamıyorum lensleri ,bu konudan muzdarip tek kişi ben değilmişim.......

sugabe canım sen bu lensleri sıfırmı aldın çok kötü gözlerin kızarmış tabiki kullanamazzsın kayma bu kadar gözü kızartmaz kızartamaz batmamı var acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…