Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Aslında topazio her göz renginde aynı duruyor ama 2016 serisinde biraz (bir veya birkaç ton) koyulma var, benim şahsi fikrim. Karşılaştırmalı fotoğraf da koyacağım ama makinemin pili bitmiş... Topazionun farklı serileri yok canım, sadece natural colours serisinde topazio mevcut.. Yine de çok güzel bir renk, tavsiye derim.. Tabii zevk meselesi. Ben yalnızca "çok açık" bir mavi istediğim için bana hitap etmedi yeni seri.. Cor ice'ın açık bebek mavisi duracağını tahmin ediyorum.. Bakalım, gelince hep birlikte göreceğiz sonucu

canımm benım gozlerım bozuk oldugu ıcın derecelı alıyorum bu yuzden hep yenı serı alıyorum yanı benımkılerde yenı serı olması gerek sıselerını attım malesef ... gozlerım de koyu kahve evet :) ...

Arkadaşlar soldaki 2014 son kullanma tarihli, sağdaki ise 2016 skt'lıdır.. İlk resim çok bulanık çıktığı için ikinciyi pilim bittiği için apar topar çektim, lens kaymış filan, pek güzel görünmüyor ama renk farkını anlayabilirsiniz diye koyuyorum...Gece çektiğim için flash açık olmak zorundaydı, flash patlayınca renk farkı biraz azalmış ama aynaya baktığımda daha büyük bir renk farkı görüyorum ben... Bu arada 2014 skt'lı olanın ilk geldiğinde çekip de foruma koyduğum fotolar vardı.. Onları da bulursam onları da eklerim, sanki o zaman daha da masmavi.. Aynı makineyle ve aynı ortamda çekiyorum

Alttaki de 2014 skt'lı olanın eski resimlerimden kestiğim bir parça.. Saç rengim de görünsün diye sağda azıcık bıraktım :)
Sizce de turkuaz mavi olması sarı renge yakışmamış mı? Dha koyulaştığı zaman yüzüme renk vermiyor diye düşünüyorum.. İce lar da griye yakın bir mavi ama açık oldukları için kalem çekildiğinde makyajla güzel duracağını düşünüyorum.. Deneyip göreceğiz :)

BU ARADA RESİMLER İĞRENÇ ÇIKMIŞ, SİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN KOYDUM AMA BİRKAÇ GÜN SONRA SİLECEĞİM, ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM :)

Son düzenleme:
ceyda sen lensleri yeni aldın deilmi???

cnmm arada fark var amaa bir ay sonra renk çok açılıyorr soloticalardaa..
benim charm mel ilk geldiğinden daha birr elamsı hal aldı mesela....
hatta bazen tam bal rengi yansımalı oluyorr....

renk açılacaktırrr....diğerine yakın olacaktır ama soloticalardaa aynı lens dahi olsa bariz fark oluyorr..

Evet canım yeni aldım.. Bir öncekinin 1 senesi dolmak üzere.. 2014 Skt, şişeleri atmamışım duruyor :) Şimdi aldıklarım 2016 skt.
Bakalım :) Ama alışkın olmadığım için, bir de resimde çıktığından daha fazla fark olduğu için takmıyorum.. Solüsyonun içinde bekliyor.. Yine de açılır mı acaba? Yoksa taktıkça mı açılıyor?

cnm benimkiler sülüsyonda bekledikçe açılıyorrr çünkü çok kullanamıyorumm..
benim gözlerim dereceli.....

denemek renge karar vermek için almıştım ...derecesizi elden çıkarmak kolay olur babındaaa...

aldığımdan beri 4 5 kez ancak takmışlığım var..oda sabah tan akşama kadar deil 2 3 saat kadarr....yinede açılmışlarrr..rengi çok güzell oldu birde oturdu renk .....

yani sülüsyonda durduğunda açılıyorr bencee...dene bakalaımm bir iki hafta kadar dursun bakalım istediğin renge yakınlaşır belki..

bu arada aqua soft kullanıyorum ben...

ikiside flashsız pencere kenarında karşılaştırman açısından şuan dahada açıldı diyebilirimm...
resimlerr arası 10 gün var sanırımm...

