Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım ben yıllık almak istiyorum ama koyu durmasın istiyorum büşrada ki yenni seri mi benim gözler koyu kahve ya bende de bu şekilde koyu mu durur ki TceydaT kullanıcında bi foto koymuştu 2 3 sayfa geride alıntı istemediği için koyamadım ben öle dursun istiyorum(

mrb canım ilgilendiğin için teşekkür ederim olabilir neden olmasın bende lens hastasıyım bi hevesle alıyorum ama en çok taktığım bi lens var:)) ben özel mesaj yazamıyorum en az 100 mesajım olması lazım mış o yüzden burdan yazmak zorunda kaldımpeki kaç olur tatlım en azından hem onu alırım hemde vetmandan topazio yada ıce alırım

kendi doğal göz rengim
cor mellerim.. 1 aya sonra rengi böyle daha da koyulaştı

hafif kayma oluyor bazen boyle şaşı bakabiliyorum :) bu ilk aldığım zamanlarda cekilmişti
buda kardeşimde duruşu. onun gözleri acık kahverengi

8 ayına giren cristallerimin son hali,
hala rahat kullanıyorum batma vs gibi sorunlar henüz yaşamadım..
son hallerini paylaşmak istedim..

bence çok güzel durmuşş..cor mel ler eskiden daha koyuydu ncmele göre ama şimdi tam tersi..cor meller koyu renk gözlerini bile epey açmışş..ve çok güzel yakışmış..bendeki yeni seri nc meller bu karad açık değil...orta ..kiii gözüm ela yeşil lerde var içinde

arkadaslar bırkac gundur sureklı lenslere bakıyorum sureklı okuyorum en sonunda bana en yakın olarak solotica quartzo yu dusunuyorum. daha önceden freshlook yeşil kullandım. ben memnun değildim cünkü cok kalitelı degıllerdı ama yesıl bana yakıstıgını soyluyorlar o lenslerı bıle gozumde cok gercekcı buluyorlardı . ben sımdı daha degısık tonlarda olsun ıstıyorum . saclarım koyu kahve kaslarımda beyaz tenlıyım gözlerım orta kahve bu quartzolar cok yılan gözlü gibimi durur yesıl tonlarındamı alsam cok kararsızım .

benim gozlerim de orta kahve saclarim kestane beyaz tenliyim crystal kullaniyorum yesil-gri bir renk cok dogal herkes kendi gozlerim saniyor tavsiye ederim birazcik da bronzlasirsaniz super duruyor :)

Son düzenleme:
selam uzun süredir bu markayı ve sayfanızı takip ediyorum sırf bu konu yüzünden üye oldum diyebilirim
benim sormak istediğim benim gözümün çapı 8.6 ve soloticalarda 8.7.yani eğer kullanırsam herhangibir batma veya rahatsızlık hissi yaratırmı?? Kullanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim brezilyalardan getirip elimde patlamasından korkuyorum.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

canım ceydanınkiler yıllıktı Büşraninkiler aylık topazio renk farkı vardır biraz olabilir soloticalarda her sene boyama değişiyor 3 senedir getirtiyorum 3 sene önceki topaziolar quartxolara yakınken şimdi masmavilerrr:))

sevgili pell sana lensler yakışıyor demekki freshlook bile güzel durduguna göre quartzolar sende nasıl durur düşünemiyorum bazı insanlara lens gerçekten çok yakışıyor ve tüm lensler güzel duruyor:)quartzolar öyle yılan gözü gibi durmuyor kesinlikle gri yeşil gri mavi arası bir renk duruyor gözlerin çok açık bir renk olsa bile yılan gözü gibi durmaz aksine senin gözlerin orta kahverengiymiş alttan çok açık bir renk olmadıgı için sende açık durması zaten imkansız:)
gold serisi cikmis 3 aylik deniyen varmi aranizda ????
soloticaların Brezilya soloticalarının gold serisi yok canım onlar bizim bahsettiğimiz soloticalardan değil ..

sülüsyonda bekleyince biraz açılırmı acaba nc meller..benden başka yakın zamanda mel alan varmı kii?? resim koymuş olan

tabi yeni açılna lenslerle birkaç aysonra lenslerin rengi aynı olmuyor değişiyor tabi çok radikal değişim olmaz ancak gözle görülür bir fark oluyor fotolarını mailime göndersene springcim merakla bekliyorum

karamel güzelcim senin lenslerini getireli 1.5 ay oldumu ne çabuk solusyonda renk değişti o zaman renk oturmuş sen opti freeye koyuyordun değilmi koyulması için..
Nilcim sende crystaller çok güzel duruyor harika biraz daha mavimsi duruyor göz tabanın çok koyu olduğu için sanırım yarı opak seri göz tabanıyla herkezde duruşu farklı olabiliyor ancak tam opaklar esmeralda quartzo topazio herkezde aynı duruyor genelde :)

canım çok hoş durmuş yakışmış sana göz rengin ne benimki koyu kahve.. sende koyu mavi durmuş ama sana yakışmış bende istiyorum ki açık mavi dursun o yüzden kararsız kaldım..

Canım benim gözlerim bal rengi aslında lensler buz mavisi duruyor fotograftaki ışıktan dolayı koyu cıkmış ben öneririm gerçekten çok doğal duruyor hiçbirşekilde lens oldugu anlaşılmıyor

güzellikkkkk süperrrrrrr süperr fıstıksın sen çok güzel olmuş bence.. koyu mu buldun sen bence çok güzel renk vermiş bebek mavisi boncuk göz budur yani.. sarı saça da harika yakışmış bence cnm senin güzelliğine yakışmaz mı hiççççç bir de soruyorsun ayıp :)

ikiside flashsız pencere kenarında karşılaştırman açısından şuan dahada açıldı diyebilirimm...
resimlerr arası 10 gün var sanırımm...

cnm senin bu kızıl saçlarına o yeşil meller harika oldu benceeee çok beğeniyorumm gerçekten her görüşümde kitleniyorum çok farklı bir güzellik oldu bunlar başlarda alışamamıştın şimdi alışabildin mi ?

Kızlar bunlar benim solotica soflex topaziolarım eger karar veremiyorsanız bence aylık alın derim :)

sevgili BÜŞRA harika olmuş topaziolar çookk beğendimm uzaktan görünen gözüne tam oturmuş gibi senin de, bende soloticalar taşma yapıyor acaba aylıkların çaplarıyla yıllıklarınki aynı mı biliyor musun? güzel günlerde kullanman dileğiylee.. :)

vetman bana sanki 1.5 ay oldu gıbı gelıyor ama bende şüpheye düştüm :)
opti free ye koydum ben. baya koyulaştı.

sevgili pell sana lensler yakışıyor demekki freshlook bile güzel durduguna göre quartzolar sende nasıl durur düşünemiyorum bazı insanlara lens gerçekten çok yakışıyor ve tüm lensler güzel duruyor:)quartzolar öyle yılan gözü gibi durmuyor kesinlikle gri yeşil gri mavi arası bir renk duruyor gözlerin çok açık bir renk olsa bile yılan gözü gibi durmaz aksine senin gözlerin orta kahverengiymiş alttan çok açık bir renk olmadıgı için sende açık durması zaten imkansız:)

tesekkürler vetmancım... suara iyice arastırma asamasındayım cok masmavi sevmiyorm daha yeşile kacıcak grimsi tonlar aklımda bir arkadas crsytal önermiş hepsine göz atıcamm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…