Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar yakın zamanda cor ocre alan var mı?koyu kahve gözde nasıl durur merak ediyorum:26:

arkadaşlar mrb benim gözlerim koyu kahve istediğm lens paris hiltonun lensi gibi bebek mavisi sizce topazio mu yoksa hidrosummer azul mu o renge yakın olur yardımlarınızı bekliyorum..

suzans sana kesinlikle cor mel öneririm, pişman olmazsın..

fgnce cnm bende mel alcam gıbı oyle gorunuyor n.c serısı cok ıddıalı renkler ama pupıllerı dar o cok ıyıydı keske mellerınde ole pupıllerı dar olsaydı ama cor meller ztn bayag bıldıgımz fısıtık yesılı yanı bayag acık bı renktı sımdı daha fazla acıldıysa cok cırtlamazmı keske chorme mellerın etrafındakı hareyı bıraz ınceltselerdı ayy ne cok keske dedım ben ole

suzans sana kesinlikle cor mel öneririm, pişman olmazsın..

fgnce cnm bende mel alcam gıbı oyle gorunuyor n.c serısı cok ıddıalı renkler ama pupıllerı dar o cok ıyıydı keske mellerınde ole pupıllerı dar olsaydı ama cor meller ztn bayag bıldıgımz fısıtık yesılı yanı bayag acık bı renktı sımdı daha fazla acıldıysa cok cırtlamazmı keske chorme mellerın etrafındakı hareyı bıraz ınceltselerdı ayy ne cok keske dedım ben ole

öncelikle ilgine çok teşekkürler vetmancim:))) cor mellerin luthiendeki serisi inanılmaz güzel duruyor ama diğer arkadaşlar pupillere dar demişler peki daha sonraki serilerde(2016) cor mellerde pupil boşluğu aynı mı genişledi mi ya da en son seri cor mellerin renkleri nasıl koyu mu yoksa luthieninki gibi mi......çok soru sordum galibaşimdiden teşekkürler cevapların için:))))

kızlar yakın zamanda cor ocre alan var mı?koyu kahve gözde nasıl durur merak ediyorum:26:

Merhaba, ben yaklaşık 1 ay önce charm ocre aldım,gözlerim koyu kahve. Ama cor aradığınıa göre,muhtemelen cor daha farklı durabilir. Charmdan çok memnunum. Sizin tam olarak istediğini nasıl bir şey?

ne sordun kııı

sedosh baktım albumune ozelden atamadım forumda en az 100 msj kullanmam gerekıyormus :2:bayıldım bayıldım sana cok guzesın masallah tu tu tu 41 kere masallah nazar degmesn :) izninle sımdı sorularım olucak sana bıraz kafa utuleyecegım sık dısını yardımcı ol bu solatıca acemısıne tatlım solatıca da ılk dıkkatımı ceken hep quartzo olmusdr benım ,bılmıyorum ama cok dogal gelıyor sankı bana gunluk kullanım ıcınde ıdeal gıbı gunluk de kullanıyomusun acaba ? bırde pupılı dar gıbı buda cok ıyı olms en cok ona dıkkat edıyorum da bırde hare kalınlıgına dıkat ederım hep :) hos bu soruları fotoların altında da sormsdum ama ben urada hepsını bırden toplıyım dedım :) ayrıca mellerden hıc gormedım cnm mellerde dıkkatımı cekıyor benım n.c mel ıle chaarme mel arasında tek fark sadece hare farkımı.chorme melın haresı cok kalın galıba duyduguma gore ıncelltıler dıyolrar oylemı? n.c melın haresının daha ınce ama renklerı aynıyms galıba dogrumudr ? hıdrocor mele baktım ama cok acık bı rengı vardı ve hareszdı gunesde dahada acılır sarı bıle durabılr dıye endıselerım var kı sımdı hıdrocor rengı daha da acıldı dıyolar bunun daha acıgını dusunemıyorm bıle .bılgılendırısen sevınırım cnm bnm .ayrıca aylıkları cıkms dogrumudr ?ayrca nereden sıpars edıyorsn tatlım

wuuuuuuu :)) canım msnımı wereım ben sana oraya gel olurmu? ozelden yazıyorum sana msnımı bu arada tesekkurrrrrr ederımm canım benım o senın guzellıgın

