- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.861
ben denedim ama pek hoş değil hareleri felaket denemen tavsiye etmem canım
8 ayına giren cristallerimin son hali,
hala rahat kullanıyorum batma vs gibi sorunlar henüz yaşamadım..
son hallerini paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 231049
rica ederim canım nedemek...tamamdir bu durumda bildigimizden sasmicaz,tesekkurler :)
tamamdır canım hakikaten hoşlar umarım bendede dediğin gibi buz mavisi durur..Canım benim gözlerim bal rengi aslında lensler buz mavisi duruyor fotograftaki ışıktan dolayı koyu cıkmış ben öneririm gerçekten çok doğal duruyor hiçbirşekilde lens oldugu anlaşılmıyor
canım ceydanınkiler yıllıktı Büşraninkiler aylık topazio renk farkı vardır biraz olabilir soloticalarda her sene boyama değişiyor 3 senedir getirtiyorum 3 sene önceki topaziolar quartxolara yakınken şimdi masmavilerrr:))
tamam canım o zman ben ilk olarak topazio ile başlayım...
vetman elınde numaralı cor ocre varmı....ben senden gecen sene nc mel almıstım...ama suresı doldu ve ıyıce koyulastı...ben tekrar nc mel dusunuyodum ama forumda rengının koyulastıgını ogrendım...acıkcası ben bal rengınde bısey ıstıyorum.. gozlerım koyu kahve..cor ocre nasıl olur sence sarı dururmu
Biliyorum canım geçen yaz getirtmiştik 1 yıl olmuştur :)numaralı cor ocre vardı canım ama satıldı evt mel yerine bu kez ocre düşünmenizi tavsiye ederim ocre lerde en az meller kadar doğall theocseacım bal renginde istiyorsan ocre tavsiye ederim cor ocre ela bal arası bir renk durur sarı olmaz .cor meller sarıııı cor ocrelerde tam bir bal sarısı olurrr:)
thecosacım size mail gönderdim özelden geçen seneki gibi getirtebilirim mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com
telefonlarım sahibinden comda ilanlarımda mevcuttur :)
mezuracım sizin renk ve numaranız kaçtı muhtemelen yoldadırlar:)
Vetman,
Sana e-posta gönderdim. En kısa sürede haberleşmek ümidi ile..
Saadetlerin en güzeli sizlerin olsun efenim.. Enteresan.. Bir an için 1960'ları yaşadım..
Vetman,
Sana e-posta gönderdim. En kısa sürede haberleşmek ümidi ile..
Saadetlerin en güzeli sizlerin olsun efenim.. Enteresan.. Bir an için 1960'ları yaşadım..
arkadaşlar nc quartzo ile hidrocor quartzo arasında ne fark war??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?