- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.701
kayma nasıl oluyor yaa bende kaymış mı kızlar ya hiç anlamıyorum
canımcım verdim lenslerini yarın alırsın eminim çok seveceksin:)
çok yakışmışlar canım hakikaten
ÇOK teşekkür ederim canım benim evt eskisine oranla biraz daha açılmış ıcelar ve buda çok güzel ve doğal durmasına neden oluyor ıceların:)
canım herkezde kayma yapcak diye bir kaide yok bende ve birçok kişide kaymıyor ama arada büyük gelenlerde oluyor emin olmak istiyoran göz çapını bir ölçtür sana yardımcı olurum o zaman quartzonun aylıgı yok tatlım:)
sugabe canım sen bu lensleri sıfırmı aldın çok kötü gözlerin kızarmış tabiki kullanamazzsın kayma bu kadar gözü kızartmaz kızartamaz batmamı var acaba?
uzun zamandır girmiyordum bu topiğe yeni lens alanlar güle güle kullansın lensleriniben cristallerimi gözümden çıkaramıyorum harikalar..=) beni tanımayanlar kendi gözüm zannediyorlar kızlar yalnız benim bi sorunum var denize,havuza girerken lenslerinizi çıkarıyormusunuz?ben daha hiç girmedim lenslerle cesaret edemiyorum girenler varsa nelere dikkat ediyorlar bana yardımcı olurmusunuz:18:
girebilirsin tatlım yalnız suyun içinde, altında gözlerini açma kesinlikle... birde gözlerne su gitmesin yakar sonra tuzlu su falan ...
canım normalde bazen gözümde lens olduğunu unutup yıkadığımda kayıyo çıkar gibi oluyor ondan korkuyorum suyun içindede aynı şey olurmu diye:26:lenslerimden olmıym allah korusun:18:
ewet canım olur ben bır kere denızde gozume su kacınca yaktı gozum hafıf ovayım dedım lens dustu denızın ıcıne kayboldu... hıc rıske atma derım ben... gozlerın bozuk deılse denızde takma bence ama ıllede takacaksın dedııım gıbı gozune su kacırma suyun ıcınde acma... gider walla lensler :))
uzun zamandır girmiyordum bu topiğe yeni lens alanlar güle güle kullansın lensleriniben cristallerimi gözümden çıkaramıyorum harikalar..=) beni tanımayanlar kendi gözüm zannediyorlar kızlar yalnız benim bi sorunum var denize,havuza girerken lenslerinizi çıkarıyormusunuz?ben daha hiç girmedim lenslerle cesaret edemiyorum girenler varsa nelere dikkat ediyorlar bana yardımcı olurmusunuz:18:
albüme eklerim canım bakarsın ordanjennifer canim crystal resimlerini paylasir misin bizimle? :)
lenselere zarar veriesin hiçç deneme derm gözlerinin mikrop kapmasıda cabası..özel losyonlarla koruduğun lenslerden olursun..bu yüzdenn göz sağlığındna olan çok kişi var yatarken , banyo yaparken denize havuza girerken uygun koşullarda kullanılmadığında ilerde gözle ilgili problmeler oluyor cnmm..
google da hang durumlarla karşılaşa bileceğini araştıra bilirsn...
kaldıki ben hafif rüzgarda bile bugün lens olmadan toz kaçtı gözümü iki saat açamadımm.....lenslerler olsam nolurdu bilemiyorumm..
lenslerle olan faaliyetlere dikkat etmek gerek ...
Jennifer cnm bircok lensini denizde ve havuzda kaybetmis biri olarak ben lenslerimi cikariorm yuzmek icin. Kaybetmenin disinda aslinda bir de zararli die de dusunuyorum ama gozlerimde lens oldugunu unutup hoppala suya dalarak kaybettim hep lenslerimi. Dalip cikinca etrafi dooru duzgun goremedigim anda anlayip uzulmuslugum coktur. Bir kere yeni aldigim yillik sophistic lensleri bu sekilde 2. gununde kaybetmistimHem saglik acisindan hem de kaybetme acisindan ben takmiorm denizde. Biraz kor kor takiliorm Ama tabi suda gozlerini hic acmayanlardansan bilemiorm su kacmadigi surece sorun olmayabilir belki.
bu arada yakın zamanda cor mel alan var mı renkler nasıl açılma koyulma varmı?
canım ben aldım 10 gün oldu alalı. ilk taktığıma göre rengi koyulaştı ama ben opti free solusyonda bekletıyorum. bu solüsyonu rengi koyulaşsın diye aldım. cidden koyulaştı. ilk taktığımda sarımsıydı birazcık şimdi o sarılık kalmadı
canım kendi göz rengin ne renk ve rica etsem resim eklermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?