Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

İnş. ice lar güzel olur tatlımm, ben de senin gibi düşündüm de cor ice'da karar kıldım bakalım Soloticalarda geçen sene astigmat yoktu ama son gelişmeleri VETMAN bilir canım, ona sor istersen

Hepsi için aynısı geçerli değil sanırım. Bunu da yine en iyi VETMAN bilir, bilene bırakayım ben sözü [/QUOTE]
inaşallah güzel olur sonuçlarımız çokk çokk teşekkür ederim tekrar tatlım VETMANA sorararım astigmat vs i artık istedim renk olsun isteyince bu sefer böle araştırıyorumm canımm :)))))

kızlaaarr =) cyristallerim geldi bugün..rengi çokk beğendim tam istediğim gibi ama nc tarafı öyle..cor tarafı daha doğal ama açık oldu yakışmadı..diğer tarafı da çookk rahatsız.. 7 yıldır lens kullanıyorm hiç böyle olmamıştı..geçen yıl mel kullandım gözümde yok gibiydi.. napsam sizce? renk çok güzeeel =((

Çok mu açık? Resim eklersen daha iyi fikir verebilriiz canım :44:

cnmmm,ben bundan sora seni takip edicem çünkü ten ve saç rengimiz benziyo :) bende soluk durmayan grisi az mavisi yada yeşili canlı bi renk arıyorum nolcak bizim bu halimiz

ela rengi gözde bu renk durması için hangi rengi kullanmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleme:

göndereyim canım hemen numaralımı istiyorsun grafiteyi:)

canım :) solotica gold adı altında satılanlar brezilyadan gelmiyor ve onlar bizim sattığımız soloticalarla aynı değiller canım..

ÇOK GÜZELSİN BİLAKİS TOPAZİO SENİN RENGİN KESİNLİKLE BEGENDİM ÇOKKKK

bi türlü rengine karar veremediğimden solotica almayı erteledim hep.adore bi tone yellow kullanıorum ama belli bi mesafeden hiç belli olmuo koyu bi hal alıo.biraz daha belirginini istiyorum.vetman acaba numaralı getirtebilio musun?

Çok mu açık? Resim eklersen daha iyi fikir verebilriiz canım :44:

haklısın canım da benim cor tarafını kullanabilme ihtimalim yok dereceli çünkü ama almayı düşünenler için fikir olsun die koyucam canım..nc tarafı cyristalin gerçekten harika..çookk güzel bi renk..ama rahatsız( hangi solüsyonu kullansam acaba?düzelir mi ki solüsyonla mutsuzum..

sezın cnm senınkı eskı serımı yenı serımı

göndereyim canım hemen numaralımı istiyorsun grafiteyi:)

Vetman, 3,5 olacak ikiside. Miyopum.
Efenime sölim, ne zamanda gelir; hemen gelsin bence, hemen takayım, süper olsun..
Ama doğru bir sonuca ulaşmışsam alalım.. Alalım yaa:78: hohh, rahatladım..

Vetmancim lensler elime bugun ulastı tekrar tesekkur ederim :))))

Tek bir sorunum var :eski Charm mellerimle ( 2015 Son kullanma tarihli-yeni gelenler 2016) İnanılmaz bir renk farkı var Meller aşırı koyulaşmış yada benim eski lenslerim aşırı açılmış:)

Bu konuda bilgisi olan var mı?:98:

merhabalar tabiki numaralı soloticaları Brezilyadan sizin için getirtiyorum numaralısında fiyat farkı olmuyor biraz bekleniyor numrasızlar tüm renkler stokda mevcut:)
KOYUŞMUŞTUR tuonelacım charm meller bu sene geçen seneye göre daha koyu haresi daha az belirgin tabi solusyonunda etkisi var muhakkak senin eskiler nede olsa 1 senedir solusyonda oldugu için açılmıştır ama bu seneki charm meller daha koyu oda gerçek:)

bir ayda bile ilk geldiğinden çok farklılarr bennim charm mellerimdee.

ama renk farkıda oluyorrr charm meller arasında bilee...

git gide açılacaktır...

bitanecim ah ah malesef koyulastirdi solotica melleri ben de nc meller icin cok soylenmistim deneme yaptigim meller ile elimdeki meller arasinda bariz bikac ton fark var ((((((((( soole diyim deneme yaptigim meller gozumun rengini bariz degistirmisti kapali alanda bile ama bendeki mel ile renk degisimi cok cok az :26:
ozledim seni cok bu arada bi ara laflayalim guzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…