- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.901
baktım lenslerin bana geleceği yok gittim ptt merkezden aldımalelacele denedim. makyaj pek yok kusura bakmazsınız artık
bu arada azıcık kayma var umarım gözümün şeklini alınca düzelir. bir de resim daha büyük nasıl ekleniyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 239774
harikaaaaaaaaaaaaaaa
baktım lenslerin bana geleceği yok gittim ptt merkezden aldımalelacele denedim. makyaj pek yok kusura bakmazsınız artık
bu arada azıcık kayma var umarım gözümün şeklini alınca düzelir. bir de resim daha büyük nasıl ekleniyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 239774
süper durmuş hoddi..gözlerinin şekli de çok hoş..merak etme ben de quartzoları ilk taktığımda lensler geziniyodu gözümün içinde, zekeriya beyaz gibi hissediyodum bariz bi kayma vardı,ama taktıkça oturuyor merak etme :) güle güle ve rahatlıkla kullan..gerçekten çok doğal durmuş.. :)
teşekkürler :) ben de oturmasını umuyorum yoksa gerçekten mel mel bakıcam
soloticanın her gözde farklı rengi alması çok harika, ama fotoğraflardan etkilenip almamak gerekiyor,herkeste farklı duruyor çünkü..deneyip alabilsek tam süper olucak.. :))
ahh keşke yadiğer uyduruk lensleri bile denetmiyor artık bir çok yer. belki sağlıksız bir şey ama lenste tahminle alınmıyor ki
Eki Görüntüle 239774
gözünüz elaya yakın olduğu için char mel süper ötesi durmuş. daha önce kimsede böyle güzel durduğunu görmedim. hem süper doğal hem de muhteşem bir renk
merhaba, bu hidrosummer glosslarin fiyati ne kadar? bir de azul gercekten vetman10un gozunde durdugu kadar dogal duruyor mu yani kullanan var mi? yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?