- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.681
10 gün önce arzu hanımdan aldığım cor mellerim . Arzu Hanıma buradan teşekkürler:)
Ayrıca rengi bir harika ama kayıolar hem de bir tanesi acip kayıyor, yine de çok güzel rengi.
Ben şahsen günde 10 saat bilgisayar karşısında çalışan biri olduğum için , her saniye ya da her gün takmam mümkün değil çünkü maksimum 2 saat sonra bulanıklık başlıyor . Ama kozmetik açıdan mennun kaldım.
Rengi giderek koyulaştı ama açık yeşil olması bayağı hoşuma gidiyor.
Ama herkesin dediği gibi keşke daha küçük çaplıları üretilse , eminim kaymalar daha az yaşanır.
Resimler flashsız , gün ışığında çekildi. Umarım resimler yardımcı olur:78:
Eki Görüntüle 219307 Eki Görüntüle 219308 Eki Görüntüle 219309 Eki Görüntüle 219310 Eki Görüntüle 219311 Eki Görüntüle 219312 Eki Görüntüle 219313
bu arada son cor mel alanlar daha doğrusu lens alanların çoğunda kayma sorunu var neden acaba
canım ben vetman adlı üyeden aldım memnunum, kayma sorunu var evet bana bende bu daha dogallık yarattı yakından bakılmadıgı surece diye düşünüyorum
cor mel canım
Eki Görüntüle 218081 flashsız çekim
2016 son kullanım tarihi
seriside C0 ile baslayıp 10311 ile bitiyor
02.2016 quartzo aldım..bende de var kayma sorunu..yeni soloticaları üretirken pek özenmemişler galiba..zekeriya beyaz gibi hissediyorum kendimi aynaya bakıncaumarım zamanla oturur..lensler geziniyo gözümün içinde..
renk boyle güzel bir renk ama kayıyor iştekardesimin gözunde takamadıgım nc mellerimtam istedigim renkti rainbowların çapı küçükmüş kızlar doğrumu,dustan cıkınca cektiğim için gözleri kızardı,ama rengi onda aynı beren saat gibi durdu,buna yakın rainbowda yakabilirmiyim bu rengi
cok guzel durmus gule gule kullankızlar bende arzu hanımda mellerimi aldım size fikir amaclı resimlerimi ekledim sanırım öap sorunu bendede var
Eki Görüntüle 219459 Eki Görüntüle 219460 Eki Görüntüle 219461
canımcım verdim lenslerini yarın alırsın eminim çok seveceksin:)arkadaşlar bende arzu abladan quartzo aldım az önce ama burdan sizede söylüyorum geldiğinde bir kere takıcam oldu oldu olmadı hiç elimde bekletip vakti geçsin istemiyorum uzatmadan vaktinide kendimide üzmeden isteyen bir arkadaşa satabilirim haberiniz olsun arkadaşlar . arzu abla yarın verirse kargoya çarşamba elimde olur hemen o gün dener haberdar ederim sizleri çok merak ediorum çünkü lenslerle bulanık görüyrum bide bu markayı denemek istedim :18:
10 gün önce arzu hanımdan aldığım cor mellerim . Arzu Hanıma buradan teşekkürler:)
Ayrıca rengi bir harika ama kayıolar hem de bir tanesi acip kayıyor, yine de çok güzel rengi.
Ben şahsen günde 10 saat bilgisayar karşısında çalışan biri olduğum için , her saniye ya da her gün takmam mümkün değil çünkü maksimum 2 saat sonra bulanıklık başlıyor . Ama kozmetik açıdan mennun kaldım.
Rengi giderek koyulaştı ama açık yeşil olması bayağı hoşuma gidiyor.
Ama herkesin dediği gibi keşke daha küçük çaplıları üretilse , eminim kaymalar daha az yaşanır.
Resimler flashsız , gün ışığında çekildi. Umarım resimler yardımcı olur:78:
Eki Görüntüle 219307 Eki Görüntüle 219308 Eki Görüntüle 219309 Eki Görüntüle 219310 Eki Görüntüle 219311 Eki Görüntüle 219312 Eki Görüntüle 219313
Merhaba Vetman, çok yakışmış inanılmaz güzel olmuşlar.
sanki biraz rengini mi açmışlar bu son seri iceların ne dersin, eski resimlerde daha koyuydu sanki...
canım herkezde kayma yapcak diye bir kaide yok bende ve birçok kişide kaymıyor ama arada büyük gelenlerde oluyor emin olmak istiyoran göz çapını bir ölçtür sana yardımcı olurum o zaman quartzonun aylıgı yok tatlım:)Ya bende quartzo almak istiyorum ama kayma problemi canımı sıktı açıkcası, ilk defa kullanacağım bu markıyı kayma olursa hayatta kullanamam sinir olurumnapacağım şimdi Vetman acaba quartzonun aylık olanı varmı ? En azından onu denerim...
renk boyle güzel bir renk ama kayıyor iştekullanamıyorum lensleri ,bu konudan muzdarip tek kişi ben değilmişim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?