Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar merhaba, sık takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve cor mel kullanan arkadaşlara bir şeyler danışmak istiyorum Siyah saçlı, bronz tenli tam çok esmer olmayan şekilde ve koyu kahve göze sahip olan biriyim, ice çok sırıtır diye düşünüyorum şuan kullandığım b&l lenste charm serisinin mel rengine denk geliyor ama hareli ve pupil boşluğu oldukça iri. Gözlerim hafif çekik ve ben cor mel'in çok yakışacağı düşüncesindeyim, çünkü charm mele benzer bir renk kullanıyorum ve bana koyu geliyor charm mel, çevremdeki insanlar sürekli marka sorup renk soruşturuyorlar, gözlerim küçük olduğu için b&l bile farkettirmiyo bombe ve doğal durmayışını düşünün :) ama soloticalara başlamaya karar verdim iyi bir seçim olsun düşüncesindeyim. Sizlerinde düşüncelerini ve kullananların yorumlarını bekliyorum :)

bu arada yakın zamanda cor mel alan var mı renkler nasıl açılma koyulma varmı?

ilk lens şişesinden çıkardığım anda mellerim beyazdı , o kadar ki lens kutusunda bulamıyordumm
şu an ise açık sarı .
yani 1 ay bile olmadı ama biraz koyuldu ve bu halinde kalıcak sanırım

bettybluee hidrocor mel lenslerimin lotlarını sormuşsun , özelden mesaj atamıyorum.
lot numarası C02140211
02/2016 a son kullanma tarihi var.

merhabalar ben yeni üyeyim lens siparişi vermek istiorum vetman10 kullanıcısından fakat kendisine özel msj gönderememekteyim.vetman 10 bana msn adresini verse ya da kendisiyle nasıl iletişime geçebilirim lütfen yardım edinnnn=(

Merhaba ben albümünü göremiyorum canım.
hatta bazı arkadaşların da göremiyorum albümlerini,
ne yapmam lazım bir fikrin var mı?

arkadaş olarak eklersen görebilirsin canım ama ben daha henüz cristal fotolarını çekemedim=(en yakın zamanda koyucam ama cristal fotoları
ilk lens şişesinden çıkardığım anda mellerim beyazdı , o kadar ki lens kutusunda bulamıyordumm
şu an ise açık sarı .
yani 1 ay bile olmadı ama biraz koyuldu ve bu halinde kalıcak sanırım

cor meller açlıldımı:26:

littocum sana özelden mail gönderdim ama mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com bana mail gönderirsen hemen cevaplayabilirim.
cor meller açıldı jennifercim.
kızlar benden k k kartı alan arkadaşlar kartların üzerindeki seri numaralarını site yönetimine bildirirseniz pro üte olabilirsiiz ben bildirrdim ancak olmadı sanırım site editörüne bildirirseniz çok sevinrim:)

Merhaba,ben de yaklaşık bir haftadır soloticaları takipteyim,siparişimi de vereceğim vetmana ama çaplar büyük gelir de lenslerde kayma olur diye endişeliyim,o yüzden karar vermedim.Daha önce b&l green,freshlook green ve elegance 3 tone green kullandım.Solotica olmazsa rainbow gialloyu da düşünürüm ama onun da pupil boşluğu fazlaymış,ayrıca deneme şansım olmadığı için istediğim ton olmayabilir diye çekiniyorum.Siyah saçlı ve beyaz tenliyim,gözlerimse ortalı koyulu kahve tonları.Benim için lensin doğal görünmesi çok önemli.Ela ve sarı gibi durmayan,çok da koyu olmayan,rengini tam belli eden ama aşırı patlamayan bir yeşil istiyorum.Ben natural color mel,hidrocor mel ve hidrocor verde green arasında kaldım.Değerli fikirleriniz çooook beni mutlu eder.

sevgili Vetman...malesef ben de size özel msj yollayamayanlardanım....ben hidrocor mellerin son,açılmış halini çok merak ettim....fotoğraflar var mı acaba görebileceğim...? en kısa zamanda bi çift edinmek istiyorum:)))
Bir de luthien diye arkadaşın cor melleri vardı geçmiş sayfalarda.. aynı seri varsa elinizde sevinirim...