Son düzenleme:
cor mellerın pupıllerı darmı ben sadece nc seırısının quartzo topazıo ve esmeraldanın dar sanıyordum .darsa eger cok ıyı .luthıenler yenı serımı ılk defa duyuorum da :) cor meller ztn cok acıktı .yenı serıde degıstıyse eger koyulasmstr heraldeyse bunun daha acgını dusunemıyorum bende merak edıyordum bunu

belindacım son seri cor meller lutheninki gibi hem açık hemde pupilleri dar ancak bir arkadaş almış kendisi bir yerlerden onunkisi aşırı dardı hatalıydı sanırım onunla karıştırmışolmayasın çünkü cormeller şu anda pupil olarak ideal kıvamda:)
ya arkadaşlar lütfen banada yardımcı olun sorumu okuyan yok mu??
:2::2::2::2:

canım buyur tabiki yardımcı olalım:)

sevgili susans canım merhaba herkezin lensden beklentisi farklıdır topazioyu quartzoyu günlük takmak için alanlar hatta koyu bulanlar var yani haski gözü gibi gözümü açsın diyenlerde var ve topazio quartzo piyasada gözü açıp hemde damarsız en doğal gösterecek lensler ama bazı arkadaşlarımızda charm mel bile açık gelir diye charm ocre alıyorlar bu kişisel beklentiyle alakalı bir durum siz bende kendi istediğiniz ve begendiğiniz renkleri tercih etmelisiniz:)tabiki quartzo doğal bir renk pupili dar ve oldukça ince ve rahat bir lens üstelik damarsız melde quartzoda ayn ı incelikde yapıolarak

vetman tesekkur ederım.topazıoyu ben oldum olası hıc dogal bulamadım renk acısından ,ama sızın de soyledıgınız gıbı kısıden kısıye degısıyor bu.banada en dogal gelenler quartzo ve meller oldu.ben quartzo ztn sıparıs etmek ıstıyorum ama onun yanında mel de almak stıyorummeller de bıraz endıselenırım war tabı.renkler acısından cok dogal gorunuyorlar abartısız renklere sahıpler,fakat charm melın haresı cok kalın duruyordu .su anda yenı serıde degıgsmsler sanırım haresınde bı degısıklık var mı yıne hala kalın mı ? renk konusunda hala aynımı ? n.c mel ıle charm me arasında tek fark hare kalınınlıgımıdr kı renklerı aynı ton gıbı.cor meller ıse ztn cok acık bır yesıldı bunların yenı serıde rengı ıyıce acıldı yoksa koyulastımı? ayrıca daha oncekı serıde tum bu mellerın pupılı gensdı nerdeyse raınbowa benzetılıyordu.sımdı daraltıldı demssnz.tum mellerın daraltıldımı yoksa sadece charm meller mı ? cor meller luthen yenı cıkan serımı oluyor kı oyleyse foto gorme sansımız varmı ? son olarak sıparıs eettııgmz de yenı serı dıye belırtmemzmı gerekıyormu ,yenı serıden oncekıler hala devam edıyormu ? tesekkur ederım hepsı bu kadarcık

Son düzenleme:
canım gözlerim koyu kahve rengi istediğin renk ise paris hiltonun göz rengi gibi bebek mavi sizce topaziomu yoksa hidrosummer azul mu bu renge yakın durur diye sormuştumm..

ikiside mavi belirgin maviler canım ve aynen fotoğraflardaki gibi duruyorlar topazionun aylık modelide var ancak hıdrosummerın serilerinin aylık modeli yok ve sadece numarasız üretiliyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…