teşekkür edrim canım benim... bende öle çok açık mavi istiyorum sedosh un ıce ları harika durmuş inşallah seninkide beklediğin bibi durur bende inan merak ediyorum icelarını ben 2016 2014 diye geçiyor ya onları seri sandım :)) skt oldugunu bilmiyordum canım

anladım canım benim sagol ama yine de siparişte yeni seri geliyor sanırım değilmi canım???
:26::26:

canımm resimlerine bayıldım çokk çokk teşekkür ederim ben gerçekten güzel durmuş topaziolar ama yukardakiler aşağıdaki sarı saçlı resme oranla daha koyu gibi değilmi dediğin doğru sarı saça açık mavi harika oluyo sende olduğu gibi bakalım ice lar nasıl olacak ama o daha açık duracağından daha da güzel olabilir??
gerçekten saçınla bütünleşen resme bayıldım benim saçımda sarı hatta ben paris hiltonun lensini arıyordum yana döne ama üretilmiyormuş bifotosu var foto eklemeyi bilsem eklerim ama ona çok yakın durmuş canım..
bu arada benim gözümde astigmat var uygun lens bulabilirmiyim canımm??

ben hangi lensi alırsam alıyım bana 2016 mı gelicik canım

1 ay önce şu soloticalar hakkında yazmıştım..Hala aynı yerdeyim..Kararsızlığın gözü kör olsun. Dün bir gözlükçüye gittim, Solotica Gold serisi satıyor. Bakanlık lens denenmesini yasakladığı için broşür bana baktı ben broşüre baktım. Freshlook Natural Green aldım denemelik; Allahım bu damarlar beni öldürecek..Yine damarlı..Hareli..En sevmediğim şey. Vetman'a yazacağım artık, yetti garii

slm cnm ben solotica gold green kullandım ama radikal bi değişiklik yapmıyor beklediğim gibi değil inan freshlook b&l elegance hatta sophistic durasoft kullandım ama beklentimi karşılamadılar umudum solotica eger formu didik didik edenlerdensen çok doğal bu soloticalar cam...

Süpersin, radikal bir değişikliği yoksa gold serisini sayende eleyebilirim. Forumu didik didik ettim, du bakalım hidrocor grafitte alıcam galiba. Sağol balım..:81:

Vetman'cığım,

Forumu didik didik ettim, Youtube'da izlemediğim video kalmadı...Bu detaycılık beni öldürecek, lütfen aşağıdaki kriterlere göre doğru bir karar vermiş miyim kontrol eder misin?

İstediğim:
-Hareli/damarlı olmaması
-Buğday tenli olduğum için çok dikkat çekecek bir renk olmaması
-Kahverengi ve tonları dışında bir renk alacağım için pupil'in dar olması ve böylece mavinin ortasından kabak gibi koyu kahve çıkmaması
-Freshlook hareli maviler 8.6 çaplı ve onlar beni hiç rahatsız etmemişti; bu çapta olması
-Wohaa, lens değil dimi bunlar? denmesi :)))

Vardığım sonuç:

HIDROCOR GRAFFITE

Ne diyosun, alalım mı bana bunu?

Süpersin, radikal bir değişikliği yoksa gold serisini sayende eleyebilirim. Forumu didik didik ettim, du bakalım hidrocor grafitte alıcam galiba. Sağol balım..:81:
ne demek canım benimm faydam olmuşsa ne mutlu ..solotica gold bide çok damarlı bi lens aklında olsun foto yüklemeyi becerebilirsem yükleyim sana bi bak..
inan bende öle formun altını üstüne getirdim bizim çaremiz solotica canımmm

Ben de solo care aqua kullanıyorum canım.. Hadi bakalım renk otursun bir de öyle deneyeyim

Eki Görüntüle 227382

ikiside flashsız pencere kenarında karşılaştırman açısından şuan dahada açıldı diyebilirimm...
resimlerr arası 10 gün var sanırımm...

Benim de charm mellerim var.. İnanılmaz doğal, inanılmaz harika bir lens.. Çok marjinal bir değişiklik yaratmıyor gözde ama tatlı ve soft bir renk veriyor ve kimse asla ama asla anlayamaz lens olduğunu

İnş. ice lar güzel olur tatlımm, ben de senin gibi düşündüm de cor ice'da karar kıldım bakalım Soloticalarda geçen sene astigmat yoktu ama son gelişmeleri VETMAN bilir canım, ona sor istersen

ben hangi lensi alırsam alıyım bana 2016 mı gelicik canım

Hepsi için aynısı geçerli değil sanırım. Bunu da yine en iyi VETMAN bilir, bilene bırakayım ben sözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…