Son düzenleme:
cor meller açılmış bu güzel bir haberrr vetmancımmm charmelar ne durumda
charmlar aynı berycim ama senin istediğin seriden geldi elimde var ayırdım :)

ben size hıdrocor mel önericem o zaman herkezde kayma olucak dye bir durum yok canım standartsa göz çapınız soloticalarda size olur:)

merhaba belinda hıdrocor mellein son halleri bu linkdeki başlığımda mevcut.
http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/437818-soloticanin-efsane-rengi-mel-rengi-2.html

luthienin lensleri çok begenildi herkez onun serisinden istiyor ve elimde mevcut aynı lote numarasından ve k k dan 6-7 kişi daha aynısını istedi benden ve aldılar memnun kalmayanı görmedim :)

Arzucum merhaba!

Charm icelarimla ilk gunden beri boyle sorunlar yasiyorum: Ilk taktigimda gozlerimde hafif yanma kizarma ve sulanma oluyor bes dakka sonra geciyor. 3-4 saat sonra da gozlerimi rahatsiz etmeye basliyor yani artik cikar beni diyor :) Inatla cikarmiyorum, dayanabildigim kadar kaliyor, ortalama 8 saat falan. Ama crystallerde boyle sorunlar yasamadim. Gozlerimde lens yokmus gibi hic hissetmiyorum. Yani bazen 15-16 saat kaliyor hatta birkac kez bir iki saat uyudum onlarla. Surekli crystali kullaniyorum zaten. Alistim rengine:) Gercekten lenslere zaman tanimak gerekiyormus. Rengi cok guzel oldu. Herkes kendi gozlerin gibi diyor. Bir de hafif bronzlastim daha guzel duruyor.

Gecenlerde icelarimi ozlemistim. Uyumadan bi deneyeyim dedim. Crystalin tekini cikardim ice i taktim. Yine ayni sorunlari yasadim. Bir saat kadar bir gozumde crystal digerinde icela durdum. Yaklasik 14 saat gozumde kalan crystal bir rahatsizlik vermezken ice sadece 1 saat durdu mahvetti gozlerimi :)

Merak ettim canim bu durum neden kaynaklaniyor. Acaba charm serisi benim gozlerime uygun degil mi yoksa lensten mi kaynaklaniyor. Canim tecrubelisin belki bu konuda bir fikrin vardir diye soruyorum. Crystallerden once belki de solusyondan falan kaynaklaniyor ya da belki solotica gozlerime uygun degil diye dusunmustum ama bu iki sebep de degilmis.

Son düzenleme:
uzunca arastırmalarımdan sonra solatıca almaya karar verdım ama hangı serısını alıcagımda kararsızım.gozlerım kaverengı ve yesıl renk almak ıstıyorum .Topazio.quartzo ve esmeralda bunlarda fotolara baktıgıma gore yesıl tonlar ve en cok dıkkat edttıgım pupıl boslukların dar olusu .bunların dıgerlerıne oranlara pupıl boslugu daha darmıs ozellıkle gozbebegı kucuk olanların tercıhıyms kı benımde gozbebegım kucuktr ,lensın altından goz rengımın gorulmesı dolagllıktan uzaklasacaktr .tam ıstedıgım gıbı derken renklere baktıgımda renkler ınanılmaz ıddıalı yesıl tonlarından olusuyor fazlasıya dıkkat cekıcı bu durumda yapaylıgı eleverebılır dıye endıselendım sımdı:44:cok cart yesılmı durur yoksa mavımsımı durur karar vermedım ama ıddıalı oldukları bır kesın .
diger solatıca serısının yesıllerı olan ;HİDROCOR MEL,NATURAL COLORS MEL,HİDROCARME MEL bunlar ton olarak bırbırıne cok beznıyor zaten ve gercekten dogal tonlar o yanı cok guzel fakat bunlarında pupıl boslugu dıger esmeralda qUartzo ve topazıa serılerıne gore daha genısler.ne yapcagımı sasrms durumdayım.pupıl boslugu genıs olup da alttan kendı gozun gorunursende dogallıktan uzaklasabılrz cok ıddıalı ton secersekte uzaklasabılrz.ne yapıyım sımdı ben fıkırlerınızeıhtıyacım var hanımlar sımdıden tesekkur ederım

foto yuklemek ıstedım ama beceremdım ne yazıkkı .bu pupılı dar olan n.c serısınden en dogal olarak QUARTZO gıbı gorunuyor ,ama tam ne renk onu cozemedım adrılınanın goz rengıymıs sanırım .bazı fotolarda yesılımsı bazı fotolarda mavı duruyo tam ne renk oluyor Quartzo

benım albumumde quartzo, topazıo, crystal, nc ıce, charm ıce, we cor ıce war yardımcı olacaksa bakabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…