- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.801
kızlaaarr =) cyristallerim geldi bugün..rengi çokk beğendim tam istediğim gibi ama nc tarafı öyle..cor tarafı daha doğal ama açık oldu yakışmadı..diğer tarafı da çookk rahatsız..7 yıldır lens kullanıyorm hiç böyle olmamıştı..geçen yıl mel kullandım gözümde yok gibiydi.. napsam sizce? renk çok güzeeel =((
Aslında topazio her göz renginde aynı duruyor ama 2016 serisinde biraz (bir veya birkaç ton) koyulma var, benim şahsi fikrim. Karşılaştırmalı fotoğraf da koyacağım ama makinemin pili bitmiş... Topazionun farklı serileri yok canım, sadece natural colours serisinde topazio mevcut.. Yine de çok güzel bir renk, tavsiye derim.. Tabii zevk meselesi. Ben yalnızca "çok açık" bir mavi istediğim için bana hitap etmedi yeni seri.. Cor ice'ın açık bebek mavisi duracağını tahmin ediyorum.. Bakalım, gelince hep birlikte göreceğiz sonucu
cnmmm,ben bundan sora seni takip edicem çünkü ten ve saç rengimiz benziyo :) bende soluk durmayan grisi az mavisi yada yeşili canlı bi renk arıyorum nolcak bizim bu halimiz
ela rengi gözde bu renk durması için hangi rengi kullanmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim :)
Eki Görüntüle 228249
Vetman'cığım,
Forumu didik didik ettim, Youtube'da izlemediğim video kalmadı...Bu detaycılık beni öldürecek, lütfen aşağıdaki kriterlere göre doğru bir karar vermiş miyim kontrol eder misin?
İstediğim:
-Hareli/damarlı olmaması
-Buğday tenli olduğum için çok dikkat çekecek bir renk olmaması
-Kahverengi ve tonları dışında bir renk alacağım için pupil'in dar olması ve böylece mavinin ortasından kabak gibi koyu kahve çıkmaması
-Freshlook hareli maviler 8.6 çaplı ve onlar beni hiç rahatsız etmemişti; bu çapta olması
-Wohaa, lens değil dimi bunlar? denmesi :)))
Vardığım sonuç:
HIDROCOR GRAFFITE
Ne diyosun, alalım mı bana bunu?
ela rengi gözde bu renk durması için hangi rengi kullanmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim :)
Eki Görüntüle 228249
canım :) solotica gold adı altında satılanlar brezilyadan gelmiyor ve onlar bizim sattığımız soloticalarla aynı değiller canım..1 ay önce şu soloticalar hakkında yazmıştım..Hala aynı yerdeyim..Kararsızlığın gözü kör olsun. Dün bir gözlükçüye gittim, Solotica Gold serisi satıyor. Bakanlık lens denenmesini yasakladığı için broşür bana baktı ben broşüre baktım. Freshlook Natural Green aldım denemelik; Allahım bu damarlar beni öldürecek..Yine damarlı..Hareli..En sevmediğim şey. Vetman'a yazacağım artık, yetti garii
Eki Görüntüle 227348 Eki Görüntüle 227349
Arkadaşlar soldaki 2014 son kullanma tarihli, sağdaki ise 2016 skt'lıdır.. İlk resim çok bulanık çıktığı için ikinciyi pilim bittiği için apar topar çektim, lens kaymış filan, pek güzel görünmüyor ama renk farkını anlayabilirsiniz diye koyuyorum...Gece çektiğim için flash açık olmak zorundaydı, flash patlayınca renk farkı biraz azalmış ama aynaya baktığımda daha büyük bir renk farkı görüyorum ben... Bu arada 2014 skt'lı olanın ilk geldiğinde çekip de foruma koyduğum fotolar vardı.. Onları da bulursam onları da eklerim, sanki o zaman daha da masmavi.. Aynı makineyle ve aynı ortamda çekiyorum
ceydacım ıcelar geldimi nasıl oldular forumada giremedim ne zamandır nasıl oldu ıcelarrr merakdayım :)
....
Alttaki de 2014 skt'lı olanın eski resimlerimden kestiğim bir parça.. Saç rengim de görünsün diye sağda azıcık bıraktım :)
Sizce de turkuaz mavi olması sarı renge yakışmamış mı? Dha koyulaştığı zaman yüzüme renk vermiyor diye düşünüyorum.. İce lar da griye yakın bir mavi ama açık oldukları için kalem çekildiğinde makyajla güzel duracağını düşünüyorum.. Deneyip göreceğiz :)Eki Görüntüle 227355
BU ARADA RESİMLER İĞRENÇ ÇIKMIŞ, SİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN KOYDUM AMA BİRKAÇ GÜN SONRA SİLECEĞİM, ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM :)
Çok mu açık? Resim eklersen daha iyi fikir verebilriiz canım :44:
sezın cnm senınkı eskı serımı yenı serımıhaklısın canım da benim cor tarafını kullanabilme ihtimalim yok dereceli çünküama almayı düşünenler için fikir olsun die koyucam canım..nc tarafı cyristalin gerçekten harika..çookk güzel bi renk..ama rahatsız ( hangi solüsyonu kullansam acaba?düzelir mi ki solüsyonla mutsuzum..
sezın cnm senınkı eskı serımı yenı serımı
canım yeni seri galba..dereceli aldım çünkü..2016 yazıyodu galba..=)sen de yeni almıştın batma yanma falan yaptı mı canım seninki?
göndereyim canım hemen numaralımı istiyorsun grafiteyi:)
merhabalar tabiki numaralı soloticaları Brezilyadan sizin için getirtiyorum numaralısında fiyat farkı olmuyor biraz bekleniyor numrasızlar tüm renkler stokda mevcut:)bi türlü rengine karar veremediğimden solotica almayı erteledim hep.adore bi tone yellow kullanıorum ama belli bi mesafeden hiç belli olmuo koyu bi hal alıo.biraz daha belirginini istiyorum.vetman acaba numaralı getirtebilio musun?
KOYUŞMUŞTUR tuonelacım charm meller bu sene geçen seneye göre daha koyu haresi daha az belirgin tabi solusyonunda etkisi var muhakkak senin eskiler nede olsa 1 senedir solusyonda oldugu için açılmıştır ama bu seneki charm meller daha koyu oda gerçek:)Vetmancim lensler elime bugun ulastı tekrar tesekkur ederim :))))
Tek bir sorunum var :eski Charm mellerimle ( 2015 Son kullanma tarihli-yeni gelenler 2016) İnanılmaz bir renk farkı varMeller aşırı koyulaşmış yada benim eski lenslerim aşırı açılmış:)
Bu konuda bilgisi olan var mı?:98:
Vetmancim lensler elime bugun ulastı tekrar tesekkur ederim :))))
Tek bir sorunum var :eski Charm mellerimle ( 2015 Son kullanma tarihli-yeni gelenler 2016) İnanılmaz bir renk farkı varMeller aşırı koyulaşmış yada benim eski lenslerim aşırı açılmış:)
Vetmancim lensler elime bugun ulastı tekrar tesekkur ederim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?