Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

herkese uzun bir aradan sonra merhaba,
solotica crystal kullanıyorum ama görünmekle görünmemek arasında birşey oldu eski crystallarım gibi değil..Bu aralar crystal alanlar renkleri hala koyu mu bana bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

rica ederim canım:) oldukça çok soru sormuşssun cevap vermeye çalışayıp hepsine:)))
charm melin haresi çok kalın değil hatta bu sene haresi koyuldu geçen seneki charm mellerden ton olarakda hare olarakda farklı haresi daha az belirgin.
renk konusunda charm ve nc hemen hemen aynı tonda ikiside koyu çok açık tonda sarı mel istemeyenler için güzel bir alternatif:)
cor meller ne geçen seneki kadar çok açık nede çok koyu şu an mel serisinde en açık seri cor serisi pupilleri hiçbir zaman rainbowlar kadar geniş olmadı soloticaların ama bu sene yeni serilerin pupilleri dahada dar :)tüm modeller daraldı pupil olarak evt luthien arkadaşımızın melleri son seri ondakiler nasılsa aynen o tonda duruyor cor meller zaten son fooğraflar hep son halleri umarım cevaplayabilmişimdir:)

tesekkur ederım vetman cok acıklayıcı oldu gercekten. ayrıca sızden de sıparıs verebılıyormuyuz nasıl ulasabılım sıze msj atamıyorumda:2:forum da 100 msj yazmam gerekıyormuss :2:

tesekkur ederım vetman cok acıklayıcı oldu gercekten. ayrıca sızden de sıparıs verebılıyormuyuz nasıl ulasabılım sıze msj atamıyorumda:2:forum da 100 msj yazmam gerekıyormuss :2:
suzans cnm albumumde meller var ben suan nc mel kullaniyorum ama cor ve charm mel de denemistim bi iki foto var renklerin acik oldugu zmn denemistim. karsilastirmali cekmistim hareleri kiyaslayabilirsin belki. suan kullandgim mel ise koyu olduu donemden. suan cor meller azcik gene acilmis sanirim. en son haberler vetmanda hep yazmis o zaten) eger fotolara bakmak istersen talep gonderirsin tatlim.

Son düzenleme:

tamam tatlım beklıyorum

ikiside mavi belirgin maviler canım ve aynen fotoğraflardaki gibi duruyorlar topazionun aylık modelide var ancak hıdrosummerın serilerinin aylık modeli yok ve sadece numarasız üretiliyorlar:)

çok teşekkür edrim ... umarım hidrosummerler bakınca lens olduğu anlaşılmaz böle beyaz gibi durmaz açık mavi dururlar...topaziolar mavi yeşil gibi benim taban renngimde koyu olunca yeşili baskın olmasın diye tereddüt ettim ben....

bence bebek mawı ıstersen ıce almalısın :) benım albumde war bakabılırsın

bu ocreler bazı resimlerde koyu gri, bazılarında açık kahve gibi çıkmış. bendeki mellerden sıkıldım ben biraz, ocre almayı düşünüyorum ama açık kahve gibi olacaksa istemem. açık kahve yerine kendi çok koyu gözlerim daha iyi sanki. böyle koyu gri duruyorsa hidrocharm çok güzel olur da emin değilim anlamadım fotoğraflardan ?
hidrocharm ocresi olan yardım edebilir mi acaba?

Arkidişler merhaba,
Ben sevgili Vetmandan topazio alacağımı söylemiştim ve aldım da, eski topaziomun süresi dolmak üzere olduğu için. Vetmancım saolsun hemen yolladı 1 gün içinde elimdeydi lensler.. Ancak benim eski topaziomla arasında renk farkı var.. Merak eden arkadaşlar için yazmak istedim, topazioyu çok açık veya çok belirgin mavi bulanlar, gündüz takılmaz diye düşünenler var, benim eski topaziom dediğiniz gibi çakır bir mavi, parlak bir turkuaz idi, benim saçlarım çok açık sarı olduğu için yüzüme renk veriyor diye seviyordum açıkcası.. Şimdi aldıklarım ise çok daha doğal, koyu bir mavi.. Daha doğrusu parlak bir renk değil. Mavi olduğu yine çok belirgin ama laciverte yakın mavi.. Eskisi de hala durduğu için ikisinin rengini karşılaştıran bir foto çekip koyacağım sizler için.. Yani demek istediğim, topazionun rengini beğenenler ama açıklığından ve belirginliğinden korkanlar 2016 seriyi denemeli bence.. Ben çok açık maviye alıştığım için ve açık mavi istediğim için kullanmadım hiç.. İlk geldiği gün (birkaç gün oldu) taktım, ailem eski renginden çok farklı olduğunu söyledi, o yüzden hiç dışarıda takmadım. Bir de cor ice siparişi verdim. Bu seneki serinin açık bebek mavi olduğunu öğrendim, çok heyecanlıyım. Zaten canım BAMBAMımla birlikte cor ice denemiştim, BAMBAMda harika ötesi durdukları için cor icea heves etmiştim 1-1,5 sene önce.. Şimdi muradıma ermiş olacağım cor iceım olacak.. Henüz gelmedi ice lar ama geldiklerinde onda karar kılacağıma eminim.. Ve ben çeşit çeşit lens alsam da, her gün aynı lensi takanlardanım.. Diğerleri denemek için aldığımla kalıyor.. Topazioyu ise dediğim gibi birkaç gün önce geldi, kargo fişi duruyor, vetmandan aldım zaten kendisi de sorarsanız belirtir, ve yalnızca 10 veya en fazla 20 dk taktım sonra çıkardım... Şişesi de duruyor.. Ben muhtemelen kullanmayacağım. xxxxxxxxx. Charm veya nc ice da merak ediyorum mesela Ve sırf denemek için satın alıp kenara koyunca üzülüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bak çok merak ettim cor ıce larını ancak bende bebek mavisi dursun diye topazio düşünenlerdendim ama yorumunu okuyunca koyu lacivert gibi durabileceğini öğrendim açık bebek mavisi için topazioların hangi serisini almalıyım canım...

siera özel mesaj atamıyorum, burdan yazayım. düşünmüyorum canım zaten süresi de azaldı yeni mel veya ocre almayı düşünüyorum da ocre soruma cevap gelmedi kimseden kahve mi gri mi oluyorlar merak ediyorum..

sedoshcum canım benimm harikasın öncelikle çokk çokk teeşekkür ederim...
ve resimlerinde harika çoooook yakışmış sana bayıldımm tam istediğim gibi durmuşş ve çok doğallar
ben resimlerden pak ayırt edemedim hangisi cor ıce hangisi charm ice ama hani alt alta 6 tane resim varya sağdaki gruptan 1. hangisi oluyo tatlım o tam bebek mavisi durmuşş..
gerçekten tekrar çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana peki topazio kullandın mı hiç varsa onuda yükleyebilirmisin valla baştandır topazio diordum sende görünce fikrim değişti öpüyorum seni...

tesekkur ederım ...senın beyendııklerın nc ice ve charm ice... ıkısınınde rengı aynı sadece hare farkları war... charm ıce ın haresı kalın nc ıceın ıncedır.. :) ... topazıomda war onunda resmını koyarım ama bana gore ıce daha guzel ben suanda hep ıce ı kullanıyorum

Topazıo

canımm bunlarda çok yakışmış ama yorumlarına kesinlikle katılıyorum gerçekten ıce lar daha soft hemde daha doğal dediğin gibi ama ben bunuda çok yakıştırdım sana
bide bişi da sormuştum canım hani 2016 model felan diyorlar ya bunların modeli nedir canım biliyormusun bende sipariş ederken ole sipariş ediyim ??bu arada senin zemin rengim koyu kahve mi benim gibi canım??
gerçekten fikrim değişti ama formu baya bi gezindim ama net bi fikrim yoktu topazio gibi geliyordu ama ıce ların sende duruşuna bayıldım tekrar çokk teşekkürler:)))

Gözlerim koyu kahve, Nil isimli arkadaşımızı kendisi de kabul ederse,eklediğinizde lens albümünde göreceksiniz,benim aynen o şekilde oldu. Şu anda bayılıyorum,hafif yeşilimsi,çok az kahverengimsi ama çok doğal ve hoş bir renk. Tabi sizin göz renginiz ve nasıl bir renk durmasını istediğiniz önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…