Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Uzun bi aradan sonra tekrar lens almaya karar verdim...
Yeşil istiyorum ama koyu yeşil...
Tavsiyeniz varsa alabilirim...
Ve bir şey daha solotica çok iyi bi lens diyorsunuz da burada bazı fotolarda lens olduğu çok belli çok donuk duruyor bazı fotolar ve pupil boşlukları çok büyük...

vetman elınde numaralı cor ocre varmı....ben senden gecen sene nc mel almıstım...ama suresı doldu ve ıyıce koyulastı...ben tekrar nc mel dusunuyodum ama forumda rengının koyulastıgını ogrendım...acıkcası ben bal rengınde bısey ıstıyorum.. gozlerım koyu kahve..cor ocre nasıl olur sence sarı dururmu

yaw yıllardır kullanan arkadaşlara sorucam da,ben bir ay önce quartzo aldım, lenslerle neden bulanık görüyorum acaba..pupil boşluğunun darlığıyla ilgili olabilir mi..o diil gözümün ayarı da bozuluyo,çıkardıktan sonra netlemede zorluk çekiyorum..numarasız lens göz bozmaz,eminiz di mi? :44:

Biliyorum canım geçen yaz getirtmiştik 1 yıl olmuştur :)numaralı cor ocre vardı canım ama satıldı evt mel yerine bu kez ocre düşünmenizi tavsiye ederim ocre lerde en az meller kadar doğall theocseacım bal renginde istiyorsan ocre tavsiye ederim cor ocre ela bal arası bir renk durur sarı olmaz .cor meller sarıııı cor ocrelerde tam bir bal sarısı olurrr:)

cor ocre olsun o zaman....zaten bal sarısı ıstıyorum....sana nasıl ulascam...odeme nasıl olcak ...bana msj atarmmısın vetmancım

Vetman,

Sana e-posta gönderdim. En kısa sürede haberleşmek ümidi ile..
Saadetlerin en güzeli sizlerin olsun efenim.. Enteresan.. Bir an için 1960'ları yaşadım..

Vetman,

Saadetlerin en güzeli sizlerin olsun efenim.. Enteresan.. Bir an için 1960'ları yaşadım..

hahaha çok güldüm
merhaba arkadaşlar...soloticanın aylık lensleri çıkmış doğrumu? arzu ablaya soracaktım ama açık bulamadım kendisini...

Vetman,

hahaha çok güldüm
merhaba arkadaşlar...soloticanın aylık lensleri çıkmış doğrumu? arzu ablaya soracaktım ama açık bulamadım kendisini...

Kızlar selam, bayadır foruma giremiyorum ama hep takip ediyorum sizi.

Yeni seri cor meller açıldı mı ? Bilginiz var mı ? :44:

Arkadaslar gecen cuma Wrlns sitesindn lenslerimi sipariş ettim.. Daha önce ablamın mel lenslerını arzu abladan almıstık bu seferde benmkılerı sıteden deneyelım dedık. Cor graffitilerim işte gecen cuma temmuzun 29 gibi sipariş ettik bize mail olarak carsamba gunu geldi.Hatırlamaya calısıyorum ama artık gunlerıne bırbırıne karıstırdım ıyıce. neredeyse 5 gun bekledım ıste mail attılar yolladıklarına dair. Bakalım brezilyadan cıkmış 1 hafta veya 10 güne gelmiş sipariş edenlere bakalım haftaya salı ya 10 gun olacak ne zaman elıme gecıcek cok sabırsızlanıyorum. Umarım en yakın zamanda elime gecer hemen fotoğraflarımı koyacagımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…