- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.921
merhaba, bu hidrosummer glosslarin fiyati ne kadar? bir de azul gercekten vetman10un gozunde durdugu kadar dogal duruyor mu yani kullanan var mi? yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler.
kızlaar yardım edin en sonunda bende solotica almaya karar verdim mavimsi tonlar istiyorum ama topazio çok mu canlı quartzo nun 2015 serisi hoşuma gitti mavimsi grimsi duruyo siparıiş vericem ama topazio derken kafam karıştı ilk defa kullanıcagım için cok canlı olur gibi geldi
baktım lenslerin bana geleceği yok gittim ptt merkezden aldımalelacele denedim. makyaj pek yok kusura bakmazsınız artık
bu arada azıcık kayma var umarım gözümün şeklini alınca düzelir. bir de resim daha büyük nasıl ekleniyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 239774
bagetcim benim sağol tatlım bu hıdrosummer gloss serisi öellikle azul çok güzel tavsiy ederimm
ben mavi isteyen arkadaslara herzaman ice ı onerıyorum resımlerımde topazıo ice ın her serısı :) quartzo we crystal war ısdersen bakabılırsın albume
yeni ice we grafıtte alan arkadaşlar foto koyabılır ler mi?:83: :83:
yeni ice we grafıtte alan arkadaşlar foto koyabılır ler mi?:83: :83:
gerçekler bunlar vetmancım,yanlız bişey sorucam bu hidrosummer gloss serisi yeni mi yahu? olmazsa kışa doğru edineyim bir çift. doğal duran canlı mavi arıyorum..şu senin albüm resimlerinde hiltonun lensi var baby blue o çok güzel duruyo buarada albümünde mevcut mu hidrosummer serisi resimleri..du bi bakayım hele..
Evt canım hıdrosummer serisinin üretimi geçen yazdan beri devam ediyor doğal duran canlı bir mavi parisin lenslerinin üretimi durdu bulamıyoruz artık(
saolasın rohy, gerçekten faydalıymış..Kızlar şu sitede solotica lenslerin gözdeki duruşları en ince ayrıntısına kadar verilmiş. Tavsiye ederim. Eminim yardımcı olacaktır.
WrLens. Blog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?