Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

baktım lenslerin bana geleceği yok gittim ptt merkezden aldım alelacele denedim. makyaj pek yok kusura bakmazsınız artık
bu arada azıcık kayma var umarım gözümün şeklini alınca düzelir. bir de resim daha büyük nasıl ekleniyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
harikaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim canım.. ben de senin lenslerine bayıldım. hatta fotoğraflarını gördükten sonra acaba iddialı bir renk mi alsaydım diye üzüldüm :) neyse solotica açılışını melle yapmış olalım.. gerisi gelir :)))
ama senin fotoğrafların gibi ekleyemedim.. benim ki neden küçücük kaldı ööle :))

süper durmuş hoddi..gözlerinin şekli de çok hoş..merak etme ben de quartzoları ilk taktığımda lensler geziniyodu gözümün içinde, zekeriya beyaz gibi hissediyodum bariz bi kayma vardı,ama taktıkça oturuyor merak etme :) güle güle ve rahatlıkla kullan..gerçekten çok doğal durmuş.. :)

soloticanın her gözde farklı rengi alması çok harika, ama fotoğraflardan etkilenip almamak gerekiyor,herkeste farklı duruyor çünkü..deneyip alabilsek tam süper olucak.. :))

Son düzenleme:

teşekkürler :) ben de oturmasını umuyorum yoksa gerçekten mel mel bakıcam

soloticanın her gözde farklı rengi alması çok harika, ama fotoğraflardan etkilenip almamak gerekiyor,herkeste farklı duruyor çünkü..deneyip alabilsek tam süper olucak.. :))

ahh keşke ya diğer uyduruk lensleri bile denetmiyor artık bir çok yer. belki sağlıksız bir şey ama lenste tahminle alınmıyor ki

bir saat oldu takalı.. nasıl çirkefleştimm, nasıl çamur atıyorummmm, havamdan geçilmez artık sanki yıllarca B&L kullanan ben değilmişim gibi :82:

merhaba, bu hidrosummer glosslarin fiyati ne kadar? bir de azul gercekten vetman10un gozunde durdugu kadar dogal duruyor mu yani kullanan var mi? yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler.

gözünüz elaya yakın olduğu için char mel süper ötesi durmuş. daha önce kimsede böyle güzel durduğunu görmedim. hem süper doğal hem de muhteşem bir renk

gözünüz elaya yakın olduğu için char mel süper ötesi durmuş. daha önce kimsede böyle güzel durduğunu görmedim. hem süper doğal hem de muhteşem bir renk

sağoll cnmmm çok mutlu etti güzel sözlerin ama inan gözlerim ela değil bildiğin kahverengi. birara kendi gözümünde fotosunu koyarım.

göz rengimi soran arkadaşlar olmuştu.. sadece gözlerimin olduğu fotoğraf bulamadım diğer fotoğraflardan kestiğim için biraz küçük oldular :)

ilk ikisi kendi gözlerim

diğerleri solotica hidrocharme mel

merhaba, bu hidrosummer glosslarin fiyati ne kadar? bir de azul gercekten vetman10un gozunde durdugu kadar dogal duruyor mu yani kullanan var mi? yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler.

merhaba roxelain canım benim profilimdede resimlerim mevcut özellilkle fotoğrafları flashsız çektimki gerçeğe yakın dursun flash rengi değiştiriyor çünkü fotoğraflarda nasıl görüyorsanız aynen o şekilde duruyor:)

hoddicimharika durmuş alın size rihannanın göz rengi işte güle güle sağlıkla kullan mükemmel durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…