- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.721
albüme eklerim canım bakarsın ordan
tavsiyelerinizi dikkate alıcam kızlar saolun cevaplarınız için
bu arada yakın zamanda cor mel alan var mı renkler nasıl açılma koyulma varmı?
Merhaba ben albümünü göremiyorum canım.
hatta bazı arkadaşların da göremiyorum albümlerini,
ne yapmam lazım bir fikrin var mı?
ilk lens şişesinden çıkardığım anda mellerim beyazdı , o kadar ki lens kutusunda bulamıyordumm
şu an ise açık sarı .
yani 1 ay bile olmadı ama biraz koyuldu ve bu halinde kalıcak sanırım
littocum sana özelden mail gönderdim ama mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com bana mail gönderirsen hemen cevaplayabilirim.
cor meller açıldı jennifercim.
kızlar benden k k kartı alan arkadaşlar kartların üzerindeki seri numaralarını site yönetimine bildirirseniz pro üte olabilirsiiz ben bildirrdim ancak olmadı sanırım site editörüne bildirirseniz çok sevinrim:)
charmlar aynı berycim ama senin istediğin seriden geldi elimde var ayırdım :)cor meller açılmış bu güzel bir haberrr vetmancımmm charmelar ne durumda
ben size hıdrocor mel önericem o zaman herkezde kayma olucak dye bir durum yok canım standartsa göz çapınız soloticalarda size olur:)Merhaba,ben de yaklaşık bir haftadır soloticaları takipteyim,siparişimi de vereceğim vetmana ama çaplar büyük gelir de lenslerde kayma olur diye endişeliyim,o yüzden karar vermedim.Daha önce b&l green,freshlook green ve elegance 3 tone green kullandım.Solotica olmazsa rainbow gialloyu da düşünürüm ama onun da pupil boşluğu fazlaymış,ayrıca deneme şansım olmadığı için istediğim ton olmayabilir diye çekiniyorum.Siyah saçlı ve beyaz tenliyim,gözlerimse ortalı koyulu kahve tonları.Benim için lensin doğal görünmesi çok önemli.Ela ve sarı gibi durmayan,çok da koyu olmayan,rengini tam belli eden ama aşırı patlamayan bir yeşil istiyorum.Ben natural color mel,hidrocor mel ve hidrocor verde green arasında kaldım.Değerli fikirleriniz çooook beni mutlu eder.
sevgili Vetman...malesef ben de size özel msj yollayamayanlardanım....ben hidrocor mellerin son,açılmış halini çok merak ettim....fotoğraflar var mı acaba görebileceğim...? en kısa zamanda bi çift edinmek istiyorum:)))
Bir de luthien diye arkadaşın cor melleri vardı geçmiş sayfalarda.. aynı seri varsa elinizde sevinirim...
arkadaş olarak eklersen görebilirsin canım ama ben daha henüz cristal fotolarını çekemedim=(en yakın zamanda koyucam ama cristal fotoları
teşekkür ederim, bekliyorum sabırsızlıkla...
foto yuklemek ıstedım ama beceremdım ne yazıkkı .bu pupılı dar olan n.c serısınden en dogal olarak QUARTZO gıbı gorunuyor ,ama tam ne renk onu cozemedım adrılınanın goz rengıymıs sanırım .bazı fotolarda yesılımsı bazı fotolarda mavı duruyo tam ne renk oluyor Quartzo
benım albumumde quartzo, topazıo, crystal, nc ıce, charm ıce, we cor ıce war yardımcı olacaksa bakabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?