- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.881
Arkadaslar gecen cuma Wrlns sitesindn lenslerimi sipariş ettim.. Daha önce ablamın mel lenslerını arzu abladan almıstık bu seferde benmkılerı sıteden deneyelım dedık. Cor graffitilerim işte gecen cuma temmuzun 29 gibi sipariş ettik bize mail olarak carsamba gunu geldi.Hatırlamaya calısıyorum ama artık gunlerıne bırbırıne karıstırdım ıyıce. neredeyse 5 gun bekledım ıste mail attılar yolladıklarına dair. Bakalım brezilyadan cıkmış 1 hafta veya 10 güne gelmiş sipariş edenlere bakalım haftaya salı ya 10 gun olacak ne zaman elıme gecıcek cok sabırsızlanıyorum.Umarım en yakın zamanda elime gecer hemen fotoğraflarımı koyacagımmmm
Ben de Cor Grafit siparişi verdim Vetman'a.. Meraklar içerisindeyim.. Heyecan dorukta..
Heycan cok var ama ne yazıkki wrlens ten alanlar 45 günde geldiğini söylüyorlar yani 1 ayı cok gecıyor ve ben daha 1.5 hafta zor dayandımhayal kırıklıgı ıcındeyım suan Moralim cok bozuldu Hiç alan olmamış sanrım başka wrlensten hiç kimse birsey yazmıyor impulseden baska. Onada dediğim gibi 45 günde gelmiş ug ug ug
ben de Arzu hanıma nc mel ve nc verde için msj attım... olumlu cevaplarını bekliyorum. çok heyecanlıyımmmm
bende arzu hanımdan aldım marıne ve mel çok memnunum
cnm ben 2 lensimi de wrlensten aldim. ben abddeyim die mi bilemiorm ama ikiside 10 gun gibi bir surede geldi ki benm lensler numaraliTR ye biraz daha uzun surebilir ama hangi siteden alsan gene benzer bir sure olacaktir sanirim ama merak etme gayet guvenilir bir site. ben cok memnunum bir lensim fabrika cikisli sorunlu idi ciftin teki , ama sagolsunlar ciftin teki yerine yeni bir cift lens gonderdiler. haklisin beklemek zor oluyor insan alinca hemen takmak istior ama sabret illa ki gelicek simdiden gule gule kullan lenslerini
merhaba pelinn:)herkez doktor kontrolune giderek almıyor ancak tabiki doktora gidersende iyi olur tabiki soloticalar hassas gözler içinde uygun sorun yaşamassınız:)kızlar merhaba bayıldımmmmm lenslerinizehepinize çok yakışmış.Bende adriana limanın göz rengi denilen solotica quartzo almayı düşünüyorum bence harikaaa çok doğal ama acaba doktor kontrolünden geçmeden sipariş verebilirmiyim gözlerim hassas değil.aranızda varmı böyle kontrolden geçmeden lens alıp kullanan?
quartzonun hıdrocoru yok canım:)arkadaşlar nc quartzo ile hidrocor quartzo arasında ne fark war??
Kızlar selam, bayadır foruma giremiyorum ama hep takip ediyorum sizi.
Yeni seri cor meller açıldı mı ? Bilginiz var mı ? :44:
umarım güzeldir lensler. forumdaki resimler harika.. en son lisedeyen lens kullanmıştım B&L. şimdi yine heves ettim.. netten baktım ama B&L çok yapay duruyor.
bridgetss arzu hanımdan numaralı lens alabiliyor muyuz bilgin varmı ?
canım dediğim gibi ben çok memnunum ki gözlerim çok hassas benımde numaralı daha gec gelıo die biliorum ama arzu hanımdan alabılırsın elınde varsa gonderır yoksa bıraz beklemen gerekır sanırım sen en ıyısı arzu hanımla ıletısıme gec ayrıca yurt dısından aldıgın sıtelerden gec gelme ve gelememe gıbı sorunlar oldugunu bılıyorum gumrukten gecemeyebılıormus artık, secım senın ama sunu soylemeden gecmeyım ben arzu hanıma sıparıs verdım ertesı gun jet hızıyla geldıkapıda odememı yaptım cok da memnunum umarım sende memnun kalırsın
sağol canım. görüştüm ben ztn arzu hanımla lenslerim yolda... ahhh kapı çalsa diye bekliyorum
merhaba kızlar solotica lens kullananlara soruyorum saclarım acık karamel gibi tenm bugday sizce hangi renk leens yakısır bana grafite nasıl durur mesela? resmimi de ekliyimEki Görüntüle 239250
ah ah nası bi heyecandır o, bilirim..du bakalım kışa doğru ben de farklı bişey alıcam..muhtemelen yeni topaziolardan olacak..yaşıycam aynısını :)) foto eklersen seviniriz buarada :)
ben de daha gelmeden başka ne renk alırım diye düşünmeye başladım :) kapıdan ödemeli sipariş olduğu için benim lensler kaç gündür il il dolaşıyorlar bi bana gelemediler :)) hele bi gelsinler foto eklicem inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?