- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.841
canım ben yıllık almak istiyorum ama koyu durmasın istiyorum büşrada ki yenni seri mi benim gözler koyu kahve ya bende de bu şekilde koyu mu durur ki TceydaT kullanıcında bi foto koymuştu 2 3 sayfa geride alıntı istemediği için koyamadım ben öle dursun istiyorumevt ben aynı kişiyim:)Büşracım çok yakışmış topaziolar harika güle güle kullann hakikaten soloticaarın üzerine lens yok dünyada:)
Özlemcim eğer kararsızsaan aylık topazio denemeni önrririm masmavi durmuş sevgili Büşradada:)
Eki Görüntüle 230928 kendi doğal göz rengim
Eki Görüntüle 230927 cor mellerim.. 1 aya sonra rengi böyle daha da koyulaştı
Eki Görüntüle 230929 hafif kayma oluyor bazen boyle şaşı bakabiliyorum :) bu ilk aldığım zamanlarda cekilmişti
Eki Görüntüle 230930 buda kardeşimde duruşu. onun gözleri acık kahverengi
8 ayına giren cristallerimin son hali,
hala rahat kullanıyorum batma vs gibi sorunlar henüz yaşamadım..
son hallerini paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 231049
arkadaslar bırkac gundur sureklı lenslere bakıyorum sureklı okuyorum en sonunda bana en yakın olarak solotica quartzo yu dusunuyorum. daha önceden freshlook yeşil kullandım. ben memnun değildim cünkü cok kalitelı degıllerdı ama yesıl bana yakıstıgını soyluyorlar o lenslerı bıle gozumde cok gercekcı buluyorlardı . ben sımdı daha degısık tonlarda olsun ıstıyorum . saclarım koyu kahve kaslarımda beyaz tenlıyım gözlerım orta kahve bu quartzolar cok yılan gözlü gibimi durur yesıl tonlarındamı alsam cok kararsızım .
ben denedim ama pek hoş değil hareleri felaket denemen tavsiye etmem canımgold serisi cikmis 3 aylik deniyen varmi aranizda ????
canım ceydanınkiler yıllıktı Büşraninkiler aylık topazio renk farkı vardır biraz olabilir soloticalarda her sene boyama değişiyor 3 senedir getirtiyorum 3 sene önceki topaziolar quartxolara yakınken şimdi masmavilerrr:))canım ben yıllık almak istiyorum ama koyu durmasın istiyorum büşrada ki yenni seri mi benim gözler koyu kahve ya bende de bu şekilde koyu mu durur ki TceydaT kullanıcında bi foto koymuştu 2 3 sayfa geride alıntı istemediği için koyamadım ben öle dursun istiyorum(
sevgili pell sana lensler yakışıyor demekki freshlook bile güzel durduguna göre quartzolar sende nasıl durur düşünemiyorum bazı insanlara lens gerçekten çok yakışıyor ve tüm lensler güzel duruyor:)quartzolar öyle yılan gözü gibi durmuyor kesinlikle gri yeşil gri mavi arası bir renk duruyor gözlerin çok açık bir renk olsa bile yılan gözü gibi durmaz aksine senin gözlerin orta kahverengiymiş alttan çok açık bir renk olmadıgı için sende açık durması zaten imkansız:)arkadaslar bırkac gundur sureklı lenslere bakıyorum sureklı okuyorum en sonunda bana en yakın olarak solotica quartzo yu dusunuyorum. daha önceden freshlook yeşil kullandım. ben memnun değildim cünkü cok kalitelı degıllerdı ama yesıl bana yakıstıgını soyluyorlar o lenslerı bıle gozumde cok gercekcı buluyorlardı . ben sımdı daha degısık tonlarda olsun ıstıyorum . saclarım koyu kahve kaslarımda beyaz tenlıyım gözlerım orta kahve bu quartzolar cok yılan gözlü gibimi durur yesıl tonlarındamı alsam cok kararsızım .
soloticaların Brezilya soloticalarının gold serisi yok canım onlar bizim bahsettiğimiz soloticalardan değil ..gold serisi cikmis 3 aylik deniyen varmi aranizda ????
sülüsyonda bekleyince biraz açılırmı acaba nc meller..benden başka yakın zamanda mel alan varmı kii?? resim koymuş olan
Eki Görüntüle 230928 kendi doğal göz rengim
Eki Görüntüle 230927 cor mellerim.. 1 aya sonra rengi böyle daha da koyulaştı
Eki Görüntüle 230929 hafif kayma oluyor bazen boyle şaşı bakabiliyorum :) bu ilk aldığım zamanlarda cekilmişti
Eki Görüntüle 230930 buda kardeşimde duruşu. onun gözleri acık kahverengi
canım çok hoş durmuş yakışmış sana göz rengin ne benimki koyu kahve.. sende koyu mavi durmuş ama sana yakışmış bende istiyorum ki açık mavi dursun o yüzden kararsız kaldım..
Arkadaşlar soldaki 2014 son kullanma tarihli, sağdaki ise 2016 skt'lıdır.. İlk resim çok bulanık çıktığı için ikinciyi pilim bittiği için apar topar çektim, lens kaymış filan, pek güzel görünmüyor ama renk farkını anlayabilirsiniz diye koyuyorum...Gece çektiğim için flash açık olmak zorundaydı, flash patlayınca renk farkı biraz azalmış ama aynaya baktığımda daha büyük bir renk farkı görüyorum ben... Bu arada 2014 skt'lı olanın ilk geldiğinde çekip de foruma koyduğum fotolar vardı.. Onları da bulursam onları da eklerim, sanki o zaman daha da masmavi.. Aynı makineyle ve aynı ortamda çekiyorum
Alttaki de 2014 skt'lı olanın eski resimlerimden kestiğim bir parça.. Saç rengim de görünsün diye sağda azıcık bıraktım :)
Sizce de turkuaz mavi olması sarı renge yakışmamış mı? Dha koyulaştığı zaman yüzüme renk vermiyor diye düşünüyorum.. İce lar da griye yakın bir mavi ama açık oldukları için kalem çekildiğinde makyajla güzel duracağını düşünüyorum.. Deneyip göreceğiz :)
BU ARADA RESİMLER İĞRENÇ ÇIKMIŞ, SİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN KOYDUM AMA BİRKAÇ GÜN SONRA SİLECEĞİM, ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM :)
ikiside flashsız pencere kenarında karşılaştırman açısından şuan dahada açıldı diyebilirimm...
resimlerr arası 10 gün var sanırımm...
Kızlar bunlar benim solotica soflex topaziolarım eger karar veremiyorsanız bence aylık alın derim :)
tabi yeni açılna lenslerle birkaç aysonra lenslerin rengi aynı olmuyor değişiyor tabi çok radikal değişim olmaz ancak gözle görülür bir fark oluyor fotolarını mailime göndersene springcim merakla bekliyorum
karamel güzelcim senin lenslerini getireli 1.5 ay oldumune çabuk solusyonda renk değişti o zaman renk oturmuş sen opti freeye koyuyordun değilmi koyulması için..
Nilcim sende crystaller çok güzel duruyor harika biraz daha mavimsi duruyor göz tabanın çok koyu olduğu için sanırım yarı opak seri göz tabanıyla herkezde duruşu farklı olabiliyor ancak tam opaklar esmeralda quartzo topazio herkezde aynı duruyor genelde :)
benim gozlerim de orta kahve saclarim kestane beyaz tenliyim crystal kullaniyorum yesil-gri bir renk cok dogal herkes kendi gozlerim saniyor tavsiye ederim birazcik da bronzlasirsaniz super duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?