Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ya bende seni çok özledimmm beyb görüşemiyoruz, insallah birbirimizi yakalarız msn de Bu arada gercekten dedigin dogru kapalı alanda bariz goz rengimi değiştirmedi uzaktan
baktıkça allh allah bu kendi göz rengim diyorum solusyona yatirdim kendilerini açılacaklar ümit ediyorum :))

:82:

guzelim benm
cok younum msne de giremez oldum buraya da pek bakamiorm ara sira bakabiliorm ancak senin de yazdigini gorunce girip baktim mail gelio da :97: en kisa zmna msnde goruselim yahu
mellere gelince aynen dedigin gibi ben de kapali alanda nc meller icin ayni sekilde goruorm kendi gozum gibi. solusyonda biraz acilabilir ilk gunnere gore rengi azcik daha ii oluo benm 2. 3. gunden sonra birazcik oturdu gibi rengi ama o gunden sonra hicbisi deismedi aynen devam, solusyona gore degisir mu bu durum bilemiorm tabi:26:

kullanan biri varsa yeni seri cor mellerin fotoğrafını ekleyebilirmi lütfenn renkleri değişti falan diyolar son serilerin ne şekilde değişti anlayalım

yaaa canım ben özel mesaj gondeemıyorum şu yerın adresını bana da soyler mısın ozelden lutfen.. bi de fiyatı ne kadar ki orda soloticaların

canım ben cor azul diye tahmin ediyorum parisin lenslerini:)
ondada süper durmuş canımm ya benim kafam çok karışık herkezde lensler farklı farklı duruyor hidrosummer azul diye başaldım ona opak 3-5 saat takılıabilir dediler sonra topozio dedim o da yeşilimsi tam bebek mavisi değil gibi duruyor arkadaş cor ice fotoları koydu onda harika durmuş ama bazı you tube videolarında belli bellirsiz olmuş sonra araştırırken cor azullar parisin lensi olduğunu öğrendim onda hoş durmuş ama bana diğer fotolarda daha koyu mavi gibi geldi
anlayacağın vetmancım kafam çook çook karıştı ne yapmalıyım sence yardım et lütfenn...

Mrb vetman sahibinden den sonra seni burdada buldum lenslerim mükemmel ve cok dogal cok tesekkür ederim
evt ben aynı kişiyim:)Büşracım çok yakışmış topaziolar harika güle güle kullann hakikaten soloticaarın üzerine lens yok dünyada:)

Özlemcim eğer kararsızsaan aylık topazio denemeni önrririm masmavi durmuş sevgili Büşradada:)

dün sipariş ettim nerdeyse akşam olmuşt u ama ertesi sabah kapıma ulaştı..hayret ettim bhayatımda bu kadar hızla bir kargo ulaşmamıştı bana..ayrıca sipariş eriğim nc mellere gelince sanki gözüme cuk diye oturdu..arucum gerçekten ne gözde yanma neden batma hiissettim..sadece hafife bir bulutlanma oldu bira ama geçer diye düşünüyorum..nede olsa gözeyabancı bir cisim girdi..rengine gelince nc mel gözümde radikal bi değişim yaratmadı çünkü yeni seriler biraz koyulaşmış diye duymuştm..hakikatende öyle..ancak biraz sülüsyonda durunca açılacağını düşünüyorum..sabah kargo elime ulaşınca çok şaşırdım..iyiki charme mel almamışım çünkü bende n ler epey hareli durdu çünkü benim kendi gözümdede belirgin bir çerçeve vardı..eğer charme alsaydım çizgi dahada kalın durabilirdi...vetman arzu hanım iyiki nc meli önermişş.şu anda takıyorum gözümde..ilk lensimi yıllar önce denemiş olmamama rağmen çok rahalıkla taktım..umarım biraz daha açılır sülüsyonda bekleyince..nc meli elaya kaçan kahverengi göüme uyguladığımda ilk etapta bariz radikel bi değişim olmadı ama alıştıkça baktımki çok doğal duruyor...işallah kayma yapmaz..şükürki göz çapıma uygun çıktı...

Güle güle kullan nc mellerini ama fotoğraf istiyorummm:84:

en kısa zamanda eklicem..yanlız benim aldığım nc mel kiii ben eski seri nasıl bilemiyorum ama resimlere bakınca eski serinin daha açık yağ yeşili olduğunu farkettim..bende nc mel hem çok açık durmadı hemde hareli durdu ...kimileirnde nc mel hare belli belirsiz durmuş..göz çapıyla ilgili olsa gerek..iyiki charme mel almamışım yoksa o hare daha da kalın durabilirdi..onun haricinde sorun yaşamadım..rahat ama çok fazla takamadım..gözümü alıştırdım sonra çıkardım..henüz makyajlı da denemedim..ama en kısa zamanda göz makyajıyla bir resim ekl,icem...ayrıcca bir sorum olacak bu lens gözde fazla durunca ister istemez rahatsızlık veriyo...rahatlatıcı bi göz damlası varmı ki..gözdeyken damlatılabilecek...ben duymuştum sanki..göze nem veren damlalar vardı...

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar bunlar benim solotica soflex topaziolarım eger karar veremiyorsanız bence aylık alın derim :)
canım çok hoş durmuş yakışmış sana göz rengin ne benimki koyu kahve.. sende koyu mavi durmuş ama sana yakışmış bende istiyorum ki açık mavi dursun o yüzden kararsız kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…