Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar burada yasak mı bilmiyorum,yasaksa silebilirler ama bence solotica charm ocre var, cor ocre ile takas yapmak isteyen özelden yazabilir.

Bende almak istiyorum komik gelicek ama dioptrimi unuttum daha doğrusu rast gele almıştım B&L dan kaç aldığımı unuttum şimdi dr ramı gitmem lazım benim ya

merhaba, bu hidrosummer glosslarin fiyati ne kadar? bir de azul gercekten vetman10un gozunde durdugu kadar dogal duruyor mu yani kullanan var mi? yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler.

vetman10 da kötü duran lens gördün mü ? :)) lens seçerken bir özlemi bir de vetman10 u örnek almamanı tavsiye ederim.. ne taksalar yakışıyor..

Son düzenleme:
kızlaar yardım edin en sonunda bende solotica almaya karar verdim mavimsi tonlar istiyorum ama topazio çok mu canlı quartzo nun 2015 serisi hoşuma gitti mavimsi grimsi duruyo siparıiş vericem ama topazio derken kafam karıştı ilk defa kullanıcagım için cok canlı olur gibi geldi

ben mavi isteyen arkadaslara herzaman ice ı onerıyorum resımlerımde topazıo ice ın her serısı :) quartzo we crystal war ısdersen bakabılırsın albume

bagetcim benim sağol tatlım bu hıdrosummer gloss serisi öellikle azul çok güzel tavsiy ederimm

gerçekler bunlar vetmancım,yanlız bişey sorucam bu hidrosummer gloss serisi yeni mi yahu? olmazsa kışa doğru edineyim bir çift. doğal duran canlı mavi arıyorum..şu senin albüm resimlerinde hiltonun lensi var baby blue o çok güzel duruyo buarada albümünde mevcut mu hidrosummer serisi resimleri..du bi bakayım hele..

Son düzenleme:
ben mavi isteyen arkadaslara herzaman ice ı onerıyorum resımlerımde topazıo ice ın her serısı :) quartzo we crystal war ısdersen bakabılırsın albume

ice gerçekten çok hoş duruyo haklısın topazio aşırı canlı geldi gözüme ki bide ilk renkli lensim olucak yeşil istemiyorum ama su an sırf doğal dursun diye mel alabilirim mel ve ice arasnda kaldım bu arada kumralım kafam karıştı

yeni ice we grafıtte alan arkadaşlar foto koyabılır ler mi?:83: :83:

Betty, özelden mesaj atamadım dolayısı ile çok özel bir içeriği olmadığı için buraya yazıyorum. Cor Grafit aldım ama henüz elime geçmedi. Ay sonuna doğru gelmesini bekliyorum. Ama mutlaka koyarım fotoğraf merak etme. Ben çok araştırdım, renk konusunda çok kararsız kaldım. Koyu kahve gözlerim var ve o pupil boşlukları çok kötü duruyor. Charm grafit ve cor grafit arasında kararsız kaldım bir süre. Kafan karışıksa biraz daha bekle ya da iyice bak. Youtube, kadınlarklübü, lens101.com ve google image'dan karşılaştırma yapabilirsin. :13:

Merhabaa bende 6 7 aydır kullanmakta olduğum solotica marineler (buydu adı yanlış hatırlamıyosam) var. Çok memnunum, en rahat lenslerim oldu şimdiye kadar kullandıklarım arasında. 10 12 saat bile duruyor bazen. Oysa freshlooklara bi kaç saat zor tahammül ediyorum.
Her neyse şimdi yeniden solotica almak istiyorum ama renk konusunda kararsız kaldım. Doğal olmasını istiyorum ama soloticanın yeşil konusunda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Belki mavi gri arası bi çeşidi olabilir. Tavsiyeleriniz nelerdir? :))​

arkadaşlar, hidrosummer gloss azul'u olan resim ekleyebilir mi ya da kullananlar memnun mu? pupil boşluğu quartzo kadar dar mı? vetman tavsiye etti, onda çok güzel duruyor ama birkaç örnek olursa daha sağlıklı karar verebilirim..teşekkürler..

Evt canım hıdrosummer serisinin üretimi geçen yazdan beri devam ediyor doğal duran canlı bir mavi parisin lenslerinin üretimi durdu bulamıyoruz artık(

Evt canım hıdrosummer serisinin üretimi geçen yazdan beri devam ediyor doğal duran canlı bir mavi parisin lenslerinin üretimi durdu bulamıyoruz artık(

hımm..bayaa inceledim sende çok güzel duruyor,tam istediğim gibi..quartzonun mavi olanı sanki..bi de pupil boşluğu nc gibiyse alırım vallahi..

Kızlar şu sitede solotica lenslerin gözdeki duruşları en ince ayrıntısına kadar verilmiş. Tavsiye ederim. Eminim yardımcı olacaktır.

WrLens. Blog

Son düzenleme:
kızlarr ben esmerim saçlarımda fındık kabuğu gibi gözlerim koyu kahverengi ve solotica natural colors mel almayı düşünüyorum.kullananlar deneyenler sizce bana yakışırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…