Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kardesımın gozunde denedım canm lenslerı,dustan yenı cıkmıstı zaten kanlıydı gozlerı:))ben oyle bır sorun yasamıyorum gozlerım batmıyor kızarmıyor vs ama gozumde kayıyor işte

bide benim gözümü çok ağrıttı neden acaba :S ve burdaki fotolardaki gibi olmadı benim gözümde öcü gibi oldu pörtlek duruyo ve çok belli oluyo lens olduğu

Son düzenleme:
işte gözümde donuk donuk oldu yine her lenste başıma geldiği gibi yapışıyo sanırım bide gözüme sanırım bilemedim işte elegance lenslerimle daha rahattım yani :S en azından onlar 35 milyondu deneyemeden almak ne kadar kötü bi durummuş ya keşke daha yeşilli daha doğal duran bu kadar opak olmayan bişi alsaydım fotolardaki kızlarda ortaları böle görünmüyo hiç mesela şunlarda

ben böyle duracak sanmıştımmmm çok farklı olduu

uzun zamandır girmiyordum bu topiğe yeni lens alanlar güle güle kullansın lenslerini ben cristallerimi gözümden çıkaramıyorum harikalar..=) beni tanımayanlar kendi gözüm zannediyorlar kızlar yalnız benim bi sorunum var denize,havuza girerken lenslerinizi çıkarıyormusunuz?ben daha hiç girmedim lenslerle cesaret edemiyorum girenler varsa nelere dikkat ediyorlar bana yardımcı olurmusunuz:18:

girebilirsin tatlım yalnız suyun içinde, altında gözlerini açma kesinlikle... birde gözlerne su gitmesin yakar sonra tuzlu su falan ...

girebilirsin tatlım yalnız suyun içinde, altında gözlerini açma kesinlikle... birde gözlerne su gitmesin yakar sonra tuzlu su falan ...

canım normalde bazen gözümde lens olduğunu unutup yıkadığımda kayıyo çıkar gibi oluyor ondan korkuyorum suyun içindede aynı şey olurmu diye:26:lenslerimden olmıym allah korusun:18:

canım normalde bazen gözümde lens olduğunu unutup yıkadığımda kayıyo çıkar gibi oluyor ondan korkuyorum suyun içindede aynı şey olurmu diye:26:lenslerimden olmıym allah korusun:18:

ewet canım olur ben bır kere denızde gozume su kacınca yaktı gozum hafıf ovayım dedım lens dustu denızın ıcıne kayboldu... hıc rıske atma derım ben... gozlerın bozuk deılse denızde takma bence ama ıllede takacaksın dedııım gıbı gozune su kacırma suyun ıcınde acma... gider walla lensler :))

aa kötü olmuş canım geçmiş olsun diyim=)canım malesef numaralı kullandığım için göremiyorum kör kör dolaşıyorum etrafta ondan soruyorum ya zatenben bi deniyim bakalım umarım lenslerimden olmam:18:

lenselere zarar veriesin hiçç deneme derm gözlerinin mikrop kapmasıda cabası..özel losyonlarla koruduğun lenslerden olursun..bu yüzdenn göz sağlığındna olan çok kişi var yatarken , banyo yaparken denize havuza girerken uygun koşullarda kullanılmadığında ilerde gözle ilgili problmeler oluyor cnmm..

google da hang durumlarla karşılaşa bileceğini araştıra bilirsn...

kaldıki ben hafif rüzgarda bile bugün lens olmadan toz kaçtı gözümü iki saat açamadımm.....lenslerler olsam nolurdu bilemiyorumm..
lenslerle olan faaliyetlere dikkat etmek gerek ...

Jennifer cnm bircok lensini denizde ve havuzda kaybetmis biri olarak ben lenslerimi cikariorm yuzmek icin. Kaybetmenin disinda aslinda bir de zararli die de dusunuyorum ama gozlerimde lens oldugunu unutup hoppala suya dalarak kaybettim hep lenslerimi. Dalip cikinca etrafi dooru duzgun goremedigim anda anlayip uzulmuslugum coktur. Bir kere yeni aldigim yillik sophistic lensleri bu sekilde 2. gununde kaybetmistim Hem saglik acisindan hem de kaybetme acisindan ben takmiorm denizde. Biraz kor kor takiliorm Ama tabi suda gozlerini hic acmayanlardansan bilemiorm su kacmadigi surece sorun olmayabilir belki.

jennifer canim crystal resimlerini paylasir misin bizimle? :)
albüme eklerim canım bakarsın ordan

tavsiyelerinizi dikkate alıcam kızlar saolun cevaplarınız için

bu arada yakın zamanda cor mel alan var mı renkler nasıl açılma koyulma varmı?

canım ben aldım 10 gün oldu alalı. ilk taktığıma göre rengi koyulaştı ama ben opti free solusyonda bekletıyorum. bu solüsyonu rengi koyulaşsın diye aldım. cidden koyulaştı. ilk taktığımda sarımsıydı birazcık şimdi o sarılık kalmadı

canım kendi göz rengin ne renk ve rica etsem resim eklermisin?

Kızlar ben bir kere lenslerimi ters takmışım, acayip kayıyordu, biraz da batma gibi rahatsızlık oluyordu.
Belki bazılarınızın bu tip sorunlarla karşılaşması ters takmasındandır. Çünkü ssoloticalarda kayma olayına çok düşük ihtimal veